Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yaaaUzaktan bile özledim.
İçimizde bir yakarış
Saçlarınız, pürüzsüz teniniz, o kalbin altında bulunan güzel gülücüğü telefondan hissediyor insan. Çok farklı bir auronız var
O kadar özledim ki senle anla gecelik program paklar beni
bak en son küfür edicem sana artık. profilimden uzak dursana gönderilerim altına yazma!! rahatsız oluyorum senden anlamıyor musun? kesinlikle hoyor. sana mı sordum? yazma kardeşim şu gönderilerimin altına. ne inat ettin ya 60 yaşındasın ve görüşmek istemiyorum nokta. şu takıntı halinden vazgeç!! uzak dur profilimden son kez söylüyorum sana.Kesinlikle hayır!
"engelli sanırım " denmesi bence daha da enteresanbenimle böyle konuştuktan sonra hangi yüzle engelimi aç diyosun bana? asssla açmayacağım asssssla
Galiba, olabilir, belki… hatırlamıyorum"engelli sanırım " denmesi bence daha da enteresan![]()
1 aydır yoktum kusuruma bakmayın lütfen.. dilerseniz tekrar iletişim kurabilirsinizBir kaç kez yazdım ama müsaitliğiniz yoktu sanırım. Sürekli aklımda olan biri olarak ilk fırsatta görüşmek isterim.![]()
Rica ederim. Musaitlik durumunda en kısa zaman içerisinde görüşmek dileğiyle1 aydır yoktum kusuruma bakmayın lütfen.. dilerseniz tekrar iletişim kurabilirsiniz![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!