- 4 Tem 2019
- 28
- 63
- Cinsiyetiniz nedir?
Melek ( @Vip Melek 9 orta asyalı ve 21 yaşında güleryüzlü , canayakın birisi. Onunla kendi evinde buluştuk, bu galiba onunla 5. buluşmamızdı. Abonman olarak yazıyorum. Tükçesi iyi ve kişiyi anlıyor. Beni çok güzel ağırladı. Tam gfe tadında bir görüşme gerçekleştirdim.
İletişimi çok rahat kendisinden hızlızlı bir şekilde geri dönüş alıyorum.
Ataşehirde ve metroya yakın otopark problemi yok. Ulaşım konusunda hiç sıkıntı yaşamazsınız.
Rezidans dairesinde kalıyor , girişte güvenlik var ama çok hızlı 10-15sn sürüyor. Kimlik , kayıt vs durumu yok. Evi gayet temiz bu çok keyifli
Öpüşmesi çok tatlı,bazen hafif ıssırıyor. uzun görüşmelerde çok keyifli. Aşırı gıdıklanıyor bazen bu keyifli olabiliyor. Ben keyif alıyorum.
Size her konuda karşılık veriyor. Yaşına göre gerçekten karşıdakini tatmin ediyor. Bazı pozisyonlar kısıtlı ama gayret ettiği için hiç problem olmuyor. İstediğiniz pozisyonlara geliyor.
Sonucata bence çok keyifli kendisinin de keyif aldığını umuyorum. Tavsiyedir
İletişimi çok rahat kendisinden hızlızlı bir şekilde geri dönüş alıyorum.
Ataşehirde ve metroya yakın otopark problemi yok. Ulaşım konusunda hiç sıkıntı yaşamazsınız.
Rezidans dairesinde kalıyor , girişte güvenlik var ama çok hızlı 10-15sn sürüyor. Kimlik , kayıt vs durumu yok. Evi gayet temiz bu çok keyifli
Öpüşmesi çok tatlı,bazen hafif ıssırıyor. uzun görüşmelerde çok keyifli. Aşırı gıdıklanıyor bazen bu keyifli olabiliyor. Ben keyif alıyorum.
Size her konuda karşılık veriyor. Yaşına göre gerçekten karşıdakini tatmin ediyor. Bazı pozisyonlar kısıtlı ama gayret ettiği için hiç problem olmuyor. İstediğiniz pozisyonlara geliyor.
Sonucata bence çok keyifli kendisinin de keyif aldığını umuyorum. Tavsiyedir