Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özel Kadın!!!

MitchEmr

Normal Üye
26 Kas 2022
3
23
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok bekledim bu özel kadınla bir araya gelmek için, ne rüyalar ne fanteziler.. sonunda bugün bir araya gelebildik ve kendime kızdım neden bu kadar uzun süre bekledim diye! Kafamda ne kadar kurduysam da şöyle böyle yaparız diye, o gözleri görünce bir baktım ki İmge beni benden almış 😊 Hele ki o muhabbetin kalitesi, güzelliği! Ne kadar sardıysa muhabbet artık beni, İmge’nin elimden tutup odaya götürmesi olmasa, o güzel dudaklarla, pamuk teniyle, büyülü dokunuşuyla da tanışma fırsatı bulamayacaktım 😄 Odada yaşadıklarımızı burada anlatmayacağım detaylarıyla, ancak şunu da özellikle belirteyim: doyumsuzluğa hazır olun 😉
Bu ilk tanışmamızdı ancak eminim ki artık bu görüşmelerin arkası kesilmez İmge’cim 😉
Güzelliğine, muhabbetine sağlık 😘
Şaraplar benden 😉✌🏻

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Çok bekledim bu özel kadınla bir araya gelmek için, ne rüyalar ne fanteziler.. sonunda bugün bir araya gelebildik ve kendime kızdım neden bu kadar uzun süre bekledim diye! Kafamda ne kadar kurduysam da şöyle böyle yaparız diye, o gözleri görünce bir baktım ki İmge beni benden almış 😊 Hele ki o muhabbetin kalitesi, güzelliği! Ne kadar sardıysa muhabbet artık beni, İmge’nin elimden tutup odaya götürmesi olmasa, o güzel dudaklarla, pamuk teniyle, büyülü dokunuşuyla da tanışma fırsatı bulamayacaktım 😄 Odada yaşadıklarımızı burada anlatmayacağım detaylarıyla, ancak şunu da özellikle belirteyim: doyumsuzluğa hazır olun 😉
Bu ilk tanışmamızdı ancak eminim ki artık bu görüşmelerin arkası kesilmez İmge’cim 😉
Güzelliğine, muhabbetine sağlık 😘
Şaraplar benden 😉✌🏻
Bebeğim 😍o senin tatlılığın 🥰
Ne desem az kalacakmış gibi sanki 😊 geç oldu ama çok güzel oldu. İyi ki tanıdım 🙏🏻💕
Herşey çok güzeldi ❤️
Seninle yeni şaraplar denemeyi sabırsızlıkla bekleyeceğim😋😍
Müthiş bir gün ve bu güzel sözlerin için ayrıca çok teşekkür ederim bitanem 😇
Kocaman öpüyorum💋😘💕🥰

MitchEmr

Normal Üye
26 Kas 2022
3
23
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bebeğim 😍o senin tatlılığın 🥰
Ne desem az kalacakmış gibi sanki 😊 geç oldu ama çok güzel oldu. İyi ki tanıdım 🙏🏻💕
Herşey çok güzeldi ❤️
Seninle yeni şaraplar denemeyi sabırsızlıkla bekleyeceğim😋😍
Müthiş bir gün ve bu güzel sözlerin için ayrıca çok teşekkür ederim bitanem 😇
Kocaman öpüyorum💋😘💕🥰
🍷😉😘

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
692
1,524
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ooo şaraplar içilmiş, afiyet şeker olsun iki tarafa da 😀 Sevişmenize sağlık, İmge yine kalitesiyle mest etmeye devam ediyor 😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar