Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ortaya Karışık Başka bir arzunuz 🫠

BLACK PEARL Çevrimdışı
30 Nis 2026
962
653
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
mükemmel kalçalı seksi kadın ortaya karışık nefissss olmuş

mahsunj Çevrimdışı
24 Eki 2025
249
306
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keşke bunu beni kırmadan önce düşünseydiniz
Beni kıran zaten sizsiniz @ARZU
Güven benim için en önemli kıstas

Sizde durumunuzdan dolayı mağduriyet oluşturmayacak şekilde farklı bir şekilde davransaydınız çok daha farklı olabilirdi 🤗

Allah, herkesi güvenilir insanlarla karşılaştırsın 😉
Sağlıklı ve iyi günler dilerim 🙏 @ARZU

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
7,479
23,170
Beni kıran zaten sizsiniz @ARZU
Güven benim için en önemli kıstas

Sizde durumunuzdan dolayı mağduriyet oluşturmayacak şekilde farklı bir şekilde davransaydınız çok daha farklı olabilirdi 🤗

Allah, herkesi güvenilir insanlarla karşılaştırsın 😉
Sağlıklı ve iyi günler dilerim 🙏 @ARZU
Ben çok güvenilirim bu konuda çok iddialıyımdır dobralığım dürüstlüğüm içtenliğimle tanınırım 6 senedir bu platformdayım 7 seneme gireceğim Beni bilen bilir bilmeyen Kendi bilir senin niyetin amacın ortada beni karalamak ama başaramıyorsun Sen bana iki kere aynı şeyi yaptın Bir kere para yatırdın tekrar istedin gönderdim paranı aldın sonra tekrar yazdın tekrar kampanyaya katılmak istiyorum dedin yatırdın Ben sana ne kadar zor durumda olduğumu görüntülü ispat ettim insanız Her şey bizim için böyle bir durumdaki kadından zaten görüşme beklememek gerekir 1 saat fiyatına iki saat görüşüyorsun iadesi olmayan kampanya Üstelik buna rağmen iadeniz yapılıyor sabır göstermek gerekir görüyoruz ki sende de öyle bir sabır yok Çünkü amaç benimle görüşmek değil Ayrıca sen neden benim her konumun her referansımın altından çıkıyorsun seni engelleyeceğim seninle hiçbir şekilde karşılaşmak ve görüşmek istemiyorum ama sen inatla beni takip ediyorsun benim güvenirliğim tartışılmaz Ayrıca sizin mesajınız duruyor Arzu Hanım ne kadar sağlamsınız parayı attınız dediğiniz İlkinde seni silmedim Ben de kabahat ki denenmişi tekrar denedim ikinci şansı verdim ben zaten en büyük hatalarımı hep ikinci şansı verdiğim için yapıyorum çok dikkat ediyorum Hep ikinci şansı verdiklerim bana bunu yapıyor Demek ki neymiş bir kere yapan yine yapar İlkinde sileceksin

Son düzenleme:
mahsunj Çevrimdışı
24 Eki 2025
249
306
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben yeteri kadar güvenilirim canım beni bilen bilir bilmeyen Kendi bilir senin niyetin amacın ortada Sen bana iki kere aynı şeyi yaptın Bir kere para yatırdın tekrar istedin aldın sonra tekrar yatırdın insanız Her şey bizim için böyle ki bir durumdaki kadından zaten görüşme beklenmemek gerekir sabır göstermek gerekir görüyoruz ki sende de öyle bir sabır yok Ayrıca sen neden benim her konunun her referansımın altından çıkıyorsun seni engelleyeceğim seninle hiçbir şekilde karşılaşmak ve görüşmek istemiyorum ama sen inatla beni takip ediyorsun benim güvenirliğim tartışılmaz Ayrıca sizin mesajınız duruyor Arzu Hanım ne kadar sağlamsınız parayı attınız dediğiniz İlkinde Ben de kabahat ki denenmişi tekrar denedim sizi İlkinde silmedim ikinci şansı verdim ben zaten en büyük hatalarım hep ikinci şans verdiğim için yapıyorum
Başta ücreti durumundan ötürü atmıştın,ona güvenmiştim zaten canım

Görüşme yapmayıp, ücret iadesi de yapmadığın durum ise; 4 saatlik kampanyaydı

Onda da görüşmeyi: 2 saati kararlaştırdığımız gün için kalan 2 saati de başka bir gün için söylemiştin hayatım

Ayrıca görüşmeyi erteledin, kampanyada iade yoktur yazmamasına rağmen, ücreti de tarih geçme riski ve görüşme yapmamana rağmen canım, tarafıma iade etmedin

İade etseydin, sıcağı sıcağına bu sorunlar yaşanmazdı. Bunu sadece benim özelimde değil, hemen hemen herkese yapmışsın

Üstelik ailevi durumları kullanarak mağduriyet yaratman ve arama yapmayın whatsapp üzerinden iletişime geçin demene rağmen "işte toplantı esnasında" halen ISRARLA ARADIN

Allah sağlık, sıhhat versin
Benim amacım sadece seninle görüşmekti

Forumda görüştüğüm hanımefendilere de sorabilirsin canım

AİLEVİ KONULARI MAĞDURİYET OLARAK KULLANMAYIN LÜTFEN @ARZU

Sağlıklı ve iyi günler dilerim @ARZU

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
7,479
23,170
Başta ücreti durumundan ötürü atmıştın,ona güvenmiştim zaten canım

Görüşme yapmayıp, ücret iadesi de yapmadığın durum ise; 4 saatlik kampanyaydı

Onda da görüşmeyi: 2 saati kararlaştırdığımız gün için kalan 2 saati de başka bir gün için söylemiştin hayatım

Ayrıca görüşmeyi erteledin, kampanyada iade yoktur yazmamasına rağmen, ücreti de tarih geçme riski ve görüşme yapmamana rağmen canım, tarafıma iade etmedin

İade etseydin, sıcağı sıcağına bu sorunlar yaşanmazdı. Bunu sadece benim özelimde değil, hemen hemen herkese yapmışsın

Üstelik ailevi durumları kullanarak mağduriyet yaratman ve arama yapmayın whatsapp üzerinden iletişime geçin demene rağmen "işte toplantı esnasında" halen ISRARLA ARADIN

Allah sağlık, sıhhat versin
Benim amacım sadece seninle görüşmekti

Forumda görüştüğüm hanımefendilere de sorabilirsin canım

AİLEVİ KONULARI MAĞDURİYET OLARAK KULLANMAYIN LÜTFEN @ARZU

Sağlıklı ve iyi günler dilerim @ARZU
Ben size cevap dahi vermeyeceğim sizden tek ricam lütfen beni takipten çıkın

Son düzenleme:
ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
7,479
23,170
Takip etmiyorum zaten, sağlıklı ve iyi günler diliyorum @ARZU 🤲🙏
Bu arada Hiç Kimseyi aramak Adetim değildir Umarım Allah size kullanmanızı gerektirecek ailevi sebebiyetler vermez sebeplerimi bilmiyorsan seçimlerimi yargılama kimsenin hikayesi daha bitmedi. Yol belki daha uzundur ..
Belki daha kısa ...
Billeti kesilmiş ama hareket saati belli olmayan bir Yolcudur insan bavulunuza iyilik merhamet ve vicdan doldurun Sayın Mahsun J

Son düzenleme:
mahsunj Çevrimdışı
24 Eki 2025
249
306
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu arada Hiç Kimseyi aramak Adetim değildir Umarım Allah size kullanmanızı gerektirecek ailevi sebebiyetler vermez bir ömür boyu mutluluklar hayat uzun kimsenin hikayesi daha bitmedi
Whatsapp'tan hastanede iken defalarca görüntülü aramıştınız, ona istinaden yazdım

Amin, hepimize inşallah benden yana varsa hakkım size helal olsun, siz de hakkınızı helal edin 🙏

Allah başta size ve hepimize ailevi sebebiyetler vermesin 🤲🙏
Sizin hikayeniz de uzun soluklu ve uzun ömürlü olur inşallah 🙏

İnşallah siz de ömür boyu mutlu olursunuz, o yüzünüz hep tebessümle dolsun 🤗

Sağlıcakla kalın 🙏🤲 @ARZU

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
7,479
23,170
Whatsapp'tan hastanede iken defalarca görüntülü aramıştınız, ona istinaden yazdım

Amin, hepimize inşallah benden yana varsa hakkım size helal olsun, siz de hakkınızı helal edin

Allah başta size ve hepimize ailevi sebebiyetler vermesin
Sizin hikayeniz de uzun soluklu ve uzun ömürlü olur inşallah

İnşallah siz de ömür boyu mutlu olursunuz, o yüzünüz hep tebessümle dolsun, sağlıcakla kalın @ARZU
Insanlar sadece Verdiğin kararları görür seni o kararlara götüren seçenekleri değil

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,446
1,470
Cinsiyetiniz nedir?
Fantezi kostüm çeşidi bol belli ama ben sana bırakmayı tercih ederim @ARZU , o gün canın ne istiyorsa o olsun sana hepsi yakışacak çünkü biliyorum ;):love:

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

asoz

0
22 Haz 2016
175
257
Cinsiyetiniz nedir?
Azıcık aklım kaldı onu da alıyorsun ama... Bu fizik insanın zihnini diyar diyar gezdirir. O zaman sık sık gelip hepsini yapalım. 11. fotodaki kırmızı etek duruyor mu acaba

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Müthiş bir popo . Gidip de şaplak atmadan durabilenler çok dirayetli demek ki

17 May 2010
139
82
Cinsiyetiniz nedir?
Arz edeyim.
Hostes (Bakınız: Dorcel Airlines)
Noter (siyah kemik çerçeveli gözlük takılacak)
Köylü kızı (filmini de yaptılardı, Yasemin Ünlü’nün kulakları çınlasın)
Adliye personeli (hakim, savcı, avukat, mübaşir)
Natır
Oktoberfest’te bira servisi yapan fraulein
Jimnastikçi (Nadya Komanaçi)
Reprezant (ilaç numunesi bulundururlar)
Aristokrat (baronesle düşes arası)
Saygılarımla.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar