Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özge Parlak vs. TakTak

taktak-sedat Çevrimdışı
24 Kas 2020
44
220
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@ÖZGE , kendisiyle çok yakın semtlerde olmamıza ve benim foruma girdiğim günlerden beri tatlı tatlı yazışmalarımıza rağmen bir türlü görüşemediğim güzellerdendi. Benim bu anlık delisi serseri yüreğim forumda kızların çok haklı sebepleriyle ehlileşti ve dinginleşti ki geçtiğimiz gün sevgili @ÖZGE ile görüşebildik.

Kendisi ile teyitleştikten sonra evinin konumunu detaylı ve fazlasıyla açıklayıcı bir biçimde paylaştı. Anlaştığımız saatte kolaylıkla vardım.

Yakından takip ettiğim birisi olduğu için zaman zaman paylaştığı cesur fotoğraflar sağolsun aşağı yukarı nasıl bir güzellik ile karşılaşacağımın farkındaydım. 🤩
Güzelliğinin yanında ne kadar sempatik ve tatlı bir insan olduğunu da tanıyınca anlamış oldum.

Sohbet, muhabbet, ikramlar derken daha fazla vakit kaybetmeden bunca zaman buluşamamış olmanın acısını çıkarmak üzere duştan çıkıp odaya yöneldiğimde @ÖZGE seksi bir şekilde hazırlanıp yerini almıştı bile.

Kısa sürede kaynaştığımız ve iki tarafın da memnun kaldığı bir performans ile günü tamamladık. 🥳

Yatakta uyumlu, istekli ve minyon güzellerden hoşlanan forumdaşlarıma önerimdir. 🤓

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
1,427
1,163
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Özge hanımı ne yazıkki tanıma fırsatım olmadı ama gerek referansları gerekse paylaştığı fotoğrafları ne hoş bir kadın ile karşı karşıya olduğumuzu fısıldıyor.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,824
13,232
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
893
1,417
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar