- 30 Ara 2009
- 179
- 237
- 50
Daha önce bir kez eski yerinde ve bir kez de Shakira hanımla duo programında tanışıp görüştüğüm Olesya Hanım'a bu kez yeni adresinde misafiri oldum.Kendisinin son duyurusunda yaptığı kampanyayı ucundan yakaladım ve randevumu aldım.Muhtemelen kendisinin son 2025 görüşmesindeki misafiri ben oldum
Muhit olarak yabancısı olmadığım adresine kolayca ulaştım,İstanbul'un göbeklerinden bir yerde zaten.Evi kendisi gibi çok hoş,konforlu.Kapısını çaldığımda kapıyı tabiri caizse elleri değil enerjisi açtı diyebilirim.İçeri adım attığımda tepeden tırnağa bir Afrodit karşıladı beni...Resimlerinde de kullandığı muhteşem kombinlerinden biriyle karşıladı beni ve yine adeta o güzel enerjisiyle koltuğa oturttu.Olesya'nın gözlerine bakıp sohbet etmek gerçekten ayrı bir keyif.İçkilerimizin eşlik ettiği sıcak bir sohbetten sonra 4 saatlik randevumuzun loş ışıklı bölümlerine geçtik.Her seansta eşsiz anlar yaşattı bana.Arzusu,ateşi,dokunuşları ve kombinleri tek kelimeyle kusursuzdu.İsteklerimi kırmadı ve fazlasıyla memnun etti beni.Ayrılmadan önceki son saniyeye kadar müthiş hissettirdi.Mutlu ve hafiflemiş bir şekildedönüş yoluna koyulurken,yılbaşından sonraki dönüşü için sabırsızlanmaya başladım bile 
Teşekkürler @OLESYA

Teşekkürler @OLESYA