Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Pişmanlık

26 Kas 2020
115
329
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar herkese
Gökçe ile Pazar günü gecelik görüşme için anlaştık. 12 saat. Dile kolay. Yarım gün. Rakı içmek için anlaştık. Kendisi de yemek olarak somon pisirmisti ellerine sağlık. Resimlerinden üç aşağı beş yukarı zihnimde bir yüz oluşmuştu hayal gücüm beni yanıltmadı tahmin ettiğimiz hemen hemen aynısı bir yüzle karşılaştım. Gayet albenisi olan güzel bir yüzü var özellikle bakışlarının ardında vahşi bir duruş var bakmayı bilene. Görüşmemizin büyük çoğunluğu sohbet muhabbet dedikodu ve uyku ile geçti. Yanlış anlaşılmasın ben bu şekilde seviyorum yoksa Gökçe partnerlerinin isteklerine fantezilerine elinden geldiğince içten bir şekilde karşılık veren bir kadın. Konu fantezilerden açılınca saç fırçası ile kendisine küçük bir şok yaşattım 🤪 özellikle altını çizmek istediğim konu öpüşmesi. Dfk arayan arkadaşlar kendilerinde olumsuz bir şey olmadığı sürece hayatlarında ki en iyi dfk yı en dilli öpüşmeyi yaşayacaktır.
Kendisine beni evinde ağırladığı için çok teşekkür ediyorum.
Pişmanlık kısmı şu kendisini 5-6 yıldır forumdan biliyorum yıllar önce forumda yazdığım bir konuya çok içten beni öven bir mesaj yazmıştı oradan kalmıştı aklımda. Ama hayat işte görüşebilmek bu güne kısmet oldu. Tek pişmanlığım geç gorusebilmis olmak.
Kendisine güzel keyifli bol sohbetli(sohbet herkesle edilemiyor yaş ilerleyince) bol dedikodulu kahkahalı ve çok keyifli sevişmeli gece için milyon kez teşekkür ederim. Daha nice görüşmelere

chucklo Çevrimdışı
16 Tem 2025
200
155
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar herkese
Gökçe ile Pazar günü gecelik görüşme için anlaştık. 12 saat. Dile kolay. Yarım gün. Rakı içmek için anlaştık. Kendisi de yemek olarak somon pisirmisti ellerine sağlık. Resimlerinden üç aşağı beş yukarı zihnimde bir yüz oluşmuştu hayal gücüm beni yanıltmadı tahmin ettiğimiz hemen hemen aynısı bir yüzle karşılaştım. Gayet albenisi olan güzel bir yüzü var özellikle bakışlarının ardında vahşi bir duruş var bakmayı bilene. Görüşmemizin büyük çoğunluğu sohbet muhabbet dedikodu ve uyku ile geçti. Yanlış anlaşılmasın ben bu şekilde seviyorum yoksa Gökçe partnerlerinin isteklerine fantezilerine elinden geldiğince içten bir şekilde karşılık veren bir kadın. Konu fantezilerden açılınca saç fırçası ile kendisine küçük bir şok yaşattım 🤪 özellikle altını çizmek istediğim konu öpüşmesi. Dfk arayan arkadaşlar kendilerinde olumsuz bir şey olmadığı sürece hayatlarında ki en iyi dfk yı en dilli öpüşmeyi yaşayacaktır.
Pişmanlık kısmı şu kendisini 5-6 yıldır forumdan biliyorum yıllar önce forumda yazdığım bir konuya çok içten beni öven bir mesaj yazmıştı oradan kalmıştı aklımda. Ama hayat işte görüşebilmek bu güne kısmet oldu. Tek pişmanlığım geç gorusebilmis olmak.
Kendisine güzel keyifli bol sohbetli(sohbet herkesle edilemiyor yaş ilerleyince) bol dedikodulu kahkahalı ve çok keyifli sevişmeli gece için milyon kez teşekkür ederim. Daha nice görüşmelere
Referans için teşekkürler 🫡

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
827
834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler.

GECE Çevrimdışı
13 Ocak 2025
493
2,408
Selamlar herkese
Böyle başlık mi olur yahu 😅 vicdansız 😮‍💨
Keyifli referans için teşekkür ederim canım.
Eğlenceli, hoş bir geceydi benim için de. Keyifli, hoş bir bey tanıdım... Güzel oldu.
(Saç fırçası = travma) 😅
Kendine çok iyi bak, umarım tekrar karşılaşırız 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar