- 18 Kas 2021
- 92
- 120
- 46
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selam forumdaşlar,
Buse ile forumdan konuşurken Gece ile onun huylarının kişiliklerin benzediğini bir kaç kez söylemiştim.
Hal böyle olunca zamanlarda müsait olunca Gece ile irtibat kurup ben değil biz geliyoruz dedim.
Sağolsun saat geç olmasına rağmen gelin dedi bizde Buse ile yola koyulduk tabi yol biraz karıştırdık
nedense demekki daha ayık olmak lazım bir de polis çevirmesine girdik, ufak bir hediye ile kapattık
sorunu bizi çok oyalamadılar sonunda Gece nin yanına geldik.
Hoş sohbet muhabbet derken yanımızda gelirken bir şişe daha getirdik artık bu şişeden sonra
yanımda beğendiğim ve kafalarımın uyuştuğu 2 hatun var artık gerisini siz düşünün
bana yaşattığıklarını oral mı desem , cimcim mi desem , bal kutuları zaten mis,
beni pozisyon zengini yaptılar . Hala kendime gelemedim.
Her ikinizde ayrı ayrı teşekkür ederim .Abartmadım umarım.
Siz ikiniz tam kıvamında hatunsunuz bir erkek daha ne ister.
Tekrarlamak dileğiyle.
Buse ile forumdan konuşurken Gece ile onun huylarının kişiliklerin benzediğini bir kaç kez söylemiştim.
Hal böyle olunca zamanlarda müsait olunca Gece ile irtibat kurup ben değil biz geliyoruz dedim.
Sağolsun saat geç olmasına rağmen gelin dedi bizde Buse ile yola koyulduk tabi yol biraz karıştırdık
nedense demekki daha ayık olmak lazım bir de polis çevirmesine girdik, ufak bir hediye ile kapattık
sorunu bizi çok oyalamadılar sonunda Gece nin yanına geldik.
Hoş sohbet muhabbet derken yanımızda gelirken bir şişe daha getirdik artık bu şişeden sonra
yanımda beğendiğim ve kafalarımın uyuştuğu 2 hatun var artık gerisini siz düşünün
bana yaşattığıklarını oral mı desem , cimcim mi desem , bal kutuları zaten mis,
beni pozisyon zengini yaptılar . Hala kendime gelemedim.
Her ikinizde ayrı ayrı teşekkür ederim .Abartmadım umarım.
Siz ikiniz tam kıvamında hatunsunuz bir erkek daha ne ister.
Tekrarlamak dileğiyle.