Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pembiş hediyeleri neden çok yüksek gibi gibi

bartupoyraz Çevrimdışı
15 Ağu 2024
185
210
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Burdan öncelikle tüm pembişlere en güzel dileklerimi iletiyorum. Sadece merak ettiğim bir konu var ve yanlış anlaşılmak istemem. Eskiden 2 saat görüşme için 100$ hediye yeterli oluyordu fakat şuan ortalama talep 150-200$ aralığında. Bu durum görüşme yapmayı biraz zorlaştırıyor gibi...

Elbette siz en güzel hediyeleri hallediyorsunuz...

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burdan öncelikle tüm pembişlere en güzel dileklerimi iletiyorum. Sadece merak ettiğim bir konu var ve yanlış anlaşılmak istemem. Eskiden 2 saat görüşme için 100$ hediye yeterli oluyordu fakat şuan ortalama talep 150-200$ aralığında. Bu durum görüşme yapmayı biraz zorlaştırıyor gibi...

Buradan tüm pembişlere selam olsun 🌸

Güzel bir paylaşım
Evet, zaman değişiyor, şartlar da ona göre şekilleniyor.

Eskiden 100$ ile yeten şeyler artık daha yukarılar civarında; keşke 100$ civarında kalabilseydi, ama anlıyorum ki kuaför ,makyaj, hayat giderleri ev kiraları arttıkça rakamlar da doğal olarak artıyor 😅

Karşılığında alınan keyif ve değer düşünüldüğünde aslında bu rakamlar da gayet makul gibi görünsede bu ülkede asgari ücret 22 bin :( bu da görüşme sayısını baya bir düşürüyor .
Keşke o eski zaman ki alım gücü yerinde olsa da sizler de bu artışları yapmasanız .
Sizi anlıyoruz ancak sizlerin de mavişleri anlamanızı rica ediyoruz

Önemli olan, her iki tarafın da gönül rahatlığıyla ve huzurla görüşmeden çıkması. Evet

Siz en güzel hediyeleri hak ediyorsunuz, biz de elimizden geldiğince yanınızda olmaya devam edeceğiz. .
Öyle bir hale geldik ki . Parasızlıktan yanlışlıkla cennete gireceğiz

onur80 Çevrimdışı
13 Ocak 2025
217
179
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hediye ile asgeri ucretin ne alakasi var onu anliyamadim? ve hediye sarti diye birsey ben gormedim duymadim. hediyenin buyugu kucugu de olmaz bence..☺️

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hediye ile asgeri ucretin ne alakasi var onu anliyamadim? ve hediye sarti diye birsey ben gormedim duymadim. hediyenin buyugu kucugu de olmaz bence..☺️
Hediye diye ücretleri kıyaslamış arkadaş oradan bakınca
Direk başlıktan değerlendirdiniz sanırım
Ücret kıyaslaması yapınca asgari ücret karşılaştırması gayet doğal . Sanki ....
siz hediye derken direk .alınan hediye diye düşündünüz sanırım o zaten içten gelen bir şey

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
8,464
22,026
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ayda bir böyle bir konu acılıyor bir değişiklik yaratıyor mu? Hayır arkadaşlar ev kiraları almış başını gidiyor her evi de tutma şansımız yok. Semte göre program yapan beyler sağolsun zaten belli yerlerde olmak zorundayız. Dikkat çekmemek için zaten çok az görüsme yapma şansımız var bir çoğumuzun ikinci yasadıgı evleri var yani var oğlu var. Bence bizlere değil önce iş verenlerinize sonra da eğer cesaret varsa eylem yaparak başımızdakilerin ekonomi politikalarına ses etmeliyiz ama ne derler silivri de soguktur şimdi ;) o yüzden uymuyorsa maalesef yapacak bir şey yok.

14 Ocak 2025
364
577
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Maalesef dolarinda enflasyonu var,
Dolarda değer kaybediyor yani.
Artık maliyet hesabı yaparken doları da baz alamıyoruz.
Ben ürettiğimiz üründe maliyet hesabı yaparken seans ücretlerini baz alacağım.
Zira hanımların hesabı şaşmiyor....

Naughtyx2

Normal Üye
8 Kas 2023
49
61
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Doları olması gereken 55-60₺’Dan hesaplarsan aynı yere geliyor arkadaşım. Dolar ucuz :)

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,821
10,613
Ya kimse gitmese mecbur düşürcekler evlerini kapatacak halleri yok :) kampanyalar patlamaya başlayacak ama biz maviler olarak biraz dayanamıyoruz bi şekilde bulup buluşturup gidiyoruz :) hata yok çok maviş var 1 i gitmese diğeri gidiyo diğeri gitmese öteki gidiyor

1 ay kimse gitmese mecbur düşcekte beceremiyoruz :)
Gelen olmasa neden kapatmayalim ki evimizi? Neticede herkesin yaşadığı bir evi daha var zaten. Görüşme olmazsa ev açık tutmaya gerek yok. Normal evimde Yaşar, görüşme olursa da otele giderim mesela ben. Yani görüşme yapacağız diye ev açık tutup neden ucretleri geri çeksinler ki. Bizim için en büyük maliyet ev. Ama tabiki sizin dusunce yapınız da insanlar muhakkak olacaklar. İnşallah karşılaşmamak dileği ile.

YILDIZ Çevrimdışı
11 Ocak 2025
698
2,713
Ya kimse gitmese mecbur düşürcekler evlerini kapatacak halleri yok :) kampanyalar patlamaya başlayacak ama biz maviler olarak biraz dayanamıyoruz bi şekilde bulup buluşturup gidiyoruz :) hata yok çok maviş var 1 i gitmese diğeri gidiyo diğeri gitmese öteki gidiyor

Delikli boncuk yerde kalmaz 🤣

4 Haz 2022
52
197
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya ben burda pembiş savunuculuğu yapıyormuş gibi görünmek istemiyorum da gerçekten bu konuda sitem etmek çok saçma.
Zevk işi bu hatta forumun isminden de ablaşılacağı üzere "zamparalık" zevkin peşinde koşarken ucuzluk, indirim vs. aramanın mantığı nedir?
Çok ucuz aranıyorsa 1x liraya genci yaşlısı hizmet verecek insan dolu dışarıda. Forumda bile fiyat skalası esnek. İşi yapan kişi kendine değer biçmiş. İster vaktini ilişki ile geçir ister sohbetle...
Ücret az diye kötü çok diye iyi bir deneyim garantisi de yok onlarca pembiş yüzlerce referans var kafana uyanla iletişime geç.
Hele "gitmezsek ücretler düşer" gibi piyasa manipülasyonu yapmaya çalışmak çok komik. Pırasa mı hocam bu 😂
Muayanesine gittiğin doktordan indirim talep etmediğin gibi buradan da etmeyeceksin. Özetle 1x'e de 5x'e de 20x'e de işine gelirse durumu var. İmkanın olanı tercih et. Ben sıradan AVM'lerde bulunan hepimizin bildiği markalardan giyinmeyi tercih ediyorum mesela. Zorlu'da dolanırken LV vitrinine de bakıyorum ama gidip de indirim talep etmiyorum. Her ürünün kitlesi farklı.

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
1,695
3,971

Gerçekten hayretler içerisinde okudum bu yorumu Yani yapmak istediğiniz şey Protesto başlatayım mavişleri örgütleyip Sonra da pembişlerin fiyatlarını düşürerek Bundan faydalanmayı amaçlamak mı Gerçekten bunu işe yarayabileceğini düşündünüz öyle mi ?Biz de bu fiyatları talep ederken ülkenin ekonomik koşullarını göz önünde bulundurarak fiyatlandırmayı yapıyoruz 1K ya kirada oturup da 10K görüşme ücreti talep etmiyoruz umarım durumu biraz anlamışsınızdır. Ne kadar kötü bir tabir mecbur kalıp düşüreceğiz evlerimizi kapatacak halimiz yok ya ? öylemi çok bencilsin çok kötü bir düşünce yapısı.

Son düzenleme:
Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
1,695
3,971
Ya ben burda pembiş savunuculuğu yapıyormuş gibi görünmek istemiyorum da gerçekten bu konuda sitem etmek çok saçma.
Zevk işi bu hatta forumun isminden de ablaşılacağı üzere "zamparalık" zevkin peşinde koşarken ucuzluk, indirim vs. aramanın mantığı nedir?
Çok ucuz aranıyorsa 1x liraya genci yaşlısı hizmet verecek insan dolu dışarıda. Forumda bile fiyat skalası esnek. İşi yapan kişi kendine değer biçmiş. İster vaktini ilişki ile geçir ister sohbetle...
Ücret az diye kötü çok diye iyi bir deneyim garantisi de yok onlarca pembiş yüzlerce referans var kafana uyanla iletişime geç.
Hele "gitmezsek ücretler düşer" gibi piyasa manipülasyonu yapmaya çalışmak çok komik. Pırasa mı hocam bu 😂
Muayanesine gittiğin doktordan indirim talep etmediğin gibi buradan da etmeyeceksin. Özetle 1x'e de 5x'e de 20x'e de işine gelirse durumu var. İmkanın olanı tercih et. Ben sıradan AVM'lerde bulunan hepimizin bildiği markalardan giyinmeyi tercih ediyorum mesela. Zorlu'da dolanırken LV vitrinine de bakıyorum ama gidip de indirim talep etmiyorum. Her ürünün kitlesi farklı.
👏👏👏👏👏👏❤️❤️

Eda AREL Çevrimdışı
25 Ocak 2024
676
3,648
O kadar doğru yazmışsınız ki tebrik ediyorum sizi mükemmel bi yazı daha fazlasını yazmaya gerek bile yok teşekkürler 🙏🏻 💖 Ek olarak atalarımızın o ünlü sözünü ekliyorum HAMAMA GİREN TERLER beyler.

17 Mar 2024
428
650
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya ülkenin ekonomik şartları belli zevkin veresiyeside indirimide olmaz parası olan gider olmayan gitmez bu kadar basit.

Pembişler söylediğimi biraz yanlış anlamış @Simay @Cansu kaya @NİLÜFER

Benim vermek istediğim mesaj orda şu aslında sizlere göre ülkenin ekonomik durumu kötü mavişlere görede kötü

Bu zamparalık işi zevk işi aylık 25k kazanan insan oturupta 2 saat bu iş için 10k veremiyor. 50k kazanan insanda ailesi ile yaşıyodur yada evi barkı vardır 10k zevk keyif almak için verebiliyodur. 100k kazanan bi insan daha rahat veriyordur 10k yı.

Bu işin veresiyeside indirimide olmaz , ama ülkenin ekonomik durumuna bakıldığı zamanda 2 saatte 10k kazanan yok günde 40-50k kazananda yok bakıldığı zaman , evet bu işlerin durumu hep yüksekti ama şuanki kadar değildi yani.

Ortalama 1 pembişin giderini hesaplarsak (aylık)

Kira : 40k
Fatura : 10k
İkram : 10k
Kişisel harcama yeme içme kıyafet : 50k
Ivır zıvır : 20k

130k eder ( 13 kişi ile 2 saat görüşmeye tekabul eder istenen rakamlara nazaran )

Şimdi diceksinizki kişisel harcama yeme içme 50k ne bi masa oturuyoruz 10k veriyoruz :) türkiyede yaşayıp 50k ile aile geçindiren var diyip susarım burdada :)

Evet yaptığınız iş zor herkes yapamaz her türlü etkenleri var bu işin bilincinde ve farkındayım ama bence 2 saat 10k türkiye ekonomi şartına göre fazla bi rakam.

Herkesin rakamı kendine görüşmesi kendine benide pek ırgalamaz burda fikrimizi beyan ediyoruz.

Velhasıl kelam bende 2 saat 10k yüksek olması gereken max rakam 6k olmalı ekonomiye göre. Anket yapalım konu ile ilgili dilerseniz ?

27 Nis 2022
683
544
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ya ülkenin ekonomik şartları belli zevkin veresiyeside indirimide olmaz parası olan gider olmayan gitmez bu kadar basit.

Benim vermek istediğim mesaj orda şu aslında sizlere göre ülkenin ekonomik durumu kötü mavişlere görede kötü

Bu zamparalık işi zevk işi aylık 25k kazanan insan oturupta 2 saat bu iş için 10k veremiyor. 50k kazanan insanda ailesi ile yaşıyodur yada evi barkı vardır 10k zevk keyif almak için verebiliyodur. 100k kazanan bi insan daha rahat veriyordur 10k yı.

Bu işin veresiyeside indirimide olmaz , ama ülkenin ekonomik durumuna bakıldığı zamanda 2 saatte 10k kazanan yok günde 40-50k kazananda yok bakıldığı zaman , evet bu işlerin durumu hep yüksekti ama şuanki kadar değildi yani.

130k eder ( 13 kişi ile 2 saat görüşmeye tekabul eder istenen rakamlara nazaran )

Şimdi diceksinizki kişisel harcama yeme içme 50k ne bi masa oturuyoruz 10k veriyoruz :) türkiyede yaşayıp 50k ile aile geçindiren var diyip susarım burdada :)

Evet yaptığınız iş zor herkes yapamaz her türlü etkenleri var bu işin bilincinde ve farkındayım ama bence 2 saat 10k türkiye ekonomi şartına göre fazla bi rakam.

Herkesin rakamı kendine görüşmesi kendine benide pek ırgalamaz burda fikrimizi beyan ediyoruz.

Velhasıl kelam bende 2 saat 10k yüksek olması gereken max rakam 6k olmalı ekonomiye göre. Anket yapalım konu ile ilgili dilerseniz ?
Maşallah evinin hesabını böyle tutmuyorsun üstad

Painkiller84 Çevrimdışı
14 Ocak 2025
490
966
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ekonominin durumu gerçekten kötü ama baktığın zaman temel ihtiyaç değil gıda gibi ama zamparalık yapmasak da ölmeyiz..
Tamam gerçekten rakamlar fazla ama zevk işi kafa dağıtma işi olduğu için sitem edemiyorum.
Öteki türlü 3 veya 4 k 1 saat 2 seans hizmet verenler var yüzüne bile bakmıyor inan..
Keşke ekonomik olarak zorlanmasak ama pembişlere de bişey diyemiyorum..

DEFNE Çevrimdışı
23 Haz 2023
786
2,074

6K ile gorusenlerde var siz tercih edebilirsiniz. Kimseye silah dayamiyoruz tercih ediliyoruz gorusme yapiyoruz. Google esc sitelerinde 6K dan da uygun gorusmeler var ama karsiniza ne cikar bilinmez :) bu is masa basi mesai saati olan bir is degil geliri oldugu kadar gideri de olmasi gereken bir is. Yani az bile istiyoruz aslinda acaba bizde mi kizlar arasi anket yapsak az mi istiyoruz diye 😅

Ecem Arslan Çevrimdışı
4 Tem 2025
868
2,810
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ne saçma bir soru istek ve bazı düşünceler. Size zorlan bu işi yaptıran yok. Paranız çok değerliyse çıkın piyasaya milyonlarca kadın var edinin bir sevgili yada bağlı kalın eşinize sevgilinize . Kimse sizin kolunuzdan çekip zorla getirmiyor. Ha ayrıca ucuz olan şeyler de var otoban kenarlarında oraya da bakabilirsiniz

YILDIZ Çevrimdışı
11 Ocak 2025
698
2,713

Sevgili yap Mertcan 😄herşey bedava

Ecem Arslan Çevrimdışı
4 Tem 2025
868
2,810
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu tarz yazılanları okuyunca kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki çok kolay bir iş yapıyoruz. Sanki gerçekten verdiğiniz o kağıt parçaları yaptığımız işin bizde bıraktığı psikolojik izleri, geleceğe yönelik kaygıları, tedirginlikleri telafi ediyor mu sanıyorsunuz. Fizyolojik, psikolojik ve toplumsal açıdan bizlerin durumunu hiç düşündünüz mü? Ben bu işe başlayalı 5 ay oldu. Bu siteye üye olalı 1 yada iki ay ama okuduğum şeyler gördüğüm bazı durumlar siz beylerin buradaki kadınların kalbini kırmakta , üzmekte. Heleki zaten ben anlamıyorum bir kadının ev tutmasını orda bir sürü riske rağmen bu işi yapmasını zaten anlamıyorum . Bir de üstüne yok ikram yok park yeri yok bilmem ne . Açıkçası hoş olmayan bazı cümleler duymak bilmiyorum ama insanı yıpratıyor.

burti Çevrimdışı
8 Nis 2022
235
467
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu konu devamlı açılıyor ama sonuç değişmeyecek. Herkes bu süreçte derinden etkilendi. Benim için bu görüşmeler , yaşım icabı ,sosyalleşme , beraber vakit geçirme , sohbet etme ve tabi ki güzel bir seks.. Yukarıda @Ecem Arslan Hanım’ın yazdıkları beni üzdü , iyi insanlarla karşılaşmanızı dilerim.

Dediğim gibi herkes etkilendi, benim tek zevkim belki de 3-4 saatlik görüşmelerdi. bana da etkisi ,üzülerek de olsa 2 saate inmek oldu. Umarım ilerleyen dönemde 1 saate inmem :)

19 Mar 2025
289
239
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar değiştiremeyeceğiz şeyler için boşuna enerji tüketmeyin. Bütçeniz neyi karşılayabiliyorsa o minvalde görüşün gerisi için yapabileceğiniz/yapabileceğimiz bir şey yok.

swallow Çevrimdışı
27 May 2021
34
74
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

utanmadan gitmiş hesap yapmış çok kötü gerçekten. insanda biraz utanma olmalı.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evimi tutarken depozito olarak 2 kira bedeli dolar olarak ödedim. Bugün tek kiramı karsilamiyor🤪 aslinda biraz empati yapsanız sonucu bulabilirsiniz.
Sizin nazarınızda tüm konuya katılan pembişlere diyorum

Umarım benim yazdığım tam olarak anlaşılmıştır
Aslında tamda sizin söylediklerinizi de söyledim .

Saygılar
Buradan tüm pembişlere selam olsun 🌸

Güzel bir paylaşım
Evet, zaman değişiyor, şartlar da ona göre şekilleniyor.

Eskiden 100$ ile yeten şeyler artık daha yukarılar civarında; keşke 100$ civarında kalabilseydi, ama anlıyorum ki kuaför ,makyaj, hayat giderleri ev kiraları arttıkça rakamlar da doğal olarak artıyor 😅

Karşılığında alınan keyif ve değer düşünüldüğünde aslında bu rakamlar da gayet makul gibi görünsede bu ülkede asgari ücret 22 bin :( bu da görüşme sayısını baya bir düşürüyor .
Keşke o eski zaman ki alım gücü yerinde olsa da sizler de bu artışları yapmasanız .
Sizi anlıyoruz ancak sizlerin de mavişleri anlamanızı rica ediyoruz

Önemli olan, her iki tarafın da gönül rahatlığıyla ve huzurla görüşmeden çıkması. Evet

Siz en güzel hediyeleri hak ediyorsunuz, biz de elimizden geldiğince yanınızda olmaya devam edeceğiz. .
Öyle bir hale geldik ki . Parasızlıktan yanlışlıkla cennete gireceğiz

YILDIZ Çevrimdışı
11 Ocak 2025
698
2,713
utanmadan gitmiş hesap yapmış çok kötü gerçekten. insanda biraz utanma olmalı.

Şu konuda sana hak veriyorum,25 k kazanan biri için fiyatlarımız yüksek bu doğru. Diğer türlü zaten gelenler asgari ücretliler değil, ama mantık olarak bir tek biz değiliz, herkesin kirası,ödemesi,vs bir sürü gideri vardır.. Bu 6k yapılabilir mi belki ama,sizin beklentinizi karşılayacak bir muamele olmaz..yaşadığınız kötü tecrübelerinizden sonra biz aslında sizlerin son durağıyız.,Korkularınız yok,acaba evde 3. Bir kişi olur mu diye bir endişeniz yok,güvenle geliyorsunuz ve mutlu oluyorsunuz.. Önemli olanda bu.. Güvenilir olmak.. sevgiler..☺️

19 May 2024
47
25
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Piyasa çok uçuk kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem de bence mevcut durumda görüşme yapmak fazla lükse kaçıyor. Zaten Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinde düşük sıralarda, bence çok da üzerine düşünmeyin yalnız takılın 😄

caltunn

Normal Üye
21 Ağu 2025
3
2
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu konu da basit bir analiz yapmak istiyorum.

Ekonomi de serbest piyasa diye bir şey vardır. İsteyen istediği fiyatı koymakta özgürdür. Her şeyin bir alıcısı vardır. Burası için örnek verecek olursak, saatine 10 bin de denebilir 2 bin de. Buna göre bir piyasa oluşur. 10 bin olana 10 kişi giderken 2 bin olan birine orantılarsak 50 talep olur (Bu arada teorik olarak anlatıyorum, tabi ki güzellik, boy, semt, saç stili, fanteziye uyma vs etkilemektedir. Aslında değil ama biz faktörleri eşit olarak kabul edelim).

Ortamında tam rekabet piyasası olduğunu düşünürsek fiyatın talep esnekliği oldukça fazladır. Örneğin, tüm herkes aynı fiyattayken birisinin fiyat artırması ona olan talebi etkilemektedir. Özellikle bayanların fiyat artışı yaparken hassas olmalarının nedeni budur bilirler ki artış talebi etkileyecektir. Bu 10 bin olan içinde geçerlidir, 2 bin olan için de. Size olan talep düşerse, otomatik olarak fiyat düşürürsünüz. Eğer artış yaptıysanız bunu geri çekersiniz yada normal fiyatınıza olan talep düşerse yine azaltırsınız. Çünkü sizin sabit maliyetleriniz vardır ve bunları finanse etmek zorundasınızdır.

Yani tam rekabetin olduğu bir piyasada talebin azalması kesinlikle fiyatların düşmesine neden olacaktır.

Kendi fikrime gelecek olursak,
Maalesef fiyat yüksekliği kişiden kişiye değişmektedir. Karşılaştırma yapacak olursak avrupa' da örneğin fiyatlar 100-120 euro bandındadır. Gördüğüm kadar burda 120-150 yani %30 luk bir fazlalık vardır. Ancak burdaki temel etmen enflasyon yada talebin avrupaya göre fazla olması olabilir. Avrupada da buraya göre kişinin güzelliği yada diğer faktörler artı olabilir. Kimsenin kimseye karışmaması daha güvenli bir ortam olması gibi.

Aylık kazanç açısından bir bayanın 5 bin tl den ayda 100 saat çalıştığını varsayalım. 5x100=500 bin TL ederki. Bu korkunç bir para (allah herkese daha çok versin) ve TR de kira, bakım hangi faktörü koyarsanız koyun oldukça yeterlidir.

Herkes tabi ki istediği fiyatı koymakta özgürdür ve kimse bunu sorgulayamaz. Ben sadece kendimce bir analiz yapmaya çalıştım.

Tşk

Balabey Çevrimdışı
24 Ara 2020
118
222
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yok ya iyi bence özellikle incall varsa acımam. Gerçi kayıt kimlik derdi olmasa outcalla da acımam.

zech Çevrimdışı
17 Şub 2021
186
170
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sana tavsiyem kendini geliştir, para kazanmaya odaklan.
işini geliştir, mesleğinde iyi ol.
yoksa sürekli birilerinden bir şey talep edersin.
bu yüzyılda bedavaya hiç bir şey yok, ucuza da.
paran yoksa kumda oyna.
ya da cebine hitap eden klasmana yönel.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,821
10,613
Şu konuda sana hak veriyorum,25 k kazanan biri için fiyatlarımız yüksek bu doğru. Diğer türlü zaten gelenler asgari ücretliler değil, ama mantık olarak bir tek biz değiliz, herkesin kirası,ödemesi,vs bir sürü gideri vardır.. Bu 6k yapılabilir mi belki ama,sizin beklentinizi karşılayacak bir muamele olmaz..yaşadığınız kötü tecrübelerinizden sonra biz aslında sizlerin son durağıyız.,Korkularınız yok,acaba evde 3. Bir kişi olur mu diye bir endişeniz yok,güvenle geliyorsunuz ve mutlu oluyorsunuz.. Önemli olanda bu.. Güvenilir olmak.. sevgiler..☺️
Yani herkesin kendi ihtiyacına göre belirlediği bir rakam var tabiki, benim 2 saat 6k ve eğer fiziksel ve yaş olarak tercih ediliyorsam hizmetler konusunda da fazlası ile beklenti karşılayabiliyor um. Yorumunuzun bu kısmına katılmıyorum malesef😊

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,821
10,613
Bu konu devamlı açılıyor ama sonuç değişmeyecek. Herkes bu süreçte derinden etkilendi. Benim için bu görüşmeler , yaşım icabı ,sosyalleşme , beraber vakit geçirme , sohbet etme ve tabi ki güzel bir seks.. Yukarıda @Ecem Arslan Hanım’ın yazdıkları beni üzdü , iyi insanlarla karşılaşmanızı dilerim.

Dediğim gibi herkes etkilendi, benim tek zevkim belki de 3-4 saatlik görüşmelerdi. bana da etkisi ,üzülerek de olsa 2 saate inmek oldu. Umarım ilerleyen dönemde 1 saate inmem :)
İnmezsin inmezsin 😈

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
1,083
2,215
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu şöyle eskiden hafta da bir görüşme yapıyorsak şimdi ayda bir maalesef..Herkesin gideri var barınma,gıda,kişisel bakım vs..Ekonominin geldiği boyut bu..Anlatmak istenen de bence bu..Forumda uygun aldığından fazlası kadar hizmet veren de var..Aşırı fazla tutup fiyasko olanda..Burada seçimlerle hareket etmek önemli günümüzde..Skala değişmez bütçenize göre tercih yapacaksınız,yapmalıyız..Ülkemizin nüfusu kalabalık herkesin sosyo ekonomik boyutu farklı..Herkes haklı..

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
1,705
1,293
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bazı kişiler için 1000 dolar sakız parası niteliğindeyken ve saniyeler içinde rahatça harcayabiliyorken bazıları için ulaşılması oldukça zor hatta imkansız bir miktar olabilir

Escort görüşmeleride tamamen kişiye özel bir partnerlik hizmeti ve bu yüzden bir nevi hem zevk hem odağın sürekli bizde olduğu zamanları kapsayan hem de mutluluk aşılayan keyifli anlar için böyle yüksek miktarlarda ödeme yapılıyor, vip hizmetin karşılığı da denebilir bir nevi

Her bayan kendi sunduğu hizmetlere, piyasanın genel durumuna ve eğer incall görüşme yapıyorsa kira ve kişisel bakım masraflarınıda düşünerek bu detaylara göre bir fiyat skalası belirleyip listeliyor

Burada ise şu detay devreye giriyor;

Zamparalığın bir numaralı ve en önemli kuralı, eğer zamparalık yapılmak isteniyorsa cep daima dolu olmalı

Yani kısaca, parayı veren düdüğü çalar sözü çok yerinde bence bu konu için

Kendimden örnek verirsem, haftada 2 veya 3 görüşme yapmaya özen gösteriyorum düzenli olarak, 2'nin altına düşmüyorum çoğunlukla

Bir de kısa görüşmeleri pek sevmiyorum ve nerdeyse hiç tercih etmiyorum, hem seks yapmayı hem de muhabbet etmeyi sevdiğimden dolayı minimum 3 saat ve üzeri görüşmeler ayarlıyorum

Seksi sindirerek, aceleye getirmeden ve tadına doya doya yapmak daha güzel geliyor, ön sevişme kısmı mesela çok önemli benim için

Masraf olarak evet oldukça yüksek miktarlar ortaya çıkıyor ama dediğim gibi herkesin bütçesi farklı bu yüzden herkes kendine göre bir plan yapıp ona göre görüşmelerini ayarlamalı

Hediye konusuna gelirsek, bugüne kadar hem pahalı hem orta seviye hem de normal seviyede hediyeler aldığım bayanlar oldu fakat her bayana hediye almak doğru değil bence

Sadece sık sık görüşmelerden dolayı belli bir bağ oluşmuş veya ilk defa görüşülecekse çok merak edilen ve beğenilen bir bayanı tercihen deniz manzaralı ve kaliteli bir 5 yıldızlı otel görüşmesinde ağırlayıp güzel bir jest yapılabilir

Ben mesela bir bayan ile hem ilk defa görüşeceksem hem paylaşımlarını çok beğendiysem hem de çok merak ediyorsam önce güzel bir yemek yiyebiliyorum karşılıklı, Swiss Otel, Hyatt Regency ve Marriott Otel restoranları hoşuma gidiyor örnek olarak

Sonrasında odamıza geçip bir güzel çatır çutur sevişiyoruz saatlerce 😄

Son düzenleme:
Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
165
591
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Buna herkes farklı bir yorum katabilir. Mesela para veya geçim derdi olmayan adam “neye göre kime göre yüksek “ diyebilir. Çünkü bu kulaklar ve gözler az bile alıyorsunuz diyip ekstra kendi kafasında olması gereken ücreti veren kişiler duydu ve gördü. Yani herkes bir hesap yapmış ama yanlış olmuş. Bu kazanılan paralarda çoğu kişinin merak ve dert konusu ne yazık ki. Çoğumuzun iki evi var , yani ortalama 60/100 arası Sadece iki evin kirasına gidiyordur. Hadi saç cart curt yemek içmek gezmek temel ihtiyaçlar vs içinde 20/40 arası koyalım (saç rengi, tırnak bakımı, varsa kaynak, epilasyon , ağda vs )
Eee biz sadece bunlar için mi bu işi yapıyoruz ? :)
Yani sadece daha okey bu hafta saçımı rahat yaptırdım hadi birde LV ayakkabı aldım demek için mi ? :)
Çoğumuzun bakmakla yükümlü olduğu bir anne babası, çocuğu, yeğeni, hasta yakını, ailesi var. Girdiği bir ev borcu,araba borcu var. Yani demem o ki sizin hesaplar çoğu zaman tek bir bakış açısıyla olduğu için kafa karışıklığı oluyor. :)
Birileri yazmış yok talep olmazsa elbet düşer vs yani ben hiç görmedim bir kadının böyle bir şey yaptığını. Evet sizi hoş etmek için arada kampanya yapan güzel kadınlar var ama o zaman bile daha da insin diyen bir kitle var. Şahsen ben asgari ücret kazansam ve evli olup ev geçindirsem birde çocuk olsa burayı düşünmeyi bırak geçim kaygısından seks aklıma gelmez çünkü ekonominin durumu çok kötü ve bunun sorumlularına isyan edilmesi gerekirken herkes ya bir manavdan , ya bir giyim esnafından ya da bizlerden indirim bekliyor. Ki asgari ücretlinin de geldiğini gördüm. Adam ailesiyle yaşıyor geçim derdi yok maaşı ona kalıyor ayda bir kendini ödüllendiriyor.
Pandeminin olduğu o sıkıntılı dönemde bile kimse evini kapatıp fiyatlarını en dibe çekmedi yani çünkü o zamanda hepimizin yukarıda saydığım hayat etkenleri devam ediyordu :)
Bu bir zevk işi. Zaruri bir ihtiyaç değil seks için bu camiada görüşme yapmak.
Mesela örneğin 1 saat 5k 2 saat 10k adam diyor ki bende 5 var ama 2 saat gelmek istiyorum olmaz mı ? Cepteki neyse ona göre seçim yapmak çok zor değil.
İşin kısası herkesin seksine kimse karışamaz. 😂

digola Çevrimdışı
22 Ara 2023
892
1,065
37
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Harbiden bu konular baygınlık verdi.
Asgari ücret ne alaka çapkınlıkla. Ayrıca türkiyede her keseye uygun görüşme yapabileceğiniz ilan siteleri var tabii ne çıkarsa bahtınıza.
Maliyet hesabı diye bişi var ekonomide
Ev kirası ki bunu genellikle iki ev diye düşünün biri görüşme evi diğeri özel hatta yaşadıkları ev
Kendi geleceği için biriktirmek zorunda oldukları kazançlar
Bakım masrafları
Kıyafetler
İkram Masrafları
Sağlık Kontrolleri vs..
Ayrıca aile olayları varsa o yükümlülüğü var pembişlerin
Bir ev kirası olmuş 40bin..
Yok efendim biz gitmesek piyasa düşer falan filan hikaye onlar sen ben gitmesem başkası gidecek diye bişi var.
Ne yapalım yani grev mi yapalım ne şaçma düşünce bu..
Ayrıca parasız adam gereksiz adamdır parası olmayan çapkınlık yapamaz kardeşim bu ortamda

zerre Çevrimdışı
20 May 2025
379
709
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence sayfalarca tartışsan da hiçbir yere varılamayacak bir konu.

Arz/talep meselesi. Sen istediğin kadar fiyat yüksek de. Talep var mı? Var. Bitti. Gerisi laf-ı güzaf.

Gönül ister ki paranın satınalma gücü bu denli düşmeseydi de hayat bayram olsaydı. Ama artık öyle dğeil. Özellikle bordro mahkumları için hayat artık çok daha zor.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazan kayboldu .

Yorum yapmıyor
Konu forumun tozlu raflarına gitmesi lazım gibi duruyor @Joker
Ellerinden öper .

Hala adamı gömmüyor gibi gözüküyor .
Üslüb kötü olsa da ekonomiyi eleştirmiş gibi bakmak lazımm

ErenJeager Çevrimdışı
25 Ağu 2025
4
5
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sadece parayla olmiyorki bu iş pembislerde seçicilikte var sen o ücretleri opde başına koy, parayla cim bile yaptiramazsin bazen hatta referans ister bir çoğu burda para her kapıyı açmıyor malesef ücretin yükselişini gec durum daha kötüye gidiyor.

zech Çevrimdışı
17 Şub 2021
186
170
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sadece parayla olmiyorki bu iş pembislerde seçicilikte var sen o ücretleri opde başına koy, parayla cim bile yaptiramazsin bazen hatta referans ister bir çoğu burda para her kapıyı açmıyor malesef ücretin yükselişini gec durum daha kötüye gidiyor.
nerde yaşıyorsun sen, uzayda mı
paranın açamadığı kapı yok

ErenJeager Çevrimdışı
25 Ağu 2025
4
5
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burada açmıyor
Anal yaptırmak mucize.
Cim yaptirmak mucize.
Çok nadir.
Hatta milyonlarida versen cim yapmam igreniyorum diyenlerede sahit oldum ee hani para her kapıyı aciyordu.. belki dışarıda paranın lafı gecebilir burada yok.
Para açmaz burada her kapıyı.
Para acsaydi herkes programina cim ve a level eklerdi degilmi? Hatta daha yuksek ücretlerle... Ve daha çok kazanırlardi mantıken.

1 Eki 2019
165
591
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu düşüncenin genele vurulması ne kadar doğru ? Zaten para her kapıyı açıyor olsa açık açık hepimiz yazarız A-level şu kadar , cim şu kadar diye yani bu ortamda bunu gizliden yapmaya gerek yok -ki çoğu yönden faydası var gibi gibi ..
bu zihniyet bence çok çirkin ve çok cahilce.
Hatta bir önceki senelerde Telegram erkek grubunda bir kişi benim görüşmede onu çok beğendiğimi, ekstra ücretle anal yaptığımı iddia etmişti. Ben açık açık eski kuşludan bunun doğru olmadığını söyledim beyefendinin benimle görüşme kaydını bana iletmesini ya da yazdığı yerden paylaşması gerektiğini söyledim sonra toz oldu :)
Kendi adıma hiçbir meblağ yasak koyduğum şeyleri açamaz, çoğumuz için geçerli bu. Hatta yasakların okunduğu halde teklif edilmesi engel ve görüşme sonlandırma sebebi.

Seray Yıldırım Çevrimdışı
23 Ara 2024
959
3,394
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Bence fiyatlarımız düşük bile, empati yapın lütfen . Yapılan iş hiç kolay değil. Bence kaşınmayın. Bu konudan sonra fiyatlar dahada artmasın

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
1,083
2,215
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kişi kendi bütçesine uygun bakınır..Rakamlar artarsa artsın..Eskiden çok görüşme yapan kişiler görüşme yapamaz olur biter..Ekonominin boyutu her alana yansıdığı gibi bu işlere de dokunuyor maalesef..Konuyu açan kişi de zaten kibarca bu tabloya dikkat çekmiş..Eskiden belki her kesime hitap ediyordu ayda 1-2 de olsa..Şimdi orta segmente ayda 1 belki hiç oldu..Ya da süre azaldı 3 saat iken 2–1 oldu..

Fxaslan Çevrimdışı
8 Ocak 2023
50
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam dostlar buraya yorum yapmak inanın çok zor aslında kızlar haklı desek erkekler buğz eder erkekler halı desek kızlar buğz eder bence tek suçlu gözlerinden ışık sacan eski bakan ve onun uzun boylu patronu

Bu günlerde bir gün gececek ilaki yine bir mavi gözlü yiğit cıkacak o gün gelene kadar birbirimize daha anlayışlı davransak daha iyi olacak bence

zech Çevrimdışı
17 Şub 2021
186
170
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu düşüncenin genele vurulması ne kadar doğru ? Zaten para her kapıyı açıyor olsa açık açık hepimiz yazarız A-level şu kadar , cim şu kadar diye yani bu ortamda bunu gizliden yapmaya gerek yok -ki çoğu yönden faydası var gibi gibi ..
bu zihniyet bence çok çirkin ve çok cahilce.
Hatta bir önceki senelerde Telegram erkek grubunda bir kişi benim görüşmede onu çok beğendiğimi, ekstra ücretle anal yaptığımı iddia etmişti. Ben açık açık eski kuşludan bunun doğru olmadığını söyledim beyefendinin benimle görüşme kaydını bana iletmesini ya da yazdığı yerden paylaşması gerektiğini söyledim sonra toz oldu :)
Kendi adıma hiçbir meblağ yasak koyduğum şeyleri açamaz, çoğumuz için geçerli bu. Hatta yasakların okunduğu halde teklif edilmesi engel ve görüşme sonlandırma sebebi.
ben şunu anlatmak istedim
para ile görüşülüyor, bedavaya mı görüşme yapıyorsunuz acaba?
cim cif anal konusuna değinmedim, ve o konuda bir imada bulunmadım.
tabiki herkes her şeyi yapmaz ama burdaki kilit nokta '' para''
cehaletime gelince, hayırdır siz cehalet ölçme kurumumusunuz? yaklaşımınız ve üslubunuz çok kaba.

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
720
2,098
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Asla eskimeyecek konudur bu. Arada masaya yatırılır. Etrafında pinekleriz. Ne uzar ne kısalır. 😅

Düşük ücrete bu işi yapana laf ederler, yok sürümcü vs. Yüksek ücret talep edene fazla istediği için laf ederler altından mı vs. Ortası yok asla. Ülkedeki enflasyonun sebebi olarak bizi gösterecekler yakında şaşırmam.

1 Eki 2019
165
591
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
ben şunu anlatmak istedim
para ile görüşülüyor, bedavaya mı görüşme yapıyorsunuz acaba?
cim cif anal konusuna değinmedim, ve o konuda bir imada bulunmadım.
tabiki herkes her şeyi yapmaz ama burdaki kilit nokta '' para''
cehaletime gelince, hayırdır siz cehalet ölçme kurumumusunuz? yaklaşımınız ve üslubunuz çok kaba.
Okey anlıyorum 😂💕

zech Çevrimdışı
17 Şub 2021
186
170
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aç da görelim , merak ettik😂
birbirimizi anlıyoruz, lütfen farklı noktalara çekmeyelim.
herkes aynı mantığa bürünmek zorunda değil. ücret konusunda hak da verdim size.
kimseye de hakaret etmedim.
aksine cahil görgüsüz damgası yedim.
yine de bir şey demiyorum. '' kişi kendinden bilir işi'' diye söz var, çok anlamlı..

Cemaler

0
Normal Üye
20 Ara 2017
20
20
Cinsiyetiniz nedir?

Tüm Türkiye'nin sorunu. Dövizin suni olarak düşük tutulması, enflasyonun açıklanandan yüksek olması, maaşların açıklanan enflasyona göre artması vs. Sırf bu konuda değil, aşağı yukarı tüm konularda bu problem var.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar