Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Party 1 Bahar

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,150
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selam üstadlar,

Uzun zamandan sonra sahalara dönme vakti gelmişti.Ne yapalım açılışı nasıl kutlayalım derken
bir forumda gezindim bir de telefonda tam telefona bakarken Baharın doggy pozisyonunu gördüm ve
spontane bir şekilde yazdım müsait olduğunu öğrenince yaka değiştirerek kendimi maltepe de buldum.

Giderken tabiki alkol tedariğimizi yapıp kapıyı çaldık.Kapı açılır açılmaz Baharın ne kadar zayıfladığı
gözüme çarptı neyse ılık bir duştan sonra yanına oturdum gayet fit güzel bakımlı bir hatun olmuş.

Birbirimizi daha önceden tanıdığımız için yabancılık çekmedik direk masaya kurduk başladık içmeye.
Bayağı uzun süre muhabbet ettik sonra ben de 3 ay sabırsızlığı var deyip odaya geçtik.
Ne kadar da özlemişim meğer öpüşmesini bir de çok bakımlı ve temiz kadın sevişme sırasında dokunulmadık yerini
bırakmadım her halde ,ilk raund güzel cim le bitti ve muhteşemdi.

duştan sonra odaya geçtik içmeye kaldığımız yerden devam bugün durmak yoktu.
biraz muhabbetten sonra 2. raunda geçtik ön sevişme güzel bir oral ve muhteşem ve çok sevdiğim
çatal pozisyonu ile finale ulaştım. biraz dinlenmenin ardından kendisine teşekkür ederek ayrıldım.

Tşekkürler Bahar tekrar görüşmek dileğiyle

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,561
10,734
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
893
1,417
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
361
409
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekkürler.

Gizem Çevrimdışı
10 Ara 2020
847
1,827
Selam üstadlar,

Uzun zamandan sonra sahalara dönme vakti gelmişti.Ne yapalım açılışı nasıl kutlayalım derken
bir forumda gezindim bir de telefonda tam telefona bakarken Baharın doggy pozisyonunu gördüm ve
spontane bir şekilde yazdım müsait olduğunu öğrenince yaka değiştirerek kendimi maltepe de buldum.

Giderken tabiki alkol tedariğimizi yapıp kapıyı çaldık.Kapı açılır açılmaz Baharın ne kadar zayıfladığı
gözüme çarptı neyse ılık bir duştan sonra yanına oturdum gayet fit güzel bakımlı bir hatun olmuş.

Birbirimizi daha önceden tanıdığımız için yabancılık çekmedik direk masaya kurduk başladık içmeye.
Bayağı uzun süre muhabbet ettik sonra ben de 3 ay sabırsızlığı var deyip odaya geçtik.
Ne kadar da özlemişim meğer öpüşmesini bir de çok bakımlı ve temiz kadın sevişme sırasında dokunulmadık yerini

biraz muhabbetten sonra 2. raunda geçtik ön sevişme güzel bir oral ve muhteşem ve çok sevdiğim
çatal pozisyonu ile finale ulaştım. biraz dinlenmenin ardından kendisine teşekkür ederek ayrıldım.

Detaylı paylaşım için teşekkür ederiz🥰🥰sevişmenize saglık 🥰🥰bahaŕın yeni hali zaten harika 😘

OZAİ Çevrimdışı

OZAİ

0
21 Mar 2010
221
22
Cinsiyetiniz nedir?
Bu güzel paylaşım için teşekkürler...

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
275
332
Bu güzel anlamlı paylaşım için teşekkürler uzun zaman ara vermiştiniz açılışı bahar la yapmakla dogru karar vermişsiniz 🙏🏻

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,150
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,150
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

324ewdsfdsf

Selam üstadlar,

Canım öncelikle bu güzel ve anlamlı referansın için teşekkür ederim 🥰🥰🥰Çok anlık ve hızlı program yaptık sana hayır demek öncelikle imkansız seni iyiki tanımışım herşeyi konuşabildigimiz bol sohbetli bir görüşme idi seninle zamanın nasıl geçtigini insan anlamıyor bile 🔥🥰 ben tşk ederim tekrar görüşmek ve sevişmek üzere sevgiler 🥰🥰🥰öpüyorum seni kalbi güzel adam 🥰🥰

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,150
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım öncelikle bu güzel ve anlamlı referansın için teşekkür ederim 🥰🥰🥰Çok anlık ve hızlı program yaptık sana hayır demek öncelikle imkansız seni iyiki tanımışım herşeyi konuşabildigimiz bol sohbetli bir görüşme idi seninle zamanın nasıl geçtigini insan anlamıyor bile 🔥🥰 ben tşk ederim tekrar görüşmek ve sevişmek üzere sevgiler 🥰🥰🥰öpüyorum seni kalbi güzel adam 🥰🥰
seninlede zaman güzel teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar