- 19 Nis 2021
- 10,359
- 23,988
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sendroma şimdi girdimDaha çok sendroma girmeyin diye akşamı bekledim
![]()
Cansel sendromuna girdim sayende canımDaha çok sendroma girmeyin diye akşamı bekledim
![]()
Gerçekten misendroma şimdi girdim![]()
Hahaaaa Allah başka sendrom vermesin minik kuşumCansel sendromuna girdim sayende canım![]()
bekleseydin salı sendromu yaşardımGerçekten mibilseydim daha beklerdim
![]()
Seksilik abidesi kraliçe ama bak gene olmadı ayakkabı görüyorum aşk olsun sana yahu @Cansel UlusoyDaha çok sendroma girmeyin diye akşamı bekledim
![]()
Demekki uğurlu geldim bebişimbekleseydin salı sendromu yaşardımsenden gelen her türlü sendroma razıyım
neyse Fener 2 gol attı kendime geldim
![]()
evet canoDemekki uğurlu geldim bebişim![]()
Sayende bebeğimmmDaha çok sendroma girmeyin diye akşamı bekledim
![]()
Ama ayakkabılarıma takılmaa
Ben sizin bütün yorgunluğunuzu almak için attım kiii zatenÇok yorucu çok sıkıcı bir Pazartesi gününden sonra sizin gibi zarif birini görmek bütün sendromu söktü aldı gerçekten![]()
Kenan doğulunun şarkısı var biliyormusunevet canoşans meleği oldun
![]()
Bak yaaa beni nasıl gaza getiriyorTut kolumdan Çek götür beniiiii![]()
Telegram yok kullanmıyorum açmıştım tekrar kapattım isterseniz watsaptan yazabilirsinizTelegramınızı kontrol etme şansınız var mı?
Ama ayakkabılarıma takılmaavalla altları tertemiz dışarda giymiyorum onları
![]()
Evet biliyorum baby, fazla yolculuk yaptığım için şarkı hafızam çoktur.. benden sana gelsin şans meleğimKenan doğulunun şarkısı var biliyormusun![]()
çok etkileyiciDaha çok sendroma girmeyin diye akşamı bekledim
![]()
Çok teşekkür ederim bitanemEvet biliyorum baby, fazla yolculuk yaptığım için şarkı hafızam çoktur.. benden sana gelsin şans meleğim![]()
Beni görünce mi çıktın![]()
Sen var ya çok fenasın bilmiyirmusunbu tuzak bi soru gibi sanki
![]()
Eweeeeeeetttt biliyorummmmSen var ya çok fenasın bilmiyirmusun![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!