Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özetle, kusursuz bir deneyim

Cancan33 Çevrimdışı
19 Tem 2020
3
8
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selamlar,

Cuma günü Bahar hanım ile görüşme şansına nail oldum. Uzun uzun anlatmaya gerek yok, diğer referanslarda arkadaşlar zaten Bahar hanımı detaylıca anlatmış. Sadece şu kadarını söyleyeyim, Bahar hanım evinin girişine "buradan mutsuz ayrılmak imkansız" yazsa yeridir. Kendisi ön sevişme ve öpüşme konusunda profesör derecesini çoktan almış. Laf olsun diye değil, gerçekten keyif alarak ve aldırarak yapıyor. İşin özü, mutlu olma garantili bir pembiş arıyorsanız, Bahar hanım ta kendisi.

324ewdsfdsf

Selamlar,

Cuma günü Bahar hanım ile görüşme şansına nail oldum. Uzun uzun anlatmaya gerek yok, diğer referanslarda arkadaşlar zaten Bahar hanımı detaylıca anlatmış. Sadece şu kadarını söyleyeyim, Bahar hanım evinin girişine "buradan mutsuz ayrılmak imkansız" yazsa yeridir. Kendisi ön sevişme ve öpüşme konusunda profesör derecesini çoktan almış. Laf olsun diye değil, gerçekten keyif alarak ve aldırarak yapıyor. İşin özü, mutlu olma garantili bir pembiş arıyorsanız, Bahar hanım ta kendisi.
Ben tşk ederim iyiki de tanımısım seni çok memnun oldum 🥰🥰çok keyifli bir görüşme oldu benim açımdan her sey için tşk ederim tekrar görüşmek ve sevişmek üzere🥰🥰🥰

Oktayca Çevrimiçi

Oktayca

Gecenin karanlık gölgesindeyiz. ✌️
29 Ağu 2021
3,524
3,049
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar,

Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık olsun 🙂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar