- 2 Eyl 2021
- 5,272
- 4,645
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba zamparalar ailesi hepinize mutlu ve huzurlu haftalar dilerim. Uzun zamandır görüşme yapmıyordum @Çağlaa Hanımın yeni adresime kısmet oldu görüşmek. Bundan önce defalarca kez görüşmüştük bende yeri ayrıdır. Dün kendisine görüşmek istediğimi yazdım sağolsun her zaman ki sıcaklığı ile hızlıca dönüş yaptı ve bugün için randevumuzu oluşturduk . Defalarca kez görüşmüş olmama rağmen yine aynı heyecanla düştüm yola. Lokasyon kolay bulunabilir bir yerde bana yakın olması ise benim için harika oldu artık daha sık görüşebileceğiz. Kendi aracı ile gidecekler için park sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Toplu taşıma ile gidecekler için ise evi kolay bulunabilir bir yerde .
Konuma vardığımda geldiğimi haber verdim biraz erken gelmiş olmama rağmen hemen kabul etti evine sağolsun. Kapıyı açtığında her zaman ki güzelliği ve sıcaklığı ile karşıladı beni. Sanki kız arkadaşımın evine gidiyormuşum gibi. Evde @ miraa Hanımd vardı onu da tekrar gördüğüme çok sevindim.
İkramlar eşliğinde güzel sohbetimizin ardından @Çağlaa nın yönlendirmesi ile duşlar alındı ve odamıza geçtik. Tam bir kız arkadaş deneyimi yaşadım @Çağlaa ile , yataktaki uyumu doğallığı harikaydı.
2 saat nasıl geçti anlamadım, 2 saatimiz daha olsa inanın yine de yetmezdi.
Son olarak bana harika zaman yaşattığı için @Çağlaa ya çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzeee prenses.
Konuma vardığımda geldiğimi haber verdim biraz erken gelmiş olmama rağmen hemen kabul etti evine sağolsun. Kapıyı açtığında her zaman ki güzelliği ve sıcaklığı ile karşıladı beni. Sanki kız arkadaşımın evine gidiyormuşum gibi. Evde @ miraa Hanımd vardı onu da tekrar gördüğüme çok sevindim.
İkramlar eşliğinde güzel sohbetimizin ardından @Çağlaa nın yönlendirmesi ile duşlar alındı ve odamıza geçtik. Tam bir kız arkadaş deneyimi yaşadım @Çağlaa ile , yataktaki uyumu doğallığı harikaydı.
2 saat nasıl geçti anlamadım, 2 saatimiz daha olsa inanın yine de yetmezdi.
Son olarak bana harika zaman yaşattığı için @Çağlaa ya çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzeee prenses.