Arda arda
Normal Üye
- 18 May 2022
- 8
- 12
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun süredir Prenses Hanım’la 4-5 kez görüşme fırsatım oldu. Her buluşmamızda kendisine yeniden hayran kaldım. Kapıdan içeri girdiğim anda ilk dikkatimi çeken şey, büyüleyici gözleri oluyor. Her seferinde kendi kendime, “Bu kadar güzel bir kadın olabilir mi?” diye düşünüyorum. Bizim için gerçekten isminin hakkını veren bir prenses.
Prenses Hanım, prensipleri olan, dürüst ve son derece dobra bir hanımefendi. Göstermiş olduğu ilgi, misafirperverliği, ikramları, kültürü ve bilgi birikimi gerçekten takdire değer. Onunla geçirilen zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Bunları anlatmaya kelimeler yetmiyor.
Fiziksel güzelliği de gerçekten çok etkileyici. Özellikle gözleri bana hep Türkan Şoray’ı hatırlatıyor.
Bir dipnot eklemek isterim: Prenses Hanım, randevularında ön ödeme sistemiyle çalışıyor ve ön ödeme olmadan randevu kabul etmiyor. Bu da prensiplerine ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor.
Prenses Hanım, size olan sevgim ve saygım gerçekten çok büyük. Umarım en kısa zamanda yeniden görüşme fırsatımız olur. Kendinize çok iyi bakın.
Prenses Hanım, size olan sevgim ve saygım gerçekten çok büyük. Umarım en kısa zamanda yeniden görüşme fırsatımız olur. Kendinize çok iyi bakın.