Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme NİLÜFER'LE TANIŞMA

aerkjn

Normal Üye
4 Ocak 2024
10
52
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba.
Geçen hafta uzun süredir görüşmek istediğim @NİLÜFER le tanışma fırsatı buldum ve izlenimlerimi sizlerle de paylaşmak istedim. Öncelikle evin konumu gayet kolay ulaşılabilecek, giriş çıkışta problem olmayan bir yer. Evi temiz, derli toplu.
@NİLÜFER gerçekten baştan çıkarıcı, buram buram seks kokan şuh bir hatun. Sanki yıllardır tanışık bir dost hissi verdi bana. Sohbeti, ikramları çok iyiydi. Özel anlar bende kalsın ama güzel bir vücut, dolgun göğüsler yanından mutlu olarak ayrılmam için fazlasıyla yetti bana. Çok memnun kaldım ve tanıştığımıza sevindim @NİLÜFER Tekrar görüşmek üzere, her şey için teşekkür ederim.

YILDIZ Çevrimdışı
11 Ocak 2025
697
2,712
Herkese merhaba.
Geçen hafta uzun süredir görüşmek istediğim @NİLÜFER le tanışma fırsatı buldum ve izlenimlerimi sizlerle de paylaşmak istedim. Öncelikle evin konumu gayet kolay ulaşılabilecek, giriş çıkışta problem olmayan bir yer. Evi temiz, derli toplu.
@NİLÜFER gerçekten baştan çıkarıcı, buram buram seks kokan şuh bir hatun. Sanki yıllardır tanışık bir dost hissi verdi bana. Sohbeti, ikramları çok iyiydi. Özel anlar bende kalsın ama güzel bir vücut, dolgun göğüsler yanından mutlu olarak ayrılmam için fazlasıyla yetti bana. Çok memnun kaldım ve tanıştığımıza sevindim @NİLÜFER Tekrar görüşmek üzere, her şey için teşekkür ederim.
Çok beyefendi uyumlu saygılı birini tanıdım, çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için hoş geldin canım her zaman beklerim ♥️❤️

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar