- 13 Eyl 2019
- 1,062
- 1,307
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selam forumdaşlar,
Dün yine can sıkıntısı öyle boş otururken çok özlediğim Gece'ye yazdım.
Naber nasılsın seninle ne zaman görüşürüz diye hemen çık gel dedi ve bende güzel bir sırıtma oldu.
Kendisine hem çok değer veriyor, hem de çok seviyorum.
Bir insan hem anlayışlı , hem zeki , hem tatlı , hem de seksi tam bir doğal afet.
Neyse 1 saat olmadan yanındaydım, masa kurulmuş hazırlanılmış ,.
Kapıdan girdim hani insan sevdiği bir arkadışına kavuşurya işte öyle sarılmaydı.
Neyse geçtik masaya yeme içme muhabbet derken , hadi gelsene dedi bende seni özledim.
Uzun zamandır bu kadar detaylı sevişmemişimdir ve mutlu son.
Tekrar muhabbete devam ederken bu sefer kime gidicen dedi ben geleceğimi bilmiyordum ki ikinciyi ayarlamadım dedim.
Konu konuyu açarken yanındayken diğer görüşmeyi onunda desteği ile ayarladım.
Biz muhabbete devam ederken birden artan libido ile ikinci seansa başladık bu kız işi biliyor,
halden anlıyor ne yapacağını iyi biliyor benden sonra yorulursun sen yat ben sana bir cimcim yapayım dedi.
Bende kendimi ona teslim ettim. Böylece mutlu son.
Gece sen her zaman iyi arkadaş,ve bir dinleyicisin (he bir de aşırı seksi tam benim kalemimsin).
Teşekkür ediyorum.Kendine iyi bak
Dün yine can sıkıntısı öyle boş otururken çok özlediğim Gece'ye yazdım.
Naber nasılsın seninle ne zaman görüşürüz diye hemen çık gel dedi ve bende güzel bir sırıtma oldu.
Kendisine hem çok değer veriyor, hem de çok seviyorum.
Bir insan hem anlayışlı , hem zeki , hem tatlı , hem de seksi tam bir doğal afet.
Neyse 1 saat olmadan yanındaydım, masa kurulmuş hazırlanılmış ,.
Kapıdan girdim hani insan sevdiği bir arkadışına kavuşurya işte öyle sarılmaydı.
Neyse geçtik masaya yeme içme muhabbet derken , hadi gelsene dedi bende seni özledim.
Uzun zamandır bu kadar detaylı sevişmemişimdir ve mutlu son.
Tekrar muhabbete devam ederken bu sefer kime gidicen dedi ben geleceğimi bilmiyordum ki ikinciyi ayarlamadım dedim.
Konu konuyu açarken yanındayken diğer görüşmeyi onunda desteği ile ayarladım.
Biz muhabbete devam ederken birden artan libido ile ikinci seansa başladık bu kız işi biliyor,
halden anlıyor ne yapacağını iyi biliyor benden sonra yorulursun sen yat ben sana bir cimcim yapayım dedi.
Bende kendimi ona teslim ettim. Böylece mutlu son.
Gece sen her zaman iyi arkadaş,ve bir dinleyicisin (he bir de aşırı seksi tam benim kalemimsin).
Teşekkür ediyorum.Kendine iyi bak