Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özel tanrıça Lady

24 Nis 2026
63
57
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İki tatlı yavrusuyla yaşayan, gerçekten özel bir insan… Onunla tanıştığınızda bunu hemen hissediyorsunuz. Sıcakkanlılığı ve samimiyeti öyle doğal ki, daha kapıdan girer girmez kendinizi yabancı gibi değil, sanki uzun zamandır tanıdığınız birinin evine gelmiş gibi hissediyorsunuz.

Ev ortamı düzenli, huzurlu ve özenli. Detaylara verdiği önem hemen fark ediliyor; sizi rahat ettirmek için ince düşünülmüş küçük dokunuşlar var. Sadece fiziksel olarak değil, zihinsel olarak da rahatlatan bir atmosfer oluşturmayı başarıyor.

Kendisi oldukça bilgili, görgülü ve sohbeti keyifli bir kadın. Konuşurken yüzeysel kalmıyor; derinliği olan, gerçekten iletişim kurabilen biri. Zaten çok fazla kişiyle görüşmemesi de bu seçiciliğin ve kalitenin bir göstergesi gibi.

Bir ara grip olmuş ve benle ilk görüşmesini yaptı. Gösterdiği ilgi ve samimiyet unutulacak gibi değil. İçtenliği yapmacık değil, gerçekten hissediliyor. Yanında geçirdiğiniz zaman sadece bir buluşma değil, adeta kısa bir kaçış gibi.

Kısacası; saygılı, zarif, bakımlı ve özel hissettiren bir kadın arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Onunla geçirilen vakit hem keyifli hem de akılda kalıcı.
@LADY IRMAK

24 Nis 2026
63
57
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu arada o güzel gözlere baktıkça hayran kalıyor insan. O gözlerde kayboluyor...

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,804
13,223
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekürler

Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İki tatlı yavrusuyla yaşayan, gerçekten özel bir insan… Onunla tanıştığınızda bunu hemen hissediyorsunuz. Sıcakkanlılığı ve samimiyeti öyle doğal ki, daha kapıdan girer girmez kendinizi yabancı gibi değil, sanki uzun zamandır tanıdığınız birinin evine gelmiş gibi hissediyorsunuz.

Ev ortamı düzenli, huzurlu ve özenli. Detaylara verdiği önem hemen fark ediliyor; sizi rahat ettirmek için ince düşünülmüş küçük dokunuşlar var. Sadece fiziksel olarak değil, zihinsel olarak da rahatlatan bir atmosfer oluşturmayı başarıyor.

Kendisi oldukça bilgili, görgülü ve sohbeti keyifli bir kadın. Konuşurken yüzeysel kalmıyor; derinliği olan, gerçekten iletişim kurabilen biri. Zaten çok fazla kişiyle görüşmemesi de bu seçiciliğin ve kalitenin bir göstergesi gibi.

Bir ara grip olmuş ve benle ilk görüşmesini yaptı. Gösterdiği ilgi ve samimiyet unutulacak gibi değil. İçtenliği yapmacık değil, gerçekten hissediliyor. Yanında geçirdiğiniz zaman sadece bir buluşma değil, adeta kısa bir kaçış gibi.

Kısacası; saygılı, zarif, bakımlı ve özel hissettiren bir kadın arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Onunla geçirilen vakit hem keyifli hem de akılda kalıcı.
@LADY IRMAK
Bu güzel referansınız için size ve sevgili ladymize teşekkür ederiz @LADY IRMAK

LADY IRMAK Çevrimdışı
28 Haz 2022
314
2,339
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

@LADY IRMAK
Referans için çok ederim tatlım @deniz3478
Seninle zaman geçirme ayrıca keyifliydi. Evet uzun zaman hastalık derken seninle görüşme yaptım. İyikide gelmişsin. Herşey çokkkkk keyifliydi. Şimdi gördüğüm için şimdi yorum yaptım bende. Seni öpüyorum 💋

24 Nis 2026
63
57
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için çok ederim tatlım @deniz3478
Seninle zaman geçirme ayrıca keyifliydi. Evet uzun zaman hastalık derken seninle görüşme yaptım. İyikide gelmişsin. Herşey çokkkkk keyifliydi. Şimdi gördüğüm için şimdi yorum yaptım bende. Seni öpüyorum 💋
Lady en kısa zamanda o güzel gözlerinizde dalmak isterim. O güzel sohbetin beni benden aldı. Misafirliğe beni mutlu etti.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar