Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sevişsek yaCumartesi doğum günüm yine yaşlandimitinayla hediye alınır
şaka şaka canınızın sağlığı tabikide
Nice güzel senelere şimdiden doğum günün kutlu olsun prensesCumartesi doğum günüm yine yaşlandimitinayla hediye alınır
Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelereCumartesi doğum günüm yine yaşlandimitinayla hediye alınır
Çok Teşekkür ederimnice senelere simdiden güzel kadın![]()
Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol makarasına yazdım benNice güzel senelere şimdiden doğum günün kutlu olsun prenses
Kaç beden giyiniyorsun acaba ona göre bir hazırlık yapayım
Teşekkür ederim canımDoğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere
Olmaz ya sen yaz özelden bana beden kaç diye aksi takdirde kendim gelip ölçü alırımÇok teşekkür ederim canım çok sağ ol makarasına yazdım ben![]()
Olmaz ya sen yaz özelden bana beden kaç diye aksi takdirde kendim gelip ölçü alırım![]()
Doğum günün şimdiden kutlu olsun prensesCumartesi doğum günüm yine yaşlandimitinayla hediye alınır
Doğum günün şimdiden kutlu olsun prenses
Nice senelere, nice güzel yaşların olsun inşallah
Unutmayalım ki yıllanan şarap en tatlısıdır![]()
Teşekkür ederim canım hep mutlu olunNice mutlu yaşların olsun @TOPRAK hanım. Yine size has müthiş bir kısa videoyla dönüşünüzü görmek de mutlu etti.
Nice mutlu yaşların olsunCumartesi doğum günüm yine yaşlandimitinayla hediye alınır
Aaaaaaaaa offff linee offfÖzel günümde de bende tükkan kapalı![]()
Nice mutlu seneleriniz olsunCumartesi doğum günüm yine yaşlandimitinayla hediye alınır
Bir anda karanlıktan aydınlığa çıkan, adeta uzaya fırlatılmaya hazır iki muhteşem füze!Cumartesi doğum günüm yine yaşlandimitinayla hediye alınır
Teşekkür ederimNice mutlu yaşların olsun
Çok teşekkür ederim canım çok saolGönlünce bir yaş olsun hatun...
Cumartesi doğum günüm yine yaşlandimitinayla hediye alınır
Mutlu huzurlu sağlık ileCumartesi doğum günüm yine yaşlandimitinayla hediye alınır
Teşekkür ederimNice mutlu seneleriniz olsun)) füzeler harika
![]()
Teşekkür ederimBir anda karanlıktan aydınlığa çıkan, adeta uzaya fırlatılmaya hazır iki muhteşem füze!Tek söylenecek şey!
![]()
Çok teşekkür ederimMutlu huzurlu sağlık ile
Nice güzel seneler .
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!