Yüzsüz
Normal Üye
- 2 Eki 2021
- 10
- 44
- 34
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
herkese iyi forumlar diliyorum iki gün önce gerçekleştirdiğimiz bir görüşmeden bahsedeceğim bir arkadaşım haftasonu için istanbula tatile geleceğini ve güzel bir akşam geçirip geçiremeyeceğimizi sordu bana ve bende bir hafta öncesinden @Simay ve @POLİNA ile iletişime geçtim ve o akşam için randevulaştık ikisi de iletişim ve akış konusunda çok iyi niyetli ve becerikli kızlar bir gün öncesinde programı kesinleştirdik ve görüşme günü geldi. @Simay çok çekici ve güzel bir kadın ve eğlenmeyi seven birisi arkadaşımın onu neden bu kadar merak ettiğini anlamak zor olmadı
ama benim odağım o akşam @POLİNA üzerindeydi gerçekten çok saf bir güzelliği var ve sizi ona çekiyor resmen uzak durmak istemiyorsunuz çok hoş sohbet ve kültürlü bir kadın
özel zamanlarda size olan ilgisi gerçekten çok güzel, elinden geleni yapıyor ve size uyum sağlıyor. Kıyafet seçimleri gibi istekleriniz varsa bence onun zevkine bırakmanız en doğrusu olacaktır ben öylr yaptım memnun kaldım 

Zaman o kadar hızlı geçti ki 3 saat nasıl bitti hiç anlamadım ama ilk fırsatta tekrar görüşmeyi istiyorum o akşam için teşekkür ederim @POLİNA