muhacelik3437
Normal Üye
- 11 Ocak 2025
- 6
- 45
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Gökçeyi uzun zamandir merak ediyordum. Sonunda görüştük. Öncelikle evini konum ve yönlendirmesi ise rahatça buldum. Çok uzun yoldan geldiğim için yorgundum. Fakat onu kapıda görünce bile dinlendim. Güzel küçük bir ev , ikramlar , size hazır bir banyo ve tüm seksiliği ile Gökçe. Yüzü çok tatlı ve minyon bir kadın olduğu için kendimi lise de hissettim. Konuşmaya başlayınca güzelliğin üstüne zeka serptiğinizde seksiliğin x2 olduğunu anlıyorsunuz. Konudan konuya geçerken göz banyomda olduğunu anlayıp duş almamı istedi. Kısa bir duş sonrası seansa başladık. Çok yumuşak bir teni olması tüm pozisyonların hakkımı vermesi , oralın efsane olması ile harika bir son oldu. Özellikle ben iri bir insan olmama karşın bazı pozisyonlar çok iyi dayanması beni ayrica mutlu etti. Biraz dinlenmeden sonra uzun süren bir ikinci tur sonu yatakta bedeninizden sonra beyninize hitap eden o tatlı anları tarif edilmez. Pamuk gibi teninden uzaklaşmak zor olasa da vaktin dolduğunu görünce duşumu alıp ayıldım. Benzersiz bir deneyim için teşekkürler Gökçe.
️