Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Prenses hanımla Nirvana’ya çıkmak ❤️

Arda arda

Normal Üye
18 May 2022
8
12
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun süredir Prenses Hanım’la 4-5 kez görüşme fırsatım oldu. Her buluşmamızda kendisine yeniden hayran kaldım. Kapıdan içeri girdiğim anda ilk dikkatimi çeken şey, büyüleyici gözleri oluyor. Her seferinde kendi kendime, “Bu kadar güzel bir kadın olabilir mi?” diye düşünüyorum. Bizim için gerçekten isminin hakkını veren bir prenses.
❤️Prenses Hanım, prensipleri olan, dürüst ve son derece dobra bir hanımefendi. Göstermiş olduğu ilgi, misafirperverliği, ikramları, kültürü ve bilgi birikimi gerçekten takdire değer. Onunla geçirilen zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Bunları anlatmaya kelimeler yetmiyor.
❤️Fiziksel güzelliği de gerçekten çok etkileyici. Özellikle gözleri bana hep Türkan Şoray’ı hatırlatıyor.
❤️Bir dipnot eklemek isterim: Prenses Hanım, randevularında ön ödeme sistemiyle çalışıyor ve ön ödeme olmadan randevu kabul etmiyor. Bu da prensiplerine ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor.

Prenses Hanım, size olan sevgim ve saygım gerçekten çok büyük. Umarım en kısa zamanda yeniden görüşme fırsatımız olur. Kendinize çok iyi bakın.

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Uzun süredir Prenses Hanım’la 4-5 kez görüşme fırsatım oldu. Her buluşmamızda kendisine yeniden hayran kaldım. Kapıdan içeri girdiğim anda ilk dikkatimi çeken şey, büyüleyici gözleri oluyor. Her seferinde kendi kendime, “Bu kadar güzel bir kadın olabilir mi?” diye düşünüyorum. Bizim için gerçekten isminin hakkını veren bir prenses.
❤️Prenses Hanım, prensipleri olan, dürüst ve son derece dobra bir hanımefendi. Göstermiş olduğu ilgi, misafirperverliği, ikramları, kültürü ve bilgi birikimi gerçekten takdire değer. Onunla geçirilen zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Bunları anlatmaya kelimeler yetmiyor.
❤️Fiziksel güzelliği de gerçekten çok etkileyici. Özellikle gözleri bana hep Türkan Şoray’ı hatırlatıyor.
❤️Bir dipnot eklemek isterim: Prenses Hanım, randevularında ön ödeme sistemiyle çalışıyor ve ön ödeme olmadan randevu kabul etmiyor. Bu da prensiplerine ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor.

Prenses Hanım, size olan sevgim ve saygım gerçekten çok büyük. Umarım en kısa zamanda yeniden görüşme fırsatımız olur. Kendinize çok iyi bakın.
Çok teşekkür ederim ❤️❤️ kaliteli beyefendiciğim

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

4 Haz 2022
53
197
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her şey güzel. Zaten @PRENSESIM Hanım da forumda popüler ve güzel biri ama şu noktayı tam anlamadım 😂

"Prenses Hanım, randevularında ön ödeme sistemiyle çalışıyor ve ön ödeme olmadan randevu kabul etmiyor. Bu da prensiplerine ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor"

Bu prensipin tam olarak olumlu yanı nedir?

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Her şey güzel. Zaten @PRENSESIM Hanım da forumda popüler ve güzel biri ama şu noktayı tam anlamadım 😂

"Prenses Hanım, randevularında ön ödeme sistemiyle çalışıyor ve ön ödeme olmadan randevu kabul etmiyor. Bu da prensiplerine ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor"

Bu prensipin tam olarak olumlu yanı nedir?
Benim prensibim 2019 da heryerde ilk başlatan benim randevum iptal olur diye korktuğum için değil veyahut randevuya beyefendi gelir mi gelmez mi diye değil ben zaten randevuya gelemeyen beyefendilere ne olursa olsun ön ödeme iadesi yapıyorum

Kalitemle ve prensibimle açık sözlülüğümle bilinirim

annem kucağımda can verse ön ödeme olmadan randevu almıyorum

Size değişik mi geldi bu konu tartışalım sabaha kadar 😆😆😆

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar