Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ön ödeme seçim meselesidir isimli yazım.

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar görüşme spontane gelişmez seçimdir. Bir pembiş seçersiniz randevunuzu düzgün bir şekilde alırsınız onun şartlarını yerine getirirsiniz ben beş yıldır bu sektördeyim ön ödemeyi başlatan ilk pembişim ve bu zamana kadar kimseye ön ödemesiz gel dememişimdir. Bu bir seçim işinize geliyor ise kabul eder gelirsiniz keza düzenli bir şekilde planlı bir şekilde hareket ettiğim için işinize gelmiyor ise başka pembiş bakarsınız beyefendi biraz önce yazmış ön ödeme almak dolandırıcılık biçimi forumdan bir çok pembişle görüştüm asla ön ödeme almıyorlar dedi benim forumdan tanıdığım bütün kızlar şu anda ödeme alıyor.❤️❤️

Ekli dosyalar

• 00A22E7E-881F-493E-ABB1-AE51788FBDD1.jpeg
    00A22E7E-881F-493E-ABB1-AE51788FBDD1.jpeg
    125.2 KB · Görüntüleme: 686
PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar görüşme spontane gelişmez seçimdir. Bir pembiş seçersiniz randevunuzu düzgün bir şekilde alırsınız onun şartlarını yerine getirirsiniz ben beş yıldır bu sektördeyim ön ödemeyi başlatan ilk pembişim ve bu zamana kadar kimseye ön ödemesiz gel dememişimdir. Bu bir seçim işinize geliyor ise kabul eder gelirsiniz keza düzenli bir şekilde planlı bir şekilde hareket ettiğim için işinize gelmiyor ise başka pembiş bakarsınız beyefendi biraz önce yazmış ön ödeme almak dolandırıcılık biçimi forumdan bir çok pembişle görüştüm asla ön ödeme almıyorlar dedi benim forumdan tanıdığım bütün kızlar şu anda ödeme alıyor.❤️❤️

Ekli dosyalar

• B77E8DCD-A1D7-4977-B626-C86738644669.jpeg
    B77E8DCD-A1D7-4977-B626-C86738644669.jpeg
    80.7 KB · Görüntüleme: 244
17 Haz 2020
113
208
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forum disinda, baska bir inernet sitesinden birisinin profilini gordum ve aradim benden on odeme isterse zerre dikkate almam ve bende dolandirilir miyim acaba diye dusunurum.
Forumun guven unsuru benim acimdan soz konusu oldugundan dolayi, forumdan herhangi birisi benden on odeme isterse eger demek ki hanimefendinin yogurt yiyisi bu sekilde diye dusunup, eger bana da uyarsa on odemeyi yaparim. Zaten uymazsa baska alternatifleri denerim. Kalkip da neden on odeme istiyorsun vs diye zorlamam, sacma olur.
On odeme istenmeli mi yoksa istenmememeli mi bu apayri bir tartisma konusudur.
Bunlar tamamen kendi dusuncelerimdir, hic kimseyi baglamaz. 😇 ✌️

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Forum disinda, baska bir inernet sitesinden birisinin profilini gordum ve aradim benden on odeme isterse zerre dikkate almam ve bende dolandirilir miyim acaba diye dusunurum.
Forumun guven unsuru benim acimdan soz konusu oldugundan dolayi, forumdan herhangi birisi benden on odeme isterse eger demek ki hanimefendinin yogurt yiyisi bu sekilde diye dusunup, eger bana da uyarsa on odemeyi yaparim. Zaten uymazsa baska alternatifleri denerim. Kalkip da neden on odeme istiyorsun vs diye zorlamam, sacma olur.
On odeme istenmeli mi yoksa istenmememeli mi bu apayri bir tartisma konusudur.
Bunlar tamamen kendi dusuncelerimdir, hic kimseyi baglamaz. 😇 ✌️
Çok açıklayıcı bir cevap olmuş aynen o şekilde👏

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
159
352
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ön ödeme tabi ki bir pembişin en doğal hakkı,
Ancak vermemekte biz mavislerin hakkı...
Parayı Lidyalılar,
Ön ödemeyi siz buldunuz demek,
Kutlarizzz...

turandmr

Normal Üye
15 Ara 2021
39
45
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ben de ön ödeme istenmesini bir tür dolandırıcılık olarak görüyorum ama forum için bunu söyleyemem tüm olumlu ve olumsuz yorumları dikkatlice okuyan biriyim bugüne kadar ön ödeme aldı beni dolandırdı diye hiç bir yorum görmedim o yüzden forumdan bir hanımefendi isterse ben sorun etmem açıkçası

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ön ödeme tabi ki bir pembişin en doğal hakkı,
Ancak vermemekte biz mavislerin hakkı...
Parayı Lidyalılar,
Ön ödemeyi siz buldunuz demek,
Kutlarizzz...
Evet aynen öyle ön ödeme almakta vermekte seçim meselesi zoraki olan birşey değil olamaz aynı penceredeyiz aslında güzel yorumunuz için tşk ederim

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
ben de ön ödeme istenmesini bir tür dolandırıcılık olarak görüyorum ama forum için bunu söyleyemem tüm olumlu ve olumsuz yorumları dikkatlice okuyan biriyim bugüne kadar ön ödeme aldı beni dolandırdı diye hiç bir yorum görmedim o yüzden forumdan bir hanımefendi isterse ben sorun etmem açıkçası
Aynen öyle bende aynen öyle söyledim beyefendi 👏

slm

3 Ağu 2022
85
159
41
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Sonuna kadar haklısınız . Eğer ön ödeme ters geliyor ise başka görüşme ayarlamakta herkes özgür . Bu forumda Dolandırıcılık İle itham etmek çok saçma . Öyle birşey olsa mutlaka ortaya çıkardı . Sonuçta erkek görüşmesini iptal ettiğinde bir kaybı olmuyor ama kadın arkadaşların maddi kaybı oluyor ve bir nevi kendini güvene alıyor .

11 Eyl 2020
56
133
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@PRENSESİM sizden başka böyle bir uygulama yapan görmedim duymadım. Buz de yıllardır bu forumdayiz ilk kez sizle karşılaştım

incekvar Çevrimdışı
1 Tem 2020
214
296
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda ön ödeme alan pembişlerin bu konuda herhangi bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
Forum dışı yada kamikaze büyük risk.
Biraz da iğneyi kendimize batırmalıyız.
Acaba ne oldu da bu ön ödeme sistemi ortaya çıkageldi.
Hep dediğim gibi bizler pembişlerin zamanlarını satın alıyoruz aslında ve zaman ne olursa olsun geri getirilemiyor ve telafi edilemiyor...

17 Ağu 2021
90
124
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ön ödeme isteyen bayan daha önce çok mağdur olduğu için forum için konuşuyorum vakti boşa gittiği için bu yönteme başvuruyor bu şekilde ekilmeyi önlemiş oluyor ciddi olmayanda zaten çar ediyor

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
851
636
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok üzgünüm ama ön ödemeye karşıyım.Bugüne kadar hiç kimseyi ekmedim.Ekersem de delikanlı gibi karşılığı neyse öderim paşa paşa 😀 Ön ödeme talep edene de saygı duyarım tabi.Ama yine de karşıyım yani 😊

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok üzgünüm ama ön ödemeye karşıyım.Bugüne kadar hiç kimseyi ekmedim.Ekersem de delikanlı gibi karşılığı neyse öderim paşa paşa 😀 Ön ödeme talep edene de saygı duyarım tabi.Ama yine de karşıyım yani 😊
Tşk ederim

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Forumda ön ödeme alan pembişlerin bu konuda herhangi bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
Forum dışı yada kamikaze büyük risk.
Biraz da iğneyi kendimize batırmalıyız.
Acaba ne oldu da bu ön ödeme sistemi ortaya çıkageldi.
Hep dediğim gibi bizler pembişlerin zamanlarını satın alıyoruz aslında ve zaman ne olursa olsun geri getirilemiyor ve telafi edilemiyor...
Aynen öyle ☺️

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Zaten seçim meselesi ön ödeme olmadan 5 yıldır asla görüşme almadım ben demekki biz hiç görüşemeyeceğiz 😂

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,667
3,396
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bunun tartışılacak bir yanı yok aslında. Starbucks'a gidip ben kahveyi önden içmek istiyorum parasını sonra vereceğim demiyorsak burada da Prenses hanımın tercihine saygı duymak söz konusu.

Ben de muhtemelen kendisi ile tanışmak istesem de görüşemeyeceğim. Dolandırıcılık falan asla aklıma gelmez banka hesabımda görünmesini istemiyorum.

See you in another life @PRENSESİM 😅🥰

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bunun tartışılacak bir yanı yok aslında. Starbucks'a gidip ben kahveyi önden içmek istiyorum parasını sonra vereceğim demiyorsak burada da Prenses hanımın tercihine saygı duymak söz konusu.

Ben de muhtemelen kendisi ile tanışmak istesem de görüşemeyeceğim. Dolandırıcılık falan asla aklıma gelmez banka hesabımda görünmesini istemiyorum.

See you in another life @PRENSESİM 😅🥰
Ozaman iyi günler dilerim beyefendicim

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
231
419
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ön ödeme ile bir pembiş ile görüşmeye kuşluda bir kaç kez denk geldim ister orada ister burada kişinin sahtekar olup olmadığı kendini belli eder ben banka yoluyla paranın yön bulması ve dolayısı ile gizlilik ihlali meydana getireceğinden pek sıcak bakmıyorum zira illa ki böyle bir durum söz konusu olursa farklı isimlerden o havale işi çözülür bu durum herkesin kendini güvence altına alması durumu pembiş için ilkesel bir durum haline gelmiş saygı duymak ve ona göre yönelmek gerekir diye düşünüyorum

23 Şub 2022
92
127
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ozaman iyi günler dilerim beyefendicim
Tabii ki bu bir seçimdir fakat şunu da unutmamak lazım bankadan yapılan her ödeme silinemeyecek resmi bir kayıt yaratır. Ön ödeme istenmesine saygı duymakla beraber bu riski kolay kolay kimsenin göze alacağını düşünmüyorum. Bunun dolandırıcılıkla bir ilgisi yok sonuçta her iki taraf da kamuya açık olmasını istemediği bir ilişkinin tarafı oluyor.

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tabii ki bu bir seçimdir fakat şunu da unutmamak lazım bankadan yapılan her ödeme silinemeyecek resmi bir kayıt yaratır. Ön ödeme istenmesine saygı duymakla beraber bu riski kolay kolay kimsenin göze alacağını düşünmüyorum. Bunun dolandırıcılıkla bir ilgisi yok sonuçta her iki taraf da kamuya açık olmasını istemediği bir ilişkinin tarafı oluyor.
Her günüm dolu ilk kez sorun duyuyorum sizden ki konumuz ön ödeme alma konusu değil beyefendinin uslubu konunun farkındalığını başka yere çekmeyin lütfen iyi günler
4.99 farkla "numaram değişti bu yeni numarammm" mesajı almak ister misiniz?
ay evet hemen hatta 😂😂😂😂

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Taş yiyorum o zaman ben 😂😂😂

9 Ara 2017
1,049
1,312
Cinsiyetiniz nedir?
Ön ödemeyi geri verirken onu da günler sonra sadaka deyip verenler oldu hadsiz bir şekilde ama sizi takip ettiğim kadarıyla sorun yaşandığını görmedim bu prensipte olup güzel uygulayan ender kisilerdensiniz 🙂

berkalp26 Çevrimdışı
25 Ocak 2012
240
234
Cinsiyetiniz nedir?
Bende hiç ön ödeme herhangi birinden duymadım bugüne kadar forumda. Bu hanımefendi yeni numaram diye herkese toplu mesaj atan kişiydi sanırım aynı zamanda

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ön ödemeyi geri verirken onu da günler sonra sadaka deyip verenler oldu hadsiz bir şekilde ama sizi takip ettiğim kadarıyla sorun yaşandığını görmedim bu prensipte olup güzel uygulayan ender kisilerdensiniz 🙂
Çok teşekkür ederim beyfendi aynen o şekilde ön ödeme iadesi en fazla 3 dakika sürer İbanı geri atar ödemeyi geri atarım zaten ön ödeme alıyorsan iadesini de hemen yapacaksın bu prensipte gitmemiz gerekiyor ben de buna çok dikkat ediyorum güzel konuşmanız için de çok teşekkür ederim beyefendi❤️

berkalp26 Çevrimdışı
25 Ocak 2012
240
234
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel düşünceniz için teşekkür ederim toplu mesaj atan kişi miydi değil miydi bu konumuz kapandı siz hala forumda açmaya devam ediyorsunuz o sizin sorununuz lütfen beyefendi benim tanıdığım bütün kızlar artık ön ödemeye başladı ön ödeme seçim meselesi zorla değil işine geliyorsa ödersin işine gelmiyorsa randevu alamazsın bu kadar net zorla değil benim her günüm dolu bütün ödemelerim alındı ay sonuna kadar bu şekilde ilerlediğim için düzenimi bozmıyorum sizin bilmemeniz çok normal ödemeyi başlatan kişi benim prensip olarak düzenli çalışmayı sevdiğim için beş yıldır ön ödeme alıyorum ilk değil☺️☺️☺️
Ay sonuna kadar her günüm dolu ödemelerim alındı diyorsunuz ama beyefendi ile cumartesi için konuşuyorsunuz. O zaman ya doğruyu söylemiyorsunuz ya da dolu olan bir gününüz için başka program yapıyorsunuz. Ben konuyu takip ettim son mesajlar konuyla ilgili bir gelişme olmadığını söylemiş konunun kapandığına dair bir mesaj görmedim. Bu konuda da benden önce bu konuya vurgu yapan olmuş. Yukarıda ki konuşmada da zaten siz istemişsiniz karşınızda ki de işine gelmediği için sizinle görüşmek istememiş size de dolandırıcı dememiş genelde bu yöntemi kullananlar dolandırıcı oluyor demiş. En büyük sıkıntınız siz hep kendinizi doğru sanıyosunuz.

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Üyelik tarihime bakarsanız sizden 10 sene eski bir üyelik olduğunu görebilirsiniz
Bende eski üyeliğimi iptal ettim bu konu işe o gereksiz bir konu idi telefon msj atmış toplu ne alaka ön ödeme seçim meselesidir işine gelen gelir işine gelmeyen gelmez ben de beş yıldır forum dayım yeni değilim tarihime bakmayın oradaki 😂👏

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ay sonuna kadar her günüm dolu ödemelerim alındı diyorsunuz ama beyefendi ile cumartesi için konuşuyorsunuz. O zaman ya doğruyu söylemiyorsunuz ya da dolu olan bir gününüz için başka program yapıyorsunuz. Ben konuyu takip ettim son mesajlar konuyla ilgili bir gelişme olmadığını söylemiş konunun kapandığına dair bir mesaj görmedim. Bu konuda da benden önce bu konuya vurgu yapan olmuş. Yukarıda ki konuşmada da zaten siz istemişsiniz karşınızda ki de işine gelmediği için sizinle görüşmek istememiş size de dolandırıcı dememiş genelde bu yöntemi kullananlar dolandırıcı oluyor demiş. En büyük sıkıntınız siz hep kendinizi doğru sanıyosunuz.
Günde bir buluşma yapıyorum ama bu ikinci üçüncü yapmayacağım anlamına gelmiyor kaliteli bir şekilde saat düzenlemesini yaptım sürece sabah hariç sabah şahsi işimleyim çünkü kaç tane randevu düzenleyeceğimi size sormayacağım herhalde gene de yorumunuz için teşekkür ederim

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Beyfendi bu konuyla bunun ne alakası var kendini doğru sanmak benle alakalı konuşmuş olmak için konuşuyorsun şu anda benim yaşantım tarzım belli zaten bilen de biliyor bilmeyen için hiçbir şey yapamam kendiniz bilirsiniz

MdX

Normal Üye
17 Mar 2021
29
45
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İptalsiz otel konfirmasyonunu anlarım da ön ödeme bana göre değil. İncall tercih eden biri de olmadiğim için iptalsiz konfirmasyon bana göre bağlayıcı.

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İptalsiz otel konfirmasyonunu anlarım da ön ödeme bana göre değil. İncall tercih eden biri de olmadiğim için iptalsiz konfirmasyon bana göre bağlayıcı.
O zaman biz hiç görüşemeyeceğiz beyefendi iyi günler dilerim size zaten zorla değil işinize gelirse ön ödemeyi kabul ediyorsunuz gelmiyorsa kabul etmiyorsunuz

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kararınıza saygı duyuyorum fakat evli olanlar için eft havale sıkıntı yaratabilir. Bende tercih etmem böyle bir görüşmeyi her ne kadar size hayranda olsam. Saygılar
Paparadan yapılıyor zaten isim soyisim çıkmıyor☺️ Her şey gizlilik çerçevesinde

31 May 2022
64
69
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çürük elmalar olabilir varsayımıyla bütün sepeti aynı değerlendirmek bana tuhaf geliyor.. forumdan şimdiye kadar şu an faal olan ya da ayrılmış 24 partnerim oldu, bir tanesi bile bırakın ön ödeme istemeyi kapı girişinde zarfını bile talep etmedi ( 1 kişi hariç).. Açıkçası naçizane fikrim şudur...Madem kızlar arasında bir dayanışma var ve gelen aramayı olumlu olumsuz değerlendiriyorlar, benden ön ödeme isteyen kişi açıkça bana güvenmediğini belirtmiş oluyor....Bu durumda benim de ona güvenmem için bir sebep yok...Ön ödeme istemek her sektörde oldugu gibi burada da bir tercihdir, hele referansı olmayan tanınmamış birinden istenmesi belki bir zorunluluktur ama düzenli bilindik birinden talep edilmesi , benim için, olumsuzluktur... sonuç olarak tabii ki bir partner ön ödeme isteme hakkına sahiptir ama ben de bu durumda onunla görüşmemeyi tercih edenlerdenim...

MdX

Normal Üye
17 Mar 2021
29
45
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O zaman biz hiç görüşemeyeceğiz beyefendi iyi günler dilerim size zaten zorla değil işinize gelirse ön ödemeyi kabul ediyorsunuz gelmiyorsa kabul etmiyorsunuz
Siz konunuzda haklısınız fakat iletim biçiminiz yanlış. Bu da itici bir tavır oluyor. Evime geliyorsaniz eğer ön ödeme aliyorum otelde ise iptalsiz konfirmasyon isterim gibi daha uygun dille yazarsanız güzel olur bence. Yorumlarinizin bir çoğunda “işinize gelirse” diye bir tabir kullaniyorsunuz kusura bakmayin ama kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Tabiki işimize kim gelirse onunla görüsme sağlariz. İyi günler

azsa93

Normal Üye
10 Tem 2021
49
76
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir maviş olarak fikrim İlk defa görüşme sağlanacak kişilerde ön ödeme almak pembişler için güzel olabilir.Ekilme olaylarını büyük ölçüde azaltacaktır. Pembişe gitmezseniz onuda fazla zarara uğratmamış olursunuz.

2 Ocak 2020
160
128
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu durumun güvenilir olup olmadığı içinde bulunulan platforma göre değişir. Forumdan bir hanımefendi "Ön ödeme" istiyorsa, %100 güvenilirdir, hiçbir sorun yaşanmaz asla, ama kuşlu site ve diğer platformalardan ön ödeme isteyen olursa, çok yüksek ihtimal dolandırılma ihtimali var. Ayrıca "Prenses Sudem" hanım açıklamasında, "benim forumdan tanıdığım bütün kızlar şu anda ödeme alıyor." yazmış. Ben bu forumda sizden başka hiç ön ödeme alan hanımefendi görmedim. Başka kim var bu forumda ön ödeme alan açıklar mısınız?

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,722
11,018
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Milletçe Esra Erol tarzı polemiklerle doyuruyoruz ruhumuzu. "Ön ödemesiz görüşmem" demiş partner. Ben de "ön ödeme almayanlar tercihim" der, yoluma devam ederim. 15 yıldan fazladır görüşme yapıyorum, henüz tek bir görüşme yapamadığım bir döneme rast gelmedim. İlla ki herkesin gönlüne göre biri bulunur, şu polemikten beslenme alışkanlığımız olmasa...

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Milletçe Esra Erol tarzı polemiklerle doyuruyoruz ruhumuzu. "Ön ödemesiz görüşmem" demiş partner. Ben de "ön ödeme almayanlar tercihim" der, yoluma devam ederim. 15 yıldan fazladır görüşme yapıyorum, henüz tek bir görüşme yapamadığım bir döneme rast gelmedim. İlla ki herkesin gönlüne göre biri bulunur, şu polemikten beslenme alışkanlığımız olmasa...
Güzel düşünceniz için tşk ederim
Bu durumun güvenilir olup olmadığı içinde bulunulan platforma göre değişir. Forumdan bir hanımefendi "Ön ödeme" istiyorsa, %100 güvenilirdir, hiçbir sorun yaşanmaz asla, ama kuşlu site ve diğer platformalardan ön ödeme isteyen olursa, çok yüksek ihtimal dolandırılma ihtimali var. Ayrıca "Prenses Sudem" hanım açıklamasında, "benim forumdan tanıdığım bütün kızlar şu anda ödeme alıyor." yazmış. Ben bu forumda sizden başka hiç ön ödeme alan hanımefendi görmedim. Başka kim var bu forumda ön ödeme alan açıklar mısınız?
güzel yorumunuz için tşk ederim

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Siz konunuzda haklısınız fakat iletim biçiminiz yanlış. Bu da itici bir tavır oluyor. Evime geliyorsaniz eğer ön ödeme aliyorum otelde ise iptalsiz konfirmasyon isterim gibi daha uygun dille yazarsanız güzel olur bence. Yorumlarinizin bir çoğunda “işinize gelirse” diye bir tabir kullaniyorsunuz kusura bakmayin ama kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Tabiki işimize kim gelirse onunla görüsme sağlariz. İyi günler
İncall outcall ayırtmaksızın ön ödeme alırım 5 yıldır işine gelmeyen gelmesin yazarım net

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
159
352
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ön ödemeyi bulan ve çıkaran bir hanımla biraz daha usturuplu konuşunuz lütfen...
Ön ödemeyi bulmuş kullanıyor..
Siz neyi buldunuz?
Hiç bir şey bulduğunuz yok,
Bulana laf etmeyin bare...
Ön ödemeyi yerlere atıyorsunuz,
Sonra kuşlar onu yem zannedip yiyip ölüyor...
Prenses hanimcim siz haklısınız bu konuda...
Ben size hak veriyorum....

ibo993 Çevrimdışı

ibo993

0
12 Ara 2018
681
1,648
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bence forum içi ön ödeme herhangi bir sorun olmaması lazım x güne y saate anlaşmış olmamız bayan arkadaşlar doğal olarak o tarihte yazanlara hayır müsait değilim diyor biz ona on ödeme ile garanti veriyoruz ha parayı girişte verdik ha önceden eni sonunda çıkacak

Ama bazı troller var görüşme ayarlıyor gitmiyor kendine güvenen verir güvenmeyen vermez zaten görüşme sadık olanlar için vermez

Benim için daha iyi çürükler eleniyor böyle

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bence forum içi ön ödeme herhangi bir sorun olmaması lazım x güne y saate anlaşmış olmamız bayan arkadaşlar doğal olarak o tarihte yazanlara hayır müsait değilim diyor biz ona on ödeme ile garanti veriyoruz ha parayı girişte verdik ha önceden eni sonunda çıkacak

Ama bazı troller var görüşme ayarlıyor gitmiyor kendine güvenen verir güvenmeyen vermez zaten görüşme sadık olanlar için vermez

Benim için daha iyi çürükler eleniyor böyle
Aynen öyle beyefendi açıklayıcı yazınız için tşk ederim seçim meselesi işine gelen verir görüşme olur vermeyen de kendince haklıdır kendisi bilir zorla değil neticede☺️

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ön ödemeyi bulan ve çıkaran bir hanımla biraz daha usturuplu konuşunuz lütfen...
Siz neyi buldunuz?
Çok tşk ederim beyefendi ☺️ bulmak değil seçtim ilk yapan benim ☺️

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,973
3,622
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ahmet Özal'ın meşhur bir lafı vardır "babamı ön ödeme isteyenler öldürdü" 😜

Şaka bir yana istemek de istememek de en doğal hak kimseyi ilgilendirmez. Ama ön ödemeyi benim bildiğim 2008'de bankamatikten 200 lira ön ödeme yapıp sonra Beylikdüzü'ne gidip 5 saat bekledikten sonra beni dolandırıldığını anladığım bir kadın buldu 🤣🤣🤣

Tabi ki birçok kişi gibi bek de seni tanıyorum ve böyle bişi yaşanması mümkün değil zaten burası da forum. Bence açıklamaya yapmaya bile gerek yok, herkes işini istediği gibi yapma özgürlüğüne sahip.

burti Çevrimdışı
8 Nis 2022
235
467
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Siz neyi buldunuz?
Tom pardon Eyt’li :) alemsin yeminle 🤣

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ahmet Özal'ın meşhur bir lafı vardır "babamı ön ödeme isteyenler öldürdü" 😜

Şaka bir yana istemek de istememek de en doğal hak kimseyi ilgilendirmez. Ama ön ödemeyi benim bildiğim 2008'de bankamatikten 200 lira ön ödeme yapıp sonra Beylikdüzü'ne gidip 5 saat bekledikten sonra beni dolandırıldığını anladığım bir kadın buldu 🤣🤣🤣

Tabi ki birçok kişi gibi bek de seni tanıyorum ve böyle bişi yaşanması mümkün değil zaten burası da forum. Bence açıklamaya yapmaya bile gerek yok, herkes işini istediği gibi yapma özgürlüğüne sahip.
Aynen öyle ☺️🙏

theles Çevrimdışı

theles

0
13 Nis 2019
619
881
Cinsiyetiniz nedir?
Ön ödemede dolandırmadan ziyade kayıt olması anonimlikten çıkma riski taşıyor. Benzer sebepten outcall ve ön ödemeli görüşme yapan kişilere saygı duymakla birlikte bu şekilde görüşme yapmadım. Herkesin haklı gerekçesi vardır. Seçenekleri de…

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
851
636
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ön ödemenin iadesi de mi var ? 🤔

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
213
357
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuyu görünce fikrimi belirtmek istedim. Herkesin tercihine saygım var. Kişisel olarak konuya ben sıcak bakmıyorum. Zaten referans sistemi var.

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
1,083
2,215
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ön ödeme iyi de..Forum neden var o zaman?Beş farklı bayandan referansı olan beylerden ön ödeme istenmemeli..Forum iki taraf içinde referans…Programlı yaşayan beyler olabilir,hayatında düzen olan bir hafta sonrasına da ön ödeme vs ya da ön ödemesiz randevu oluşturabilir..Fakat benim gibi düzeni,saati bugün burada,yarın herhangi bir Avrupa ülkesinde ya da başka yerlerde sabit olmayan kişiler için bu tarz ayarlamalar problem olur…Antiparantez forumda birçok görüşmem var kimse benden ön ödeme istemiyor…İnsanlar birbirini yorarak çabuk yıpranır..Hayat zaten çok zor daha da zorlaştırmaya gerek yok…

theles Çevrimdışı

theles

0
13 Nis 2019
619
881
Cinsiyetiniz nedir?
Ön ödemenin iadesi de mi var ? 🤔
Ambalajı açılmamışsa bir hafta içinde iade edilebilir. 🙄 Yalnız ön ödemenin iadesi için ekstra para talep birisiyle dialogda iseniz kuvvetle muhtemel dolandırılmış ve dolandırılmaya devam ediyorsunuzdur.🤣 Ön ödemeli görüşmenin bulunma veya tercih edilme nedeni, sözünde durulmayan randevular, keyfe keder yapılan iptaller olsa gerek. Randevu trafiği göz önüne alınırsa iptal durumu partnerlerin daha sık karşılaştığı durumlar olabilir. Zaruriyet ile keyfe kederliği ayırt edecek bir mekanizma yok. Güven müessesi de içgüdü ile oluşmuyor. Benim forumda bulunma nedenim ise bunların tam tersi ve bu gibi faktörlerle uğraşmamak. Karşılıklı uzlaşı ve uyum var ise mesele olmaz. İptal de olabilir görüşmeler. bitcoin, hediye çeki, kredi kartı , ön ödeme , teyit ve niyet mektup bu tarz görüşme bana uymuyor. Benim farklı partnerler tarafından iptal edilen görüşmelerim de oldu. Sebeplerini de çok sorgulamam. Anlayış gösteririm. Görüşmek istersem tekrar yazarım. O gün modum kötü ise tekrar yazmama kararı alırım. Sonuçta bunlarda bizim seçeneklerimiz. Benzer yani. Biz de çok itilip kakılacak durumda değiliz. Şu aşamada.

Herkese keyifli deneyimler dilerim.

anko1 Çevrimdışı

anko1

0
6 Şub 2010
308
71
Cinsiyetiniz nedir?
ön ödeme istemek bayanların isteğine saygı duyarım ama bana bu uygulama cazip gelmiyor burda bayanla görüşmeye karar verdiğimde bu tip bir şeyle açıkçası uğraşmam ama dedğim gibi eleştirme isteyen bayanı gitmem olur biter

Yahyakemalli Çevrimdışı
23 Eki 2021
285
401
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ön ödeme talep eden pembişler ile bende görüşme yapacağımı pek düşünmüyorum ve benden de watsappta böyle bir istek olaa bende dolandırıcılık konusunda şüpheye düşerim. Bu yorumum Prensesim hanfendi şahsı ve forum pembişleri adına değil.
Ancak forum pembişleri güvenilir ama referanslı olan mavişlerde güvenilirdir ve belki forumdaki görüşmelerinde binde bir ekilecek olabilirsiniz. Ama bu düşük ihtimal için herkesten ön ödeme talep etmek forumdaki mavişlere sizin güvenmediğiniz anlamına gelir. Twitterdaki kişilerden talep etmekte haklı olabilirsiniz. Lakin Ben kimseye ön ödeme yapmadım ve forumda da talep eden görmedim diyebilirim açıkçası.
Ancak çok fazla talep var ki işine gelmeyen beni tercih etmez diyebiliyorsunuz. Mavişler için de tercih çok günümüz şartlarında ve serbest piyasada herşey serbesttir ☺️
Herkese iyi forumlar dilerim

alikiran

Normal Üye
26 Şub 2023
32
67
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hem ön ödeme alıyor hem "yeni numarammm" diye mesaj atıyor ansınızın. yok biz almayalım, banka hareketlerimize yansımasın bu durum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar