Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Operadaki sapık Aslı meriç :))

5 May 2012
234
2
Cinsiyetiniz nedir?
Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, pireler berber, develer tellâl iken ben anamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken..
Tıngır elek, tıngır felek demişler, bu masalı şöyle anlatmışlar. Bir varmış, bir yokmuş, evvel zamanda bir site varmış bu sitedede bir güzel hanım efendi varmış.Güzelliğiyle insanları cezbeder yanına cekermiş. Diye başlayasım vardı ama vazcaydım. Asıl konumuza gelirsek.

Aslı hanımla görüşmemin ardından yaklasık olarak 58 saat gecmiştiki kendimi tekrar onun yanında buldum. Yine o güzel şirin hanım efendi kapıyı actı ( Sakın böyle gözüktüğüne kanmayın ) içeri buyur etti ve içeri girdim tabi benim gibi saf birinin başına geleceklerden zerre haberi yok gectim oturdum koltuğa muhabbet sohbet ikram derken spontan olarak bir çok olay gelişmeye basladı gerci giydiği elbiseden anlamalıydım :)) o güzel şirin hanım efendi sakin duruyordu hersey gayet skain bir sekilde yolunda giderken bir anda az önceki kedicik canavara dönüştü . gerçi ben olaya vakıf oldum hersey o operanın hayaletindeki kıyafete benzer geceliği giydikten sonra oldu . Bizim uysal şirin Aslımız bildiğiniz adeta yırtıcı bir dişiye dönüştü . Bu kız ne yapıyor ne ediyor diye anlamaya calışken kendimi ne olduğunu anlamadan bilinmeyen fantezilerin içinde buldum . ( Gerçi şikayet ediyorum sanmayın halimden cok memnundum ) . Türkiyede bir çok erkeğin düşündüğü bir çok fanteziyi saolsun Aslı hanım ben demeden gerçekleştirdi buna çeşitli masajlar , sapıkça gerçekleştirilen bal kullanılarak yapılan çeşitli fanteziler de dahil Türkiyede bu kadar çeşitli faznteziyi bir arada bualabileceğim bir eskort tanıyabileceğim sanmıyordum açıkcası hep deriz ya bu kişi su konuda çok iyi bu konuda çok iyi inanın ne olduğunu bilmiyorum ama bu sefer Aslı hanım her konuda 10 üzerinden 10 aldı bence . normalde cok sakin biri olmama rağmen aslı hanımın büyüsüne kapıldım adeta benimde içimdeki sapık ortaya çıktı.ben bile ne oldu ne bitti anlamadım adeta Aslı hanım beni büyülemiş gibiydi . Herşeyin farkına vardığımda zaten artık çok gec olmustu. Kaslarım ve eklemlerimi rahat hareket bile ettiremiyordum ama gerçekten çok mutluydum Çok fazla ayrıntıya giremiycem Ama şunu söyleyebilirm yine Aslı Hanım ve yine Muhteşem bir zaman gecirdim. İnanın belkide ömrümde unutamayacağım dakikalardı ki her zaman aklımda olacak bu gün yaşadıklarım . Geçmişe dönüp yaşadıkalrım arasında benim için en iyiler arasındaydı ki bence uzun bir sürede orada kalıcak . yaşattıkalrın için cok teşekkür ederim gönlü ve kendi güzel maniac kız .

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, pireler berber, develer tellâl iken ben anamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken..
Tıngır elek, tıngır felek demişler, bu masalı şöyle anlatmışlar. Bir varmış, bir yokmuş, evvel zamanda bir site varmış bu sitedede bir güzel hanım efendi varmış.Güzelliğiyle insanları cezbeder yanına cekermiş. Diye başlayasım vardı ama vazcaydım. Asıl konumuza gelirsek.

Aslı hanımla görüşmemin ardından yaklasık olarak 58 saat gecmiştiki kendimi tekrar onun yanında buldum. Yine o güzel şirin hanım efendi kapıyı actı ( Sakın böyle gözüktüğüne kanmayın ) içeri buyur etti ve içeri girdim tabi benim gibi saf birinin başına geleceklerden zerre haberi yok gectim oturdum koltuğa muhabbet sohbet ikram derken spontan olarak bir çok olay gelişmeye basladı gerci giydiği elbiseden anlamalıydım :)) o güzel şirin hanım efendi sakin duruyordu hersey gayet skain bir sekilde yolunda giderken bir anda az önceki kedicik canavara dönüştü . gerçi ben olaya vakıf oldum hersey o operanın hayaletindeki kıyafete benzer geceliği giydikten sonra oldu . Bizim uysal şirin Aslımız bildiğiniz adeta yırtıcı bir dişiye dönüştü . Bu kız ne yapıyor ne ediyor diye anlamaya calışken kendimi ne olduğunu anlamadan bilinmeyen fantezilerin içinde buldum . ( Gerçi şikayet ediyorum sanmayın halimden cok memnundum ) . Türkiyede bir çok erkeğin düşündüğü bir çok fanteziyi saolsun Aslı hanım ben demeden gerçekleştirdi buna çeşitli masajlar , sapıkça gerçekleştirilen bal kullanılarak yapılan çeşitli fanteziler de dahil Türkiyede bu kadar çeşitli faznteziyi bir arada bualabileceğim bir eskort tanıyabileceğim sanmıyordum açıkcası hep deriz ya bu kişi su konuda çok iyi bu konuda çok iyi inanın ne olduğunu bilmiyorum ama bu sefer Aslı hanım her konuda 10 üzerinden 10 aldı bence . normalde cok sakin biri olmama rağmen aslı hanımın büyüsüne kapıldım adeta benimde içimdeki sapık ortaya çıktı.ben bile ne oldu ne bitti anlamadım adeta Aslı hanım beni büyülemiş gibiydi . Herşeyin farkına vardığımda zaten artık çok gec olmustu. Kaslarım ve eklemlerimi rahat hareket bile ettiremiyordum ama gerçekten çok mutluydum Çok fazla ayrıntıya giremiycem Ama şunu söyleyebilirm yine Aslı Hanım ve yine Muhteşem bir zaman gecirdim. İnanın belkide ömrümde unutamayacağım dakikalardı ki her zaman aklımda olacak bu gün yaşadıklarım . Geçmişe dönüp yaşadıkalrım arasında benim için en iyiler arasındaydı ki bence uzun bir sürede orada kalıcak . yaşattıkalrın için cok teşekkür ederim gönlü ve kendi güzel maniac kız .

Sevgili murat bir çırpıda okuyuverdim :) içimden geldiği gibi oldum sadece :D ne yani sağlık lı yaşam için bal yemiyelim mi :D geldiğin ve bana harika saatler yaşattığın için teşekkür ederim.. öpüyorum kocaman sevgiler..

hovarda Çevrimdışı
11 Haz 2010
635
132
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel şeyler ancak güzel insanlarla yaşanabilir, bu güzel paylaşım için ikinize de çok teşekkürler :)

darkknightx Çevrimdışı
27 Haz 2013
786
7
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşım için çok teşekkürler...

Suplex Çevrimdışı

Suplex

0
16 Tem 2013
159
80
Cinsiyetiniz nedir?

Şimdi Bal yiyesim geldi desem yalan olmaz :) Aslı Hanım bizede ikram edermi acaba o ballardan :)
Paylaşım için her iki tarafa da Teşekkürler.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

great tao Çevrimdışı
29 Mar 2012
914
8
Cinsiyetiniz nedir?
Bu fevkalade iştah açıcı ve de empatik paylaşım için ikinize de teşekkürler.

Ericsson A1018 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Üye silindi 4216

ortalık feci karışmış :D Aslı bu her zaman yaptığı şey :) ilk tanıştığımız günü hatırladım da :D vay be hala aynısın hiç değişmedin :)

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Şimdi Bal yiyesim geldi desem yalan olmaz :) Aslı Hanım bizede ikram edermi acaba o ballardan :)
Paylaşım için her iki tarafa da Teşekkürler.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bal tutan parmagini yalar demisler :)
Geleneklerimize gore gelen misafire ikramda kusur edilmez. Geldiginizde ikram ederim tabiki :)
Sevgiler...

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
ortalık feci karışmış :D Aslı bu her zaman yaptığı şey :) ilk tanıştığımız günü hatırladım da :D vay be hala aynısın hiç değişmedin :)

Mumkun mertebe karistirmamaya calistim ama beceremedim sanirim :D ilk tanistigimiz gun unutulacak gibi degil ki :D
Degisemiyorum :)

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
:) neydi o balık etli arkadaşın adı acaip takılmıştım ben ona :)

Balik etli :D simdi hangisi diye dusunuyorum cevremde benden daha zayif olmadigi icin cogu bana kiyasla balık etli kaliyor :p
Ama soyle desem cirtlak sekilde cemkiriyormuydu :D

Asi Prens Çevrimdışı
24 Nis 2013
73
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu güzel paylaşım için her ikinize de teşekkür ediyorum.

gazoz Çevrimdışı

gazoz

0
12 Kas 2012
228
89
Cinsiyetiniz nedir?
Yorum çok güzel... heyecanla yazılmış.... Fakat bu yorum beni hiç şaşırtmadı... Ancak Aslıyı bilmeyenler bu yoruma şaşırır.... Bilenler zaten yazılanları ve belki fazlasını aslı ile yaşamıştır.... :D

5 May 2012
234
2
Cinsiyetiniz nedir?
başlığı okuyunca operaya gittiniz sandım bi an :)
ama Aslı Hanım'ın kendi doğal sanatsallığından bahsetmişsiniz
teşekkürler bu güzel paylaşım için

Varya hakkatten muhteşem fikir gerci benim aklımda bir iki fikir vardı ama bunuda ekledim listeye , yaşasın intikammmmmmmm:) ilkidne ben sakatlamıstı maslı hanımı simdide o ben iskaatladı hala yürüyemiyorum ya harbi , yazılacak cok sey varda işte yazmaıyoruz dostum :)

Sevecenmature Çevrimdışı
21 Kas 2010
731
3
Sevgili Murattt kardeşim, süper bir paylaşım kaleme almış...
Nefis ve sempatik bir hikaye... Kahramanı, benim bundan belki 4-5 sene evvel Taksim de boğaz manzaralı balkonlu evinde
görüştüğüm sevgili Aslııı...
SAnırım sevgili Aslı, görüştüğü partnerlerine hep hikaye yazdıracak ilhamların kaynağı oluyor..
Biz de, mum ışıkları refakatinde, yer yatağında müthiş bir deprem yaşamıştık..
Öyle bir yorum yazmıştım kendisi için, onu hatırladım şimdi..
Keyifli hikaayelerin bol olsun sevgili Aslı, tabii Murat kardeşim gibi kalemi kuvvetliler de, bizden bu hikayeleri esirgememeli..

5 May 2012
234
2
Cinsiyetiniz nedir?
Nefis ve sempatik bir hikaye... Kahramanı, benim bundan belki 4-5 sene evvel Taksim de boğaz manzaralı balkonlu evinde
SAnırım sevgili Aslı, görüştüğü partnerlerine hep hikaye yazdıracak ilhamların kaynağı oluyor..
Keyifli hikaayelerin bol olsun sevgili Aslı, tabii Murat kardeşim gibi kalemi kuvvetliler de, bizden bu hikayeleri esirgememeli..

O hikayelerin ardı arkası kesilmiyecek gibi duruyor ama bakalım sonu nasıl bitecek :)

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yorum çok güzel... heyecanla yazılmış.... Fakat bu yorum beni hiç şaşırtmadı... Ancak Aslıyı bilmeyenler bu yoruma şaşırır.... Bilenler zaten yazılanları ve belki fazlasını aslı ile yaşamıştır.... :D
sen şaşırma emi ;) ben şaşırıyorum ama bazen :D:D:D

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Varya hakkatten muhteşem fikir gerci benim aklımda bir iki fikir vardı ama bunuda ekledim listeye , yaşasın intikammmmmmmm:) ilkidne ben sakatlamıstı maslı hanımı simdide o ben iskaatladı hala yürüyemiyorum ya harbi , yazılacak cok sey varda işte yazmaıyoruz dostum :)
Sen zaten evden yürüyerek çıkmadın ki ;) intikam tatamlarını duyuyorum yakındır sanırım, ama bende gardımı aldım bilgine :D

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili olguntad yaşanılan o güzel saatleri hatırlattığın için teşekkür ederim :) Hikayelerin yazılmasını da sizler sağlıyorsunuz .. sevgiler..

Maniac Çevrimdışı

Maniac

0
1 Ağu 2009
2,358
508
Maniacmısınız arkadaşım siz. :) Adamın durduk yere aklını karıştırıyorsunuz. Operadaki hayaletin ballı bi fantazisini hatırlamıyorum ben. :) Ahh Aslı ahhhhh Çok ttt li muratıda akıl yoksunları arasına katıp kendine benzetmeyi başarmışsın :)

Balaban Lala Çevrimdışı
14 Ara 2009
79
0
Cinsiyetiniz nedir?
t1766.gif

Malum efsanenin Şirin’i : Murat[SUP]4[/SUP] Bey; biraz nevri dönmüş hali.
U dönüşü yapmış elliseliz saat sonra; zirve yapmış tekrar adrenali.
Rahvan giderken ‘sapıklaşmışlar’, onun yalancısıyım, söz misali;
Anlatana da, yaşatana da teşekkür Balaban’ dan, formal ekolali.
Tam düşünürken balın nereye döküldüğünü; malum şeytanî suali,
Tababet bilgim, fazla zorlanmadan buldu, azâ- i alâmeti, ey ahali.
Taammüden, er kişiyi çileden çıkarır, Aslı’ nın şeytani hak ihlali,
‘
Tard etmiş, tekrar müselman eylemiş şeytanı!’, dır imza sinyali.

Velakin, merakıma mucip: Bal yerine, olmaz mı, asit veya alkali?
Evvel zaman içinde, belli ki bitmez Aslı ile Şirin’ in helhele hali.

Aslı hanıma ‘sapık’ denmiş, kıyam.a.m iktiza zordur ademe; âli.
Sözüm ona A-Y ; Y’ sini biliyoruz, A’ sına olamadık ki muttali !
Lala’ ya bakmayın, edepsizdir kalemi, çıkartır hep yeni bir Celâli,
Islak ıslak öperim Aslı’ yı , bir sonraki hicvime kadar:”Hadi gali.”

t1733.gif

A-Y: Anlatılmaz-Yaşanır.

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Maniacmısınız arkadaşım siz. :) Adamın durduk yere aklını karıştırıyorsunuz. Operadaki hayaletin ballı bi fantazisini hatırlamıyorum ben. :) Ahh Aslı ahhhhh Çok ttt li muratıda akıl yoksunları arasına katıp kendine benzetmeyi başarmışsın :)

Ahahahaha valla ben bisi yapmadim :D

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
t1766.gif

Malum efsanenin Şirin’i : Murat[SUP]4[/SUP] Bey; biraz nevri dönmüş hali.
U dönüşü yapmış elliseliz saat sonra; zirve yapmış tekrar adrenali.
Rahvan giderken ‘sapıklaşmışlar’, onun yalancısıyım, söz misali;
Anlatana da, yaşatana da teşekkür Balaban’ dan, formal ekolali.
Tam düşünürken balın nereye döküldüğünü; malum şeytanî suali,
Tababet bilgim, fazla zorlanmadan buldu, azâ- i alâmeti, ey ahali.
Taammüden, er kişiyi çileden çıkarır, Aslı’ nın şeytani hak ihlali,
‘
Tard etmiş, tekrar müselman eylemiş şeytanı!’, dır imza sinyali.

Velakin, merakıma mucip: Bal yerine, olmaz mı, asit veya alkali?
Evvel zaman içinde, belli ki bitmez Aslı ile Şirin’ in helhele hali.

Aslı hanıma ‘sapık’ denmiş, kıyam.a.m iktiza zordur ademe; âli.
Sözüm ona A-Y ; Y’ sini biliyoruz, A’ sına olamadık ki muttali !
Lala’ ya bakmayın, edepsizdir kalemi, çıkartır hep yeni bir Celâli,
Islak ıslak öperim Aslı’ yı , bir sonraki hicvime kadar:”Hadi gali.”

t1733.gif

A-Y: Anlatılmaz-Yaşanır.

Aramiza yeniden dondun hos geldin :)
Her zaman ki gibi harikasin, cok tesekkur ederim. Sevgiler..
Kocaman opuyorum ;)

Maniac Çevrimdışı

Maniac

0
1 Ağu 2009
2,358
508
gazozkapagi Çevrimdışı
24 Mar 2012
30
0
Cinsiyetiniz nedir?
Konuda bahsedilen Aslı hanım ve pelerin geceliği merak konusudur...:) Umarım her ikisini de görmek nasip olur.

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
617
23
Cinsiyetiniz nedir?
Muratt HARİKA BİR PAYLAŞIM OLMUŞ. KEYİFLE OKUDUM.. :) bizimle paylaştığın için teşekkürler,, Aslı hanımıda fantazilerinden ötürü kutlarım:)

Asi Prens Çevrimdışı
24 Nis 2013
73
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ballı kaymaklı bu güzel paylaşım için teşekkürler.

Ner10

0
7 Ocak 2013
283
1
Cinsiyetiniz nedir?
Ahh şu Aslı hn mı bende çok merak ediyom doğrusu bi tanışabilsem :)

Maniac Çevrimdışı

Maniac

0
1 Ağu 2009
2,358
508
Üşüdünmü kısss :D

cedar

0
9 Eyl 2011
91
0
Cinsiyetiniz nedir?
Deniz ile 2'li tuttu tutmadı ve ödüllü yarışma :) :D

errandboy Çevrimdışı
3 Şub 2011
442
17
errandboy Çevrimdışı
3 Şub 2011
442
17
Deniz ve Aslı ile duo trample yapacağız, ikisi de ezecekler beni :)

Oooooo harika olağanüstü. Ah deniz'le trample yapmıştıkta. Aslı ile bir türlü denk gelemedik işte.... Güzel ve bol ezmeler.... Aslı Meriç acımayın bu adama.... :D :D :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar