- 16 Ağu 2025
- 338
- 1,766
- 23
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tabiki yardımcı olabilirim.Okuldan kaçtım yardımcı olabilir misin ?![]()
Özel ders mü yapsak acabaOkuldan kaçtım yardımcı olabilir misin ?![]()
Sizin cezalandırılmaya ihtiyacınız var küçük hanımOkuldan kaçtım yardımcı olabilir misin ?![]()
Sınıf öğretmenin benOkuldan kaçtım yardımcı olabilir misin ?![]()
Yapın efendim buyrunBeden eğitimi öğretmeni olarak gerekli soruşturmayı yapmam gerekebilir![]()
Ben hele bir yanınıza geleyim, her yönden destek vereceğim![]()
Şöyle kucağıma doğru otur bakim senin bi ifadeni alalım, ne yaramaz kız oldun böyle başımızaOkuldan kaçtım yardımcı olabilir misin ?![]()
Hahahahha maalesef öyle oldu.Şöyle kucağıma doğru otur bakim senin bi ifadeni alalım, ne yaramaz kız oldun böyle başımıza![]()
Oku oku amanOkuldan kaçtım yardımcı olabilir misin ?![]()
Oku oku aman
Burada okuldan kaçtığını söylersen çok acayip şeyler olur
Güzel resimler için teşekkürler
memnuniyetle yeterki sen isteOkuldan kaçtım yardımcı olabilir misin ?![]()
Seninle açık öğretime devam edeceğiz. Gel buraya ve çıkar şu üstündekileriOkuldan kaçtım yardımcı olabilir misin ?![]()
Okuldan kaçtım yardımcı olabilir misin ?![]()
Ahaaaa yakalandınız.Konuşmama hakkına sahipsiniz.Söyleyeceğiniz her söz yatakta aleyhinize delil olarak sunulacaktırOkuldan kaçtım yardımcı olabilir misin ?![]()
PekiiiAhaaaa yakalandınız.Konuşmama hakkına sahipsiniz.Söyleyeceğiniz her söz yatakta aleyhinize delil olarak sunulacaktır![]()
Yok yazılırsın ama devamsizlik sorun olmasınOkuldan kaçtım yardımcı olabilir misin ?![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!