- 10 Şub 2026
- 208
- 960
Sizce nuru masajı için , terapistin göğüs boyutu küçük mü yoksa büyük mü olmalı ...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Orta büyüklükte olmalı ne küçük ne de büyük @TANTRIC UMAYSizce nuru masajı için , terapistin göğüs boyutu küçük mü yoksa büyük mü olmalı ...
Aslında bir fotoğrafla sormuştum ama dosya boyutu çok büyük dedi yukleyemedik ...Orta büyüklükte olmalı ne küçük ne de büyük @TANTRIC UMAY
Büyük olmamalı (bence)Sizce nuru masajı için , terapistin göğüs boyutu küçük mü yoksa büyük mü olmalı ...
Fotoğraf olsaydı karar verilmesi kolay olabilirdi ama 80B veya 85B ölçüler ideal olabilir @TANTRIC UMAYAslında bir fotoğrafla sormuştum ama dosya boyutu çok büyük dedi yukleyemedik ...
Hissi değişiyor tabiki bedendekiBüyük olmamalı (bence)
Olması gerektiği gibi desek yeterli mi!Sizce nuru masajı için , terapistin göğüs boyutu küçük mü yoksa büyük mü olmalı ...
Küçük ,Sizce nuru masajı için , terapistin göğüs boyutu küçük mü yoksa büyük mü olmalı ...
Ben fazla bakarım gerisi teferruat diyorsun güzelOlması gerektiği gibi desek yeterli mi!
@TANTRIC UMAY
Tam senin gibi olmalı ..Sizce nuru masajı için , terapistin göğüs boyutu küçük mü yoksa büyük mü olmalı ...
Yakında güncel resimler paylaşacağım ..Tam senin gibi olmalı ..
İnsan elindeki ile mutlu olmayı becermeli .. o olmalı bu olmalı diye diye kafa karıştırmamalı ..
Ve sen (siz ) maşallah çok güzel bir kadınsınız( yakından görmedim ama resimler şahane )
Küçük Göğüs seviyorum tabikideSizce nuru masajı için , terapistin göğüs boyutu küçük mü yoksa büyük mü olmalı ...
Orta boy bir portakal boyutu ideal benceSizce nuru masajı için , terapistin göğüs boyutu küçük mü yoksa büyük mü olmalı ...
Orta boy bir portakal boyutu ideal bence sosyolojik olarak baktigimizda erkekler arasinda güzellik ölçütü diyebiliriz portakal yada avuç içini dolduracak kadar ..
Nuru masajı hakkıyla yapan bir terapist olsun gerisi teferruat. Ama @TANTRIC UMAY Hanımın göğüsleri bu iş için ideal boyutta.Sizce nuru masajı için , terapistin göğüs boyutu küçük mü yoksa büyük mü olmalı ...
Bekliyoruz ...Yakında güncel resimler paylaşacağım ..
Teşekkür ederimNuru masajı hakkıyla yapan bir terapist olsun gerisi teferruat. Ama @TANTRIC UMAY Hanımın göğüsleri bu iş için ideal boyutta.
Zayıf olsun memeler farketmezSizce nuru masajı için , terapistin göğüs boyutu küçük mü yoksa büyük mü olmalı ...
Bu dolgu meme ama yine de harikaMemmeeee... Olsun daDer mişim
Yok yok.. Öyle değil tabi..
Şöyle:![]()
Ihhh... Dokundum benBu dolgu meme ama yine de harika![]()
Tam da bu noktada herkesin ihtiyaç ve isteklerinin farklı olduğunu tekrar görmüş oluyoruz ... Hepinize göre bir ben varZayıf olsun memeler farketmez![]()
şu boyut güzel. masajdan bağımsız partner önerisi alalımMemmeeee... Olsun daDer mişim
Yok yok.. Öyle değil tabi..
Şöyle:![]()
Büyük idealSizce nuru masajı için , terapistin göğüs boyutu küçük mü yoksa büyük mü olmalı ...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!