Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Olesya ile Keyifli Görüşme

14 Haz 2013
89
94
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş dönem görüşmelerinden devam edelim. Olesya hanımla yaklaşık 1,5-2 ay önce bir görüşme gerçekleştirmiştik. İletişimi çok rahattı ve çok hızlı şekilde dönüş aldım. Programı da çok hızlı şekilde netleştirdik. Evin konumu araçla ulaşım için kolay, çok bildiğim bir bölge değil ama sanırım toplu taşımaya biraz daha uzak kalıyor olabilir.

2 saatlik görüşmemiz güzel bir karşılamayla başladı. Sonrasında da güzel bir sohbetle devam etti. Kendisi çok samimi, sohbeti güzel ve gerçek bir kadın. Muhabbeti sizi çekiyor ve görüşme boyunca odağı sizsiniz. Özel anlarda da hem size uyum sağlıyor hem de tecrübesini konuşturuyor. Zaman zaman kontrolü size bırakıyor zaman zaman kendi ele alıyor. Ben çok aşırı sevmesem de dozunda bir dirty talk da yapıyor, bu da hoşuma gitti açıkçası.

Özetle keyif aldığım, güzel vakit geçirdiğim insana kendini iyi hissettiren bir görüşme oldu. Kendisine ayırdığı güzel vakit için çok teşekkür ederim.

Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş dönem görüşmelerinden devam edelim. Olesya hanımla yaklaşık 1,5-2 ay önce bir görüşme gerçekleştirmiştik. İletişimi çok rahattı ve çok hızlı şekilde dönüş aldım. Programı da çok hızlı şekilde netleştirdik. Evin konumu araçla ulaşım için kolay, çok bildiğim bir bölge değil ama sanırım toplu taşımaya biraz daha uzak kalıyor olabilir.

2 saatlik görüşmemiz güzel bir karşılamayla başladı. Sonrasında da güzel bir sohbetle devam etti. Kendisi çok samimi, sohbeti güzel ve gerçek bir kadın. Muhabbeti sizi çekiyor ve görüşme boyunca odağı sizsiniz. Özel anlarda da hem size uyum sağlıyor hem de tecrübesini konuşturuyor. Zaman zaman kontrolü size bırakıyor zaman zaman kendi ele alıyor. Ben çok aşırı sevmesem de dozunda bir dirty talk da yapıyor, bu da hoşuma gitti açıkçası.

Özetle keyif aldığım, güzel vakit geçirdiğim insana kendini iyi hissettiren bir görüşme oldu. Kendisine ayırdığı güzel vakit için çok teşekkür ederim.
Size ve @OLESYA ya bu güzel referans için teşekkürler… Listemd en üstlerde kendisi

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,994
Cinsiyetiniz nedir?
Sevişmenize sağlık, yaşayana ve yaşatanlara teşekkür ederiz

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar