Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Party Eda

• Konbuyu başlatan m2016
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,062
1,307
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
merhabalar forumdaşlar dün yine ansızın Edaya yazdım nerelerdesin diye oda sağolsun
gel dedi ve bir anda baktım yanındayım eda her zamanki gibi sade ve duru güzelliği artı
samimi olması beni daha çok mest ediyor bu aralar modum düşük biraz ona yansıdı ama
kusura bakmasın hayat bazen olabiliyor yatak konusuna gelirsek eda herşeye uyumlu
bir kadın beni mutlu etti içmeden olmayacağını bildiği için yine bir şeyler içip öyle devam ettik
yatakta her pozisyona çok rahat giriyor sürekli görüşmenin verdiği rahatlıkla artık birbirimizi
tanıyoruz edaya gitmeye devam tabiki tavsiye ederim kendisine çok teşekkür ederim.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,336
2,282
merhabalar forumdaşlar dün yine ansızın Edaya yazdım nerelerdesin diye oda sağolsun
gel dedi ve bir anda baktım yanındayım eda her zamanki gibi sade ve duru güzelliği artı
samimi olması beni daha çok mest ediyor bu aralar modum düşük biraz ona yansıdı ama
kusura bakmasın hayat bazen olabiliyor yatak konusuna gelirsek eda herşeye uyumlu
bir kadın beni mutlu etti içmeden olmayacağını bildiği için yine bir şeyler içip öyle devam ettik
yatakta her pozisyona çok rahat giriyor sürekli görüşmenin verdiği rahatlıkla artık birbirimizi
tanıyoruz edaya gitmeye devam tabiki tavsiye ederim kendisine çok teşekkür ederim.
Cansın sen can ❤️ Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar durgun gördüm seni. Evet bazen olabiliyor :( Daha nice güzel görüşmelere canım 😘 Teşekkür ederim 😍😍

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,334
2,047
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifiniz bol olsun.Bazen özel nedenlerden dolayı mod düşüklükleri ola biliyor.Ama söz konusu Eda olunca insanın aklına ilk gelen şey insan gibi insan olduğu.Kendisini taniyan biri olarak, herşeye anlayışla yaklaştığina olan inancim herzaman tamdir.İnsanın yanından ayrılası gelmiyor🤗

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,683
11,427
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
klavyenize sağlık :)
hepimiz insanız Eda hn ne güzel bir enerji vermiş ki düşük mod dediğimiz modda bile size okey dedirtmiş belkide ani kabulü bile modunuzun düşüklüğü ve size iyi gelebilmek adına olabilir :)

Zülfikar Çevrimdışı
1 Tem 2020
315
279
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kardeşim çok güzel yazmışsın hatta az bile olmuş tanıyan bilir edayı başkada bir şey demiyorum

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
16,021
13,372
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler

19 Eyl 2017
1,336
2,282
Keyifiniz bol olsun.Bazen özel nedenlerden dolayı mod düşüklükleri ola biliyor.Ama söz konusu Eda olunca insanın aklına ilk gelen şey insan gibi insan olduğu.Kendisini taniyan biri olarak, herşeye anlayışla yaklaştığina olan inancim herzaman tamdir.İnsanın yanından ayrılası gelmiyor🤗
Ne güzel insansın sen 😘 Teşekkür ederim canım 😘

• Beğen
Tepkiler: Rio
19 Eyl 2017
1,336
2,282
klavyenize sağlık :)
hepimiz insanız Eda hn ne güzel bir enerji vermiş ki düşük mod dediğimiz modda bile size okey dedirtmiş belkide ani kabulü bile modunuzun düşüklüğü ve size iyi gelebilmek adına olabilir :)
Ne yaşarsak yaşayalım her derdin devası; biraz dertleşmek ve sonra deli gibi sevişmek ;) Neyse yine kafam güzel aklim başka yerlere gitti 😂😈

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar