boostermatic
Normal Üye
- 27 Haz 2021
- 6
- 24
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Evet Türkan, ahh o gözler yok mu ah, tam Türkan misali, buğulu bakan gözleri aklımın başımdan aldı

İmge hanımın koyduğu son fotoları görünce, bu güzelliği yaşamam gerektiğini düşünüp kendisi ile temasa geçtim. İlk iletişimi oldukça tadında ve yönlendiriciydi. Olağanüstü vücudun yanında olmak için dakikaları saymaya başlamıştım bile ⏱
Vakit geldiğinde konuma gayet kolay ulaştım ve dairenin kapısı açıldığında gördüğüm güzellik karşısında az daha küçük dilimi yutacaktım
O iri gözler, buğulu ve seksi bakışlar bana Türkan’ı hatırlattı
Bu güzellik ile sohbet etmek beni benden aldı, yüzünün güzelliği, samimi ve içten sohbeti bu özel kadınla geçirilen her dakikanın ne kadar değerli olduğuna bir işaretti. Doyumsuz sohbete ara verip ne ara yakınlaştık anlamadım. O güzel dudakları saatlerce öpebilirdim ki, yumuşacık elleri, uzun parmaklarını süsleyen bakımlı tırnakları kasıklarıma doğru hafif hafif ilerlemeye başlamış, buğulu ve seksi bakışları beni adeta hipnoz etmişti
Artık kendimi kendisinin narin ellerine teslim etmenin vakti gelmişti. O narin ve bakımlı ellerin dokunuşları arasında muhteşem bir diriliş gerçekleşiyordu ki İmge orala başlamıştı bile. O kadar özenli bir oralı vardı ki, resmen sanat icra ediyor sanırsınız. O dil darbeleri zevki en doruklarda yaşamanızı sağlıyor
O buğulu bakan gözler
, zevki katlıyor. Fakat o güzellikteki vücudu yaşamadan olmazdı. İmge kesinlikle fotoğraflardan çok daha iyi bir vücuda sahip, dolgun memeler, ince bel, kalça gerçekten çok orantılı ve düzgün. Bu vücudu çeşitli pozisyonlarda deneyimlemek çok iyi geldi
İmge’nin güzelliğine doymak ne mümkün 
Bu arada evi gördüğüm en şirin, en temiz ve en konforlu incall evlerinden biriydi. Rahatınız için her detay düşünülmüş. Ayrıca apartman girişi sorunsuz ve otopark konusu kafanızda sorun etmenize hiç gerek kalmıyor, sokak gayet müsait. İmge zaten mükemmel bir ev sahibi, rahat etmenizi istiyor. Bu yaz sıcakları için evin gayet serin olduğu da belirtmek isterim.
İmgecim bu daha başlangıç, mutlaka yine görüşeceğiz

Daha çoook filmler çekilecek 

Başrolde sen 

İmge hanımın koyduğu son fotoları görünce, bu güzelliği yaşamam gerektiğini düşünüp kendisi ile temasa geçtim. İlk iletişimi oldukça tadında ve yönlendiriciydi. Olağanüstü vücudun yanında olmak için dakikaları saymaya başlamıştım bile ⏱
Vakit geldiğinde konuma gayet kolay ulaştım ve dairenin kapısı açıldığında gördüğüm güzellik karşısında az daha küçük dilimi yutacaktım
Bu arada evi gördüğüm en şirin, en temiz ve en konforlu incall evlerinden biriydi. Rahatınız için her detay düşünülmüş. Ayrıca apartman girişi sorunsuz ve otopark konusu kafanızda sorun etmenize hiç gerek kalmıyor, sokak gayet müsait. İmge zaten mükemmel bir ev sahibi, rahat etmenizi istiyor. Bu yaz sıcakları için evin gayet serin olduğu da belirtmek isterim.
İmgecim bu daha başlangıç, mutlaka yine görüşeceğiz