Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Party 1 Eda Parlar

• Konbuyu başlatan m2016
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:34
m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,062
1,307
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selam sevgili forumdaşlar ,

dün şehir dışındaydım dönüş yoluna geçtikten sonra artık havalarda ısındığına göre artık kabuğumuzdan çıkalım dedim.

Listeye bakarken kendisi ile uzun zaman görüşemediğimizi anladığım Eda'ya mesaj attım şans bu sefer müsaitti promram yapıldı.
tabi yeni eve taşınmış ilk defa gidiyoruz konum bilgisi istedik konuma gittikçe nedense hep tanıdık yerler konuma bir vardım.
Malum daha önce ziyaret ettiğimiz sitelerden birisi giriş çıkış sorunsuz park problemi yok bina rahat sıkıntısız bir mekan.
Eda kapıyı açınca özlediğimi daha bir fark ettim güzel bir masa hazırlamış eksiksiz yanında bir de cin olunca masa tamamlandı.

Tabi hemen temizlik banyo duş ve rahatladım soğuk bir iki duble içincede kendime geldim .
Başladık muhabette meğer baya konu biriktirmişiz benim çene düştü yine sen dur bir sigara yakma demesiyle kendimizi yatak odasında bulduk.
Eda nın arkadaşlar sevişmesi çok güzel ben hastayım içten ve istekli bana sorarsanızda doğal halinde olanlar bir başka oluyor.
bir üstte bir altta derken en son galiba misyonerler bitirdik sanırsam o kadar güzeldi ki her pozisyon on numara.

Şimdi dinlenme zamanı şişenin dibini gördüm muhabette koyulaştı bu sefer daha koltukta başlayan sevişme ve oralı devam etti.
o kadar güzel oral yapıyor ki devam etti adını cimcimeye çıkaran (bu arada benimle ilk defa yaptık) cim le son buldu
iyice rahatlamıştım o yorgunluğun üstüne bu sevişme çok iyi geldi.

Eda'cım sana arkadaşlığın ve çok iyi seviştiğin için teşekkürler kegel egzersizlerin çok işe yarıyor bilgin olsun.

Burda sonra Party 2 ye devam

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
388
442
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekkürler.

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
392
595
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler. Tabi @EDA deyince hikayenin devamı nasıl gelecek biliyoruz. Keyifli, ateşli, eğlenceli... Biliyoruz ki tadı damağımızda kalacak.

m2020 Çevrimdışı
18 Ağu 2020
91
152
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

dün şehir dışındaydım dönüş yoluna geçtikten sonra artık havalarda ısındığına göre artık kabuğumuzdan çıkalım dedim.

Listeye bakarken kendisi ile uzun zaman görüşemediğimizi anladığım Eda'ya mesaj attım şans bu sefer müsaitti promram yapıldı.
tabi yeni eve taşınmış ilk defa gidiyoruz konum bilgisi istedik konuma gittikçe nedense hep tanıdık yerler konuma bir vardım.
Malum daha önce ziyaret ettiğimiz sitelerden birisi giriş çıkış sorunsuz park problemi yok bina rahat sıkıntısız bir mekan.
Eda kapıyı açınca özlediğimi daha bir fark ettim güzel bir masa hazırlamış eksiksiz yanında bir de cin olunca masa tamamlandı.

Tabi hemen temizlik banyo duş ve rahatladım soğuk bir iki duble içincede kendime geldim .
Başladık muhabette meğer baya konu biriktirmişiz benim çene düştü yine sen dur bir sigara yakma demesiyle kendimizi yatak odasında bulduk.
Eda nın arkadaşlar sevişmesi çok güzel ben hastayım içten ve istekli bana sorarsanızda doğal halinde olanlar bir başka oluyor.
bir üstte bir altta derken en son galiba misyonerler bitirdik sanırsam o kadar güzeldi ki her pozisyon on numara.

Şimdi dinlenme zamanı şişenin dibini gördüm muhabette koyulaştı bu sefer daha koltukta başlayan sevişme ve oralı devam etti.
o kadar güzel oral yapıyor ki devam etti adını cimcimeye çıkaran (bu arada benimle ilk defa yaptık) cim le son buldu

Eda'cım sana arkadaşlığın ve çok iyi seviştiğin için teşekkürler kegel egzersizlerin çok işe yarıyor bilgin olsun.

bensiz parti hesabını sorarım

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,336
2,282

Uzun zamandır gorusmemistik, acısını çıkardık sanki :) özlemişiz tabi...
Söylediğin güzel sözler için çok çok teşekkür ederim. Yaptığım spor hem dıştan hem de içten işe yarıyor demekki 😈😈
Parti o kadar keyifli geçti ki bitmesin istedim. Parti 2 de bensiz olmazdı. @Sunam Karaca ' ya basın yaptım resmen 😂 çok eğlendik çok. Herşey için teşekkürler 😘😘

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,062
1,307
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,306
3,787
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Uzun zamandır gorusmemistik, acısını çıkardık sanki :) özlemişiz tabi...
Söylediğin güzel sözler için çok çok teşekkür ederim. Yaptığım spor hem dıştan hem de içten işe yarıyor demekki 😈😈
Parti o kadar keyifli geçti ki bitmesin istedim. Parti 2 de bensiz olmazdı. @Sunam Karaca ' ya basın yaptım resmen 😂 çok eğlendik çok. Herşey için teşekkürler 😘😘
Boyle baskinlari herzaman beklerim senden 😎👍

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
16,016
13,376
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Hakancan00 Çevrimdışı
25 Ağu 2021
169
148
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bende uzun sureli tanimak ve sadece kendisi ile görüşmek isterim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar