- 9 Ağu 2023
- 1,845
- 1,843
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle biraz geç referans oldu kusura bakma canım 
Bir yanlış anlaşılma sonucu Joker beni forumdan engelledi daha sonra ortak iyi bir arkadaşımız araya girdi konuştuk hallettik
Geçen hafta çarşamba güzel gözlümün doğum günüydü yazdım kutladım perşembe günü için de randevu oluşturduk tekrardan doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun iyiki varsın canım benim

Perşembe randevu saati evinin oraya gittim şimşek yağmur kıyamet gibi ben geldim dedim gel dedi koşarak gittim
Kapıda bekleyen muhteşem bir güzellik güzel gözleri bile gülüyor bebeğimin
Hoş beş sigara muhabbet dedikodu
Her şey çok güzel gidiyor arada öpücükler
Sonra bir duşa gireyim dedim temiz bir havlu getirdi yeleğimi de peteğe asmış canım Benim

Duş çıktım güzelim duş almış ama yine gireyim dedi
Duş çıkışı muhteşem güzellik eksiksiz güzellik karşımda ayakta başladık öpüşmeler sevişmelere doyamadım güzel uzun bir oral (kedi gibi)

Sonra güzelim muhteşem orala başladı mükemmel bir seansla bitirdik

Görüşme yapmayanlar çok şey kaçırıyorsunuz mutlaka görüşün derim
Bu güzel gün için çok teşekkür ederim güzel gözlüm
Tekrardan doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun iyiki seni tanıdım seni annen benim için doğurmuş güzelimmm canım Benim

Bir yanlış anlaşılma sonucu Joker beni forumdan engelledi daha sonra ortak iyi bir arkadaşımız araya girdi konuştuk hallettik
Geçen hafta çarşamba güzel gözlümün doğum günüydü yazdım kutladım perşembe günü için de randevu oluşturduk tekrardan doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun iyiki varsın canım benim
Perşembe randevu saati evinin oraya gittim şimşek yağmur kıyamet gibi ben geldim dedim gel dedi koşarak gittim
Kapıda bekleyen muhteşem bir güzellik güzel gözleri bile gülüyor bebeğimin
Hoş beş sigara muhabbet dedikodu
Her şey çok güzel gidiyor arada öpücükler
Sonra bir duşa gireyim dedim temiz bir havlu getirdi yeleğimi de peteğe asmış canım Benim
Duş çıktım güzelim duş almış ama yine gireyim dedi
Duş çıkışı muhteşem güzellik eksiksiz güzellik karşımda ayakta başladık öpüşmeler sevişmelere doyamadım güzel uzun bir oral (kedi gibi)
Sonra güzelim muhteşem orala başladı mükemmel bir seansla bitirdik
Görüşme yapmayanlar çok şey kaçırıyorsunuz mutlaka görüşün derim
Bu güzel gün için çok teşekkür ederim güzel gözlüm
Tekrardan doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun iyiki seni tanıdım seni annen benim için doğurmuş güzelimmm canım Benim