- 4 Haz 2022
- 52
- 197
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Çağla’yı uzun bir süredir tanıyorum, her defasında sağolsun aynı heyecanı yaşıyorum. Bazen araya zaman girse de ona olan açlığım hiç azalmıyor. Yine dayanamadan yazdım "Seni özledim"
Hemen dönüş yaptı. Ne kadar uzun süredir tanıyorum desem de yine heyecan zirvede
Beraber uygun zamanı kararlaştırdık 
Kapısında beni karşıladığında her zamanki o gülen yüzü, samimi haliyle, içeride her zamanki gibi zarifliğiyle, ikramlarıyla, misafirperverliğiyle yeniden "iyi ki" dedirtti.
Çağla genç, tazecik. Doğallığı, güler yüzü insanı etkiliyor. Onunla geçirdiğim her an, bir öncekinden daha anlamlı oluyor. GFE sonuna kadar yaşatıyor.
Kısa duş fasıllarından sonra asıl heyecan başlıyor.
Yatağa davet.
Tatlı dudakları.
Yumuşak teni.
Asıl ikramları
favorilerim. Ağzınıza sığmıyor, avuçlarınızdan taşıyor.
Bütünleşiyoruz. Dar, sıcak, kaygan. Zevk doruklarda. Nabız belki de 190'larda
Yığılıyorum yanı başına. Toparlanınca başa sarıyoruz.
Yatağa davet, tatlı dudakları...
Böyle böyle sonunu getiriyoruz gecenin. Tek bir pişmanlık olmadan tekrar tekrar iyi ki diyerekten.
Bir daha ki sefer için sözleşerek ayrılıyorum yanından. Daha asansördeylen bile özlüyorum tenini.
İlk fırsatta tekrar atacağım o mesajı
"Seni özledim"
Hemen dönüş yaptı. Ne kadar uzun süredir tanıyorum desem de yine heyecan zirvede
Kapısında beni karşıladığında her zamanki o gülen yüzü, samimi haliyle, içeride her zamanki gibi zarifliğiyle, ikramlarıyla, misafirperverliğiyle yeniden "iyi ki" dedirtti.
Çağla genç, tazecik. Doğallığı, güler yüzü insanı etkiliyor. Onunla geçirdiğim her an, bir öncekinden daha anlamlı oluyor. GFE sonuna kadar yaşatıyor.
Kısa duş fasıllarından sonra asıl heyecan başlıyor.
Yatağa davet.
Tatlı dudakları.
Yumuşak teni.
Asıl ikramları
Bütünleşiyoruz. Dar, sıcak, kaygan. Zevk doruklarda. Nabız belki de 190'larda
Yığılıyorum yanı başına. Toparlanınca başa sarıyoruz.
Yatağa davet, tatlı dudakları...
Böyle böyle sonunu getiriyoruz gecenin. Tek bir pişmanlık olmadan tekrar tekrar iyi ki diyerekten.
Bir daha ki sefer için sözleşerek ayrılıyorum yanından. Daha asansördeylen bile özlüyorum tenini.
İlk fırsatta tekrar atacağım o mesajı
"Seni özledim"