- 20 Ara 2021
- 68
- 246
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bugün kusursuz güzelliği,nefis vücudu,tatlı ses tonu ve en az güzelliği kadar muhteşem olan karakteriyle forumda bir marka olmuş olan @ÖZGE ile yine her zamanki gibi çok keyifli bir görüşme gerçekleştirdik. Her görüşmemizde ilk günkü heyecanım asla azalmıyor ama ona olan hayranlığım daha da artıyor. Onunla birlikte vakit geçirmek sohbet etmek o kadar keyifli ki görüşmemizin her anı dolu geçiyor ve beni nasıl mutlu edeceğini oldukça iyi biliyor
.
O güzel elleriyle hazırladığı lezzetli kahve eşliğinde tadına doyum olmayan sohbetinin ardından sıra yine tadına doyulamayan tepeden tırnağa kusursuz fiziği olan bu harika kadınla soluksuz ve birbirinden zevkli dakikalara geldiğinde beni her zaman yaptığı gibi dünyanın en mutlu adamı yaparak bulutların üzerine çıkardı
. Bu konuda oldukça yetenekli olduğunu mutlaka söylemeliyim
.
Bana bir kez daha birbirinden muhteşem bu anları yaşattığın için çok çok teşekkür ederim @ÖZGE sana kalbin kadar güzel günler diliyorum yeniden görüşmek üzere kendine çok çok iyi bak
O güzel elleriyle hazırladığı lezzetli kahve eşliğinde tadına doyum olmayan sohbetinin ardından sıra yine tadına doyulamayan tepeden tırnağa kusursuz fiziği olan bu harika kadınla soluksuz ve birbirinden zevkli dakikalara geldiğinde beni her zaman yaptığı gibi dünyanın en mutlu adamı yaparak bulutların üzerine çıkardı
Bana bir kez daha birbirinden muhteşem bu anları yaşattığın için çok çok teşekkür ederim @ÖZGE sana kalbin kadar güzel günler diliyorum yeniden görüşmek üzere kendine çok çok iyi bak