Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nirvana...

28 Kas 2011
72
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bugün sevgili @shakira ile bir görüşme gerçekleştirdim..Sağolsun erken bir vakit de olsa beni kırmadı talebimi kabul etti. Valla fotoğraflarda ne görüyorsanız eksik görüyorsunuz....Çok güzel bir kadın....Kaşı dudağı çenesi gözleri vücudu tepeden tırnağa çok güzel bir kadın...Kendisini görünce heyecanlanmamak mümkün değil...Sohbet ederek rahatlatmaya çalışsa da gerçekten muazzam bir tanrıça olunca karşınızda oldukça zorlanıyorsunuz...Ben şahsen dokunmaya bile çekindim kendisine :) İnanılmaz bir deneyimdi...Uzun zaman sonra bir kadınının beni bu kadar heyecanlandırdığını görmek bunu deneyimlemek inanılmaz bir histi...Müthiş bir kadın...Muazzam bir vücut..inanılmaz kusursuz bir fizik...Sizi sizden alan bir ses tonu.....Kapılıp gitmekten korkarım o yüzden bir sonra ki randevu hemen olmayacak :)

Ne yaşadım ben ya... 😘

shakira Çevrimdışı
28 Kas 2023
235
337
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bugün sevgili @shakira ile bir görüşme gerçekleştirdim..Sağolsun erken bir vakit de olsa beni kırmadı talebimi kabul etti. Valla fotoğraflarda ne görüyorsanız eksik görüyorsunuz....Çok güzel bir kadın....Kaşı dudağı çenesi gözleri vücudu tepeden tırnağa çok güzel bir kadın...Kendisini görünce heyecanlanmamak mümkün değil...Sohbet ederek rahatlatmaya çalışsa da gerçekten muazzam bir tanrıça olunca karşınızda oldukça zorlanıyorsunuz...Ben şahsen dokunmaya bile çekindim kendisine :) İnanılmaz bir deneyimdi...Uzun zaman sonra bir kadınının beni bu kadar heyecanlandırdığını görmek bunu deneyimlemek inanılmaz bir histi...Müthiş bir kadın...Muazzam bir vücut..inanılmaz kusursuz bir fizik...Sizi sizden alan bir ses tonu.....Kapılıp gitmekten korkarım o yüzden bir sonra ki randevu hemen olmayacak :)

Ne yaşadım ben ya... 😘
Değerli referans için teşekkür ediyorum 💋🫦

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

4 Ağu 2024
55
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ne yaşadım ben ya... 😘
Paylaşımınız için teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar