Blue star
Normal Üye
- 11 Eyl 2025
- 12
- 26
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhaba..
Öncelikle formumda yeni olduğumu söylemek istiyorum ve ilk görüşmemi @AylinAylin hanım’la yaptım. Evet geç kalınmış bir referans özür diliyorum …Kendisine buradan beni kabul ettiği için de ayrıca çok teşekkür ediyorum..Birkaç gün önceden randevu aldım iletişim, konum herşey kolay oldu, beni karşılaması ilgisi müthişti.. Beni rahatlatmak için sohbet’e başladık ama ben sadece hayran hayran bakıyorum belkide aşık oldum
… ayrıntı vermek istemiyorum ve sadece şunu söylemek isterim ki @AylinAylin hanımdan ayrıldıktan sonra yemin ediyorum ağlayacaktım ömrümün boşa geçtiğini anladım.. ben bu zamana kadar sevişmenin nasıl yapıldığını, nasıl zevk alındığını Aylin hanımla yaşadım… sonuç olarak diyebilirim ki gökteki yıldızlar kadar seçeneğim olsa ben yine @AylinAylin hanımı seçerdim NET. Daha önce de X’den tanıştığım kişilerle öyle deneyimler yaşadım ve anladımki sadece zaman geçirmişim. Tekrar bi bahane bulup yanına gitmeliyim yoksa düşünmediğim bir gün yok. Aylin hanım bana yaşattıklarınız için çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız 

Öncelikle formumda yeni olduğumu söylemek istiyorum ve ilk görüşmemi @AylinAylin hanım’la yaptım. Evet geç kalınmış bir referans özür diliyorum …Kendisine buradan beni kabul ettiği için de ayrıca çok teşekkür ediyorum..Birkaç gün önceden randevu aldım iletişim, konum herşey kolay oldu, beni karşılaması ilgisi müthişti.. Beni rahatlatmak için sohbet’e başladık ama ben sadece hayran hayran bakıyorum belkide aşık oldum