Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Muazzam şahane bi eser tablo misaliManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Muhteşem detaylar.Manzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Ohaaaaa afedersin ama böyle bir foto mu atılır ya yeni gezegen zannettim müthişsin yine özgeManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
manzara bahane @ÖZGE şahaneManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Manzarayı güzelleştiren sensin ÖZGEMM @ÖZGEManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Tabiki müthiş kalçanManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Tam da ben yazacaktımManzara seninle anlamlı olmuş güzellik![]()
Ayy yerim yaOhaaaaa afedersin ama böyle bir foto mu atılır ya yeni gezegen zannettim müthişsin yine özge![]()
can dayanır mı dayanmaz ama cam dayanır mı o mühimManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Reale gelmen lazımSenin gerçek olma ihtimalini sorguluyorum![]()
Dayanamayabilircan dayanır mı dayanmaz ama cam dayanır mı o mühim
Şu popoya posta atmaktan PTT de kadrolu eleman olarak çalışırım ÖZGEMManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Bir minicik şirinlik yumağıdır Özge.Manzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Dayan dayan pazara ne kaldı kiManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Siz tabi ki daha iyi manzaralara karşı sevişilirManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Azıcık zaman kaldıDayan dayan pazara ne kaldı kibaşka Özge yok ama kıymetini bilmemiz lazım fizik,ten, Aura çok fakrlısın be
![]()
Yerim seni bakBir minicik şirinlik yumağıdır Özge.
Senin herhangi bir detayından daha güzel bir manzara nasıl olabilir kiManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Tabiiki sen bebeğim gittin her yerin manzarası güzelleşiyorManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Ölümsüzlük verilse zavallı bedenime,Azıcık zaman kaldı![]()
Seninle evlenebilirim aşkoÖlümsüzlük verilse zavallı bedenime,
Zannetmeki başkasına kayar yüreğim.
Galip gelinmeyen savaşta hırslanan asker gibi,
Elde edene kadar kalbini ,yine seni severim
Neler yapsın bana bak Şaiir de oldum senin yüzünden.. @ÖZGE
Oyyyy kurban olurum sana bitanem değerlimTabiiki sen bebeğim gittin her yerin manzarası güzelleşiyor![]()
İsırırım seni adamSenin herhangi bir detayından daha güzel bir manzara nasıl olabilir ki![]()
Yaaa kalbini severim bakbence bu konu tartışmaya kapalı hiçbir manzara olmaz bu güzel duruşa
Yavrum bak gidiyorum Zen Pırlantaya yüzük alma hemenSeninle evlenebilirim aşko![]()
En kısa zamanda en güzel yerdeReale gelmen lazım![]()
Kalçalar mükemmel tam saplak atmalik yaManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Bak harbi kalçam efso yaKalçalar mükemmel tam saplak atmalik ya![]()
Şimdi bu kalçaya nasıl şaplaklar atmıyalım bu kalça hakediyor bu şaplaklarıBak harbi kalçam efso ya![]()
Bi şaplak da senden ozamanKalçalar mükemmel tam saplak atmalik ya![]()
Muhteşem görüntü, yolu şişliye düşürmek lazımManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Seni yerim bak çok özledimmOyyyy kurban olurum sana bitanem değerlim![]()
Sen her zaman çok güzelsin, hep daha güzelsinManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Sen olunca manzara daha güzelManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Tabiki uzakara sen Özge..Manzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
SeNi yerimYok böyle manzara![]()
Bende çok özledim aşkomSeni yerim bak çok özledimm![]()
Eee yaniMuhteşem görüntü, yolu şişliye düşürmek lazım
Biz her zaman beraberiz aşkom❤En kısa zamanda görüşelim aşkom![]()
Seninle bir ömür beraberiz benden kurtuluşun yok aşkoBiz her zaman beraberiz aşkom❤![]()
Kör edici düzeyde göz kamaştırıcı vuuhhhManzara mı ben mi daha güzelim beyler![]()
Yaaa yerim yerKör edici düzeyde göz kamaştırıcı vuuhhh![]()
Yaaa popişim kalktı ama ağzını yerimSenden daha güzel bir manzara görmedim bu zamana kadar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!