Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme O neydi öyle :)

Ohannesburg

Normal Üye
24 Eyl 2022
9
20
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar , öncelikle biraz geç referans yazdığım için sevgili @BEYZA HAN dan özür diliyorum.

Kendisinin bir perşembe günü kuşlu sitedeki yazısını görerek alev aldım ve uygun bir dille randevu talep ettim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki kendisi açık sözlü ve kibar insanlara karşı inanılmaz naif ve tatlı dilli. Sağolsun talebimi geri çevirmedi ve hemen program oluşturduk.

Eve giriş çıkış oldukça rahat olup zaten kendisi sizi yönlendiriyor.

Beni oldukça sıcakkanlı ve iltifatlarla karşıladı. Burayı belirtiyorum çünkü yapmacık iltifatları seven biri değilim ancak kendisi bana çok samimiydi. Uzun boyu ve alımlı fiziğine uygun bir elbiseyle beni karşıladı.

İyi sohbet , beni müthiş rahatlatan hanımefendiyle özel anlarda tabiki harikaydı. Açıkçası yorgun veya öylesine takılırız diyeceğiniz biri asla değil. Bence ben ona yetemedim :) bunu söylüyorum çünkü inanılmaz bir deneyime hazır olun :)

Sevgili @BEYZA HAN beni ağırladığın için çok teşekkür ederim.

21 May 2023
136
157
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

Beyza tüm iltifatları hak ediyor kesinlikle.

Beyza Han Çevrimdışı
30 Ocak 2022
825
6,747
Herkese selamlar , öncelikle biraz geç referans yazdığım için sevgili @BEYZA HAN dan özür diliyorum.

Kendisinin bir perşembe günü kuşlu sitedeki yazısını görerek alev aldım ve uygun bir dille randevu talep ettim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki kendisi açık sözlü ve kibar insanlara karşı inanılmaz naif ve tatlı dilli. Sağolsun talebimi geri çevirmedi ve hemen program oluşturduk.

Eve giriş çıkış oldukça rahat olup zaten kendisi sizi yönlendiriyor.

Beni oldukça sıcakkanlı ve iltifatlarla karşıladı. Burayı belirtiyorum çünkü yapmacık iltifatları seven biri değilim ancak kendisi bana çok samimiydi. Uzun boyu ve alımlı fiziğine uygun bir elbiseyle beni karşıladı.

İyi sohbet , beni müthiş rahatlatan hanımefendiyle özel anlarda tabiki harikaydı. Açıkçası yorgun veya öylesine takılırız diyeceğiniz biri asla değil. Bence ben ona yetemedim :) bunu söylüyorum çünkü inanılmaz bir deneyime hazır olun :)

Sevgili @BEYZA HAN beni ağırladığın için çok teşekkür ederim.
Yaa çok tatlısın seni tekrar görmeyi isterim ✨💞 Güzel yorumun için çok teşekkür ederim 💫

theles Çevrimdışı

theles

0
13 Nis 2019
619
881
Cinsiyetiniz nedir?
İki tarafa da tebrikler. Karşılıklı bir uyum oluşmuş 👌 Üstadım özel değilse yetemediğinizi düşündüğünüz kısım neydi ?

deniz4 Çevrimdışı
24 Eki 2021
123
283
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

Ohannesburg

Normal Üye
24 Eyl 2022
9
20
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İki tarafa da tebrikler. Karşılıklı bir uyum oluşmuş 👌 Üstadım özel değilse yetemediğinizi düşündüğünüz kısım neydi ?
Üstadın Beyza han hanım çok iyi , fazla iyi :) tamamen benlik problem.. aslında problem denemez sadece performans diyelim

theles Çevrimdışı

theles

0
13 Nis 2019
619
881
Cinsiyetiniz nedir?
Üstadın Beyza han hanım çok iyi , fazla iyi :) tamamen benlik problem.. aslında problem denemez sadece performans diyelim
Sağlık olsun , her şey performans değil. Güzel vakit geçirilsin, hoş paylaşımlarda bulunulsun… oluyorsa da güzel bir seks…. diğer şeylerde herkesin günü gününe tutmuyor. Benim de tutuk geçirdiğim günler oluyor, eğer ki karşı taraf kaynaklı değilse dert etmemek gerek. Karşı taraf kaynaklı nasıl oluyor çok uzatmadan söyleyeyim. (bence) fizik kondisyon o an uygun olmuyor, stres , heyecan, kaygı, telaş vb durumlar olabiliyor. Karşı tarafın tutumu ise bu anlardaki tavırlarında etken.. eğer ki güven kırıcı, aşağılayıcı, telaşlandırıcı vb mimik veya söylemler tüm motivasyonumu bozar.. Olmuyorsa olmuyordur bazen somut bir nedeni de olmuyor. 🤗 dürüst cevap için teşekkürler bir sonraki deneyim daha iyi olur umarım 👍🏻 keyifli deneyimler.

Not: konuyu baltaladığım için iki taraftan özür dilerim. Yeri gelmişken değinmek istedim. Keyfiniz daim olsun 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar