- 20 Ara 2021
- 68
- 246
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
@OLESYA ile bugün gündüz yazıştıktan sonra akşam için uygun olduğunu yazdı ve hemen randevumuzu oluşturduk. Yanına gittiğimde yine her zaman olduğu gibi şahane seksi bir kombinle tüm güzelliğiyle ve seksiliğiyle karşımda duruyordu. Hava bugün biraz soğuktu ama @OLESYA yı görünce,onunla sohbet edince ve tabii tek vücut olunca alev alev yandım desem yeridir
. Kendisiyle bu üçüncü görüşmemiz ama her seferinde ilk görüşmemiz gibi beni heyecanlandırıyor, küçük dokunuşlarıyla beni yoldan çıkarıyor ve sonrasında odada olanlar oluyor
.
Sohbeti ayrı,vücudu ayrı,yüzü ayrı ve yataktaki marifetleri ayrı ayrı birbirinden güzel ve özel olan bu harika kadınla her görüşme beni önce hoş sohbetiyle dinlendiriyor, sakinleştiriyor sonrasında ise yatakta nefesimi kesiyor
Arayı bu kadar açmadan en kısa sürede yeniden görüşmek dileğiyle güzel kadın kendine çok iyi bak seninle geçen her zaman çok kıymetli ve değerli

Sohbeti ayrı,vücudu ayrı,yüzü ayrı ve yataktaki marifetleri ayrı ayrı birbirinden güzel ve özel olan bu harika kadınla her görüşme beni önce hoş sohbetiyle dinlendiriyor, sakinleştiriyor sonrasında ise yatakta nefesimi kesiyor
Arayı bu kadar açmadan en kısa sürede yeniden görüşmek dileğiyle güzel kadın kendine çok iyi bak seninle geçen her zaman çok kıymetli ve değerli