Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ozur borcum var

7 Nis 2026
72
54
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba oncelikle Eda hanima saygili davranisi icin tesekkur ederim.
Kendi vaktimin darligindan ve demoralize olusumdan dolayi kendisi ile sadece kahve icip ayrilmak zorunda kaldim. Kendisi cok guzel ve zarif bir insan. Kusura bakma vaktim cok daraldi diyerek kalkmak zorunda kaldim bir sonrakine daha vakitli zamanda ziyaret edecegim dedim.ama kendisi hic sanmiyorum dedi. Engellenmisim. Halbuki kabahat islemedim. Nazik davranisi icin tekrar tesekkur ederim. Engelimi kaldirirsa ona en guzelinden bir ozur borcluyum. 🫶

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,453
1,473
Cinsiyetiniz nedir?
Sanırım bu hafta içinde bir hanımefendi de randevu için hazır olmadığı halde görüşme kabul etmişti ve beyfendi nötr referans açmıştı, şahsi fikrim o konunun da nezdimde olumsuz olması gerekirdi ama beyfendi yine de anlayışla karşılamış alttan alıp öyle uygun görmüştü . Şimdi siz @Eda Brunette hanımla bir program oluşturuyorsunuz ve evine kadar gidip çıktığınızı söylüyorsunuz. Vaktiniz darsa daha uygun zamanınızı kollayıp görüşme oluşturmanız sizin sorumluluğunuzda, demoralize oluşunuzun nedeni de hanımefendi değilse tabii ki engellemek onun en doğal hakkı. Siz hanımefendiye verdiğiniz sözü yutmuşsunuz resmen başka açıklaması yok, umarım üzerine düşeni yerine getirmişsinizdir ve daha da konunun üstüne gitmenizin de bir anlamı yok. En azından siz yaptığınız hatanın farkındasınız bu da bir artıdır.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,699
11,507
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sanırım bu hafta içinde bir hanımefendi de randevu için hazır olmadığı halde görüşme kabul etmişti ve beyfendi nötr referans açmıştı, şahsi fikrim o konunun da nezdimde olumsuz olması gerekirdi ama beyfendi yine de anlayışla karşılamış alttan alıp öyle uygun görmüştü . Şimdi siz @Eda Brunette hanımla bir program oluşturuyorsunuz ve evine kadar gidip çıktığınızı söylüyorsunuz. Vaktiniz darsa daha uygun zamanınızı kollayıp görüşme oluşturmanız sizin sorumluluğunuzda, demoralize oluşunuzun nedeni de hanımefendi değilse tabii ki engellemek onun en doğal hakkı. Siz hanımefendiye verdiğiniz sözü yutmuşsunuz resmen başka açıklaması yok, umarım üzerine düşeni yerine getirmişsinizdir ve daha da konunun üstüne gitmenizin de bir anlamı yok. En azından siz yaptığınız hatanın farkındasınız bu da bir artıdır.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Çok doğru tespit 👏🏻👏🏻👏🏻

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,699
11,507
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendi vaktimin darligindan ve demoralize olusumdan dolayi kendisi ile sadece kahve icip ayrilmak zorunda kaldim. Kendisi cok guzel ve zarif bir insan. Kusura bakma vaktim cok daraldi diyerek kalkmak zorunda kaldim bir sonrakine daha vakitli zamanda ziyaret edecegim dedim.ama kendisi hic sanmiyorum dedi. Engellenmisim. Halbuki kabahat islemedim. Nazik davranisi icin tekrar tesekkur ederim. Engelimi kaldirirsa ona en guzelinden bir ozur borcluyum. 🫶
Aynen üstadım .
Yaptığınız şey engelleyip gitmemek haber vermemek ile kıyaslayınca nazik bir hareket gibi görünse de ..

Sizin kaybettirdiğiniz zaman diliminde .

Belki o esna da başka bir forumdaş ile görüşecekti ..

Ve şu bir gerçek . Çok kaba tabir ile . Bizlerin enerji atma rahatlama diye ayırdığımız zaman pembişlerin iş saatleri ve belki o saat veya saatler için bir ödemesi var yada ödeme sözü verdi . İptal olan bir görüşme yüzünden sö verdiği yere mahçup oldu .

Bizler de işlerimizi yapmaya para kazanmamızı engel olacak bir durumda kaldığımız da nasıl bir
Ruh haline giriyor isek aynı durum oluşuyor ..

Birde buradan bakın ..

28 Ağu 2013
110
168
Cinsiyetiniz nedir?
Eda çok hanımefendi Bir Kadın kendi çizgisini bozmayan naif bir insan. Başka birileri olsa daha sert tepki verebilirdi. .

scaglietti

Normal Üye
15 Eyl 2025
24
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstad şanssız bir durum olmuş sizin adınıza. Fakat şöyle bir durum var ki, Eda Hanım forumda görüşülmesi inanılmaz güç biri. Benim de içinde bulunduğum birçok üye, kendisiyle defalarca kez iletişim kurmaya çalışsa da kolay kolay dönüş alamıyor. Sizin böyle bir fırsatı yakalayıp da böyle bir olayla karşılaşmanız talihsiz olmuş.

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zaman darsa hiç görüşmeye kalkışmamanız lazımdı. Yani engel yemenizi haklı gördüm sizin

Majest Çevrimdışı
8 Ocak 2022
67
165
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En başta anlaşılan ücret karşılanmamış ise, kolluk kuvveti ile çıkmamış olmanız büyük şans, bu hareket kavgada yapılmaz yani :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar