Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ölüyü bile diriltecek güzellik tatlı ve kıvırcık Ceylin

kartal.26 Çevrimdışı
1 Ağu 2019
125
296
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ceylin hanımla bugün 2 saatlik görüşme yaptık. Kendisi gerçekten tatlı kıvırcık birisi yeşil gözlerinin içi gülüyor adeta hayran kaldım kendisine. Konuşurken güzel yeşil gözlerinin içinde kayboldum. Bu güzelliğinin yanında çok seksi ve istekli sevişiyor sizin libidonuzu da yükseltiyor. Yatağa geçince doyasıya öpüştük deep french kissi çok güzel yaptı hala tadı damağımda😃 Oral ise yine öpüşmesi kadar efsane. İlk seansımızı cowgirl ve misyonerle tamamladık. Ardından yatakta biraz dinlenip sohbetten sonra devam ettik. İkinci seansımızı Ceylinin mükemmel kalça manzarası eşliğinde arada aynadan da bakarak uzunca bir doggy ile tamamladık. Kendisine beni evinde ağırladığı için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere tatlı kıvırcık Ceylin 😊❤️

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
8,157
11,942
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ceylin hanımla bugün 2 saatlik görüşme yaptık. Kendisi gerçekten tatlı kıvırcık birisi yeşil gözlerinin içi gülüyor adeta hayran kaldım kendisine. Konuşurken güzel yeşil gözlerinin içinde kayboldum. Bu güzelliğinin yanında çok seksi ve istekli sevişiyor sizin libidonuzu da yükseltiyor. Yatağa geçince doyasıya öpüştük deep french kissi çok güzel yaptı hala tadı damağımda😃 Oral ise yine öpüşmesi kadar efsane. İlk seansımızı cowgirl ve misyonerle tamamladık. Ardından yatakta biraz dinlenip sohbetten sonra devam ettik. İkinci seansımızı Ceylinin mükemmel kalça manzarası eşliğinde arada aynadan da bakarak uzunca bir doggy ile tamamladık. Kendisine beni evinde ağırladığı için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere tatlı kıvırcık Ceylin 😊❤️
Merhaba aşkım benim 😋🤗😚😚.Sende çok tatlısın balım benim.Tadi damağında kaldıysa tekrar bekliyorum aşkım 😘 💋.Seni tanıdığım için çok memnun oldum bebeğim.İyiki tanıştık 🤗 💞. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim bebeğim 😘.Her zaman beklerim kendine çok iyi bak aşkım 💞🤗😚😋😛💕😋🤗😘💞💋😍😍🌺🤭🤭💞💋😋💕💕🤗💞🤗💋💞😍🌺🌺🤗💋😋💕💕😛💋💞💞😍😍🌺💋😋😛💕😛😚🤗😍🌺🌺

kartal.26 Çevrimdışı
1 Ağu 2019
125
296
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba aşkım benim 😋🤗😚😚.Sende çok tatlısın balım benim.Tadi damağında kaldıysa tekrar bekliyorum aşkım 😘 💋.Seni tanıdığım için çok memnun oldum bebeğim.İyiki tanıştık 🤗 💞. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim bebeğim 😘.Her zaman beklerim kendine çok iyi bak aşkım 💞🤗😚😋😛💕😋🤗😘💞💋😍😍🌺🤭🤭💞💋😋💕💕🤗💞🤗💋💞😍🌺🌺🤗💋😋💕💕😛💋💞💞😍😍🌺💋😋😛💕😛😚🤗😍🌺🌺
Ben teşekkür ederim canım tekrar görüşmek üzere çok çok öpüyorum 😍🥰😚

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar