- 4 Kas 2022
- 1,760
- 6,066
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Giden gelmiyor sen gel bari2001’de doğumlu kız arkadaşım benim yerimde şu anda daha yeni başlamış bir pembişle tanıştırmak istedim
Beni Özleyen de buradan dün gecenin anlık bir videosunu atıyorum
Priştine Kosova
Ben 3 ay kalıp 3 ay türküye 3 ay Avrupa hep böyleyim keyfime düşkünümGiden gelmiyor sen gel bari
Türkiye de sana talep yok mu efenim aaaaa aşk olsun amaBen 3 ay kalıp 3 ay türküye 3 ay Avrupa hep böyleyim keyfime düşkünüm
Hemde yurt dışında çok talep var![]()
MaaşallahBen 3 ay kalıp 3 ay türküye 3 ay Avrupa hep böyleyim keyfime düşkünüm
Hemde yurt dışında çok talep var![]()
Çok değerli sizlerle partnerlerimle ilgileniyorum tatil yapıyorum ailemle ilgileniyorumMaaşallah
Peki geriye kalan 3 ay neler napıyorsunuz![]()
Sizce Türkiye’de bana talep olmama şansı var mı telefonum donuyor mesajlardanTürkiye de sana talep yok mu efenim aaaaa aşk olsun amagittiğin yerlerde talep edelim bizde seni
Aaa ben eksiiiğim bende mesaj atayım o halde sizeSizce Türkiye’de bana talep olmama şansı var mı telefonum donuyor mesajlardan![]()
Eksik kalmaAaa ben eksiiiğim bende mesaj atayım o halde size![]()
WhatsApp’tan yazarsanız bilgi vereceğim kız arkadaşımın numarasını verip konuşursunuz ben 19 Ocak’ta dönüyorumO zaman size ulaşamamanın yarattığı üzüntüyle arkadaşınızın gelişini kutlayalım. Kendileri ne zaman aktif olur acaba ya da ilan ne olacak
Artık gelde görüşme sağlayalım yoksa gittiğin yere gelmek zorunda kalacağımYo
k işte o![]()
Bakalım dönüş biraz zorArtık gelde görüşme sağlayalım yoksa gittiğin yere gelmek zorunda kalacağım![]()
O halde konum ver ben geleyim bari daBakalım dönüş biraz zor
GeldimGiden gelmiyor sen gel bari
Hoş geldin o halde ..Geldim![]()
O halde konum ver ben geleyim bari da![]()
Hoş buldum o haldeHoş geldin o halde ..
2001’de doğumlu kız arkadaşım benim yerimde şu anda daha yeni başlamış bir pembişle tanıştırmak istedim
Beni Özleyen de buradan dün gecenin anlık bir videosunu atıyorum
Priştine Kosova
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!