- 7 Nis 2012
- 1,201
- 1,402
Tekrardan cümleten merhabalar efenim…
Biliyorum çok oldu biraz üstüste Mana bebek paylaşımım , sıkılan varsa sory be gardaş deyip devam edelim , gene zaman geldi ve yollara düştüm , bişey farkettim yolda , göğüs kafesimin içinde bir sürü küçük küçük güvercinler kanat çırpıyo , cik cik yapıyo , oh ne güzel o zaman doğru yoladıyım demektir
Çakal ne giyim ne istersin , ne istersen giy ama seksi ol bebek , ben her zaman seksiyim , tam artis ya , aklımı al benim mana , deli et beni mana , salla beni bi böle sersemlet seni görünce Mana , aklını alcam senin
ve kapıdan girdim , o kadar sade ama şıkki , tam istediğim gibi , sanki bi görüşmeye değil , Mana yı alıp boğazda rakı balık yapmaya gidicez , gitsek kesin bütün masaların kafaları tek tek dönüp bakar , özelliklede kadınlar bakar , çok güzel , hafif şık bi makyaj , simsiyah bakımlı saçlar , eller ayaklar çok seksi bi kırmızı ojeli , şık önü açık öjeli parmakları görünen krem ağarlıklı bi topuklu , krem insan vucudunu kalçalarını tayt gibi saran bi pantalon , leopar desen bel , kalça , göbişi açık südyensiz giyilmiş üstten fermuarı degajesine hayran kalacak kadar açık bi üst , deli gibi seksi hatun , çay koymak için yürüyo , zaten boylu poslu endamlı hatun , topuklularla bacaklar kalça aman aman , sanki asil bakımlı bi ingiliz tayı , aaaaauuuuuuuuuuu
Yatak oadası ; ah keşke anlatabilsem kendi bakış açımla yazabilsem ama olmaz , atar bu dp beni forumdan , zaten pek sevmez beni
keşke ilişki esnasındaki konuşmaları yazabilsem , bazen en şehvet dolu konuşmalar , bazen çifleşiyomuyuz salonda çay içip dedikomu yapıyoruz belli değil 

aslında kayda almak lazım gülme krizi geçiririz heralde , neyse sporcu fit bebek yüz üstü yatıyo cıbıl cıbıl , solda kulunçta ağrı var hafif , masajdayım ama normal şartlarda hepimiz böle bir hatuna masaj yapmak isteriz dimi , harbi sabır sınavı aslında tam , çok güzel sadistçe bir eziyet
var bi arızalık bende …gene bol attraksiyonlu , yatak odasının orası senin burası benim , öpmeli koklamalı , yalamalı yutmalı , inlemeli bağarmalı , tokatta yedik aradı , Dayak mı yiyom orgasm olmaya mı gidiyom ne dir anlamdım gitti
soft başlayıp , hard ilerleyeyip doruklara gezen şehvetli bi orgasm , gene 2-1 yenildim malesef 
Evet artık çakal bi süre yok , giderken bi şarkı sözü geldi aklıma , sezen abla derki ; ''gidiyorum bütün aşklar yüreğimde'' , sezen ablanın da benim gibi gönlü geniş anladığım , ''gidiyorum kokun hala üzerimde'' diyo , öyle bi içine çekmişki kokusunu bu yaz aylarında bile bu kadar ortalık çiçek kokarken bile o kokusunu üstünde hissedebiliyo , ''sana korkular bıraktım'' diyo , sezen ablada biliyo el elden üstündür diyo , her iyinin daha iyisi vardır diyo , gidipde istediğini döndüğünde bulamamak da var diyo , yada döndüğünde sen onun istediği gibi olmayabilirsin de diyo , evet son olarak ta diyo ki ; ''bir de yeni başlangıçlar'' … hayat bu diyo , her an her şeye hazırlıklı olmak lazım diyo , tabi bence bunlar …
Evet partlar kraliçesi Mana Bebek ; değerli vakitlerini bana ayırdığın için , müthiş auranla beni salladığın için , nefesini nefesime karıştırdığın için ve keyifli hoş sohbetlerin makaran için teşekkürler …
Manacım çay var mı çay
Biliyorum çok oldu biraz üstüste Mana bebek paylaşımım , sıkılan varsa sory be gardaş deyip devam edelim , gene zaman geldi ve yollara düştüm , bişey farkettim yolda , göğüs kafesimin içinde bir sürü küçük küçük güvercinler kanat çırpıyo , cik cik yapıyo , oh ne güzel o zaman doğru yoladıyım demektir
Çakal ne giyim ne istersin , ne istersen giy ama seksi ol bebek , ben her zaman seksiyim , tam artis ya , aklımı al benim mana , deli et beni mana , salla beni bi böle sersemlet seni görünce Mana , aklını alcam senin
Yatak oadası ; ah keşke anlatabilsem kendi bakış açımla yazabilsem ama olmaz , atar bu dp beni forumdan , zaten pek sevmez beni
Evet artık çakal bi süre yok , giderken bi şarkı sözü geldi aklıma , sezen abla derki ; ''gidiyorum bütün aşklar yüreğimde'' , sezen ablanın da benim gibi gönlü geniş anladığım , ''gidiyorum kokun hala üzerimde'' diyo , öyle bi içine çekmişki kokusunu bu yaz aylarında bile bu kadar ortalık çiçek kokarken bile o kokusunu üstünde hissedebiliyo , ''sana korkular bıraktım'' diyo , sezen ablada biliyo el elden üstündür diyo , her iyinin daha iyisi vardır diyo , gidipde istediğini döndüğünde bulamamak da var diyo , yada döndüğünde sen onun istediği gibi olmayabilirsin de diyo , evet son olarak ta diyo ki ; ''bir de yeni başlangıçlar'' … hayat bu diyo , her an her şeye hazırlıklı olmak lazım diyo , tabi bence bunlar …
Evet partlar kraliçesi Mana Bebek ; değerli vakitlerini bana ayırdığın için , müthiş auranla beni salladığın için , nefesini nefesime karıştırdığın için ve keyifli hoş sohbetlerin makaran için teşekkürler …
Manacım çay var mı çay
Son düzenleme: