Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nevsm ve Eda Parlar

nevsm Çevrimdışı
20 Tem 2019
9
29
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Eda ile görüşmeye 1.5 yıl önce karar vermiştim. Neden bu kadar uzun sürdü derseniz size sadece 'kısmet' diyebilirim. Arada birçok kadın arkadaşla tanıştım. Ama o süreçte aklımda hep Eda Parlar vardı. Bir keresinde randevu bile oluşturduk. Ama benden kaynaklanan bir sebepten dolayı iptal ettik. Bir defasında da hiç tarzım olmamasına rağmen aynı gün şansımı denedim o müsait değildi. Ve o süreçte konuşmalarımız hep olumlu geçti. Çok pozitif bir insan. Neşeli ve enerjisi çok yüksek. Beni bunlar ve forumda verdiği cevaplar, yazım dili çok etkilemişti zaten. Ayrıca forumda referanslarına güvendiğim birkaç kişiyle de dirsek teması yaptım hepsi olumlu döndü. İş sadece görüşmeye kalmıştı.
Sonunda geçen hafta başında cuma için randevulaştık. Evin konumundan falan bahsetmeye pek gerek yok sanırım. Gayet sakin bir konumda ve güvenli bir sitede kendisi. Evi de kendisi gibi gayet temiz...
Kapı açılınca güzel bir kadınla karşılaşacağımı az çok tahmin ediyordum ama bu kadar tatlı ve güzel bir yüz beklemiyordum açıkçası. Tarz olarak samimiyetin dozajını iyi ayarlıyor. Ki benim için çok önemlidir. Uzun bir süre keyifle sohbet ettik. Gerek yaptığı spordan, izlediği dizilere, beslenmesinden, hayatının bir ucuna kadar... Ve ben bu sohbetten ciddi keyif aldım. Onunla uzun bir yolculuğa çıkmak isterdim.
İkimizin de ilgi odağı olan yabancı dizilerden çokça konuşma fırsatımız oldu. Benim projelerimden bahsettik...
Hepiniz "Asıl konuya girsene be adam" diyorsunuz sanırım. Tamam başlıyorum...
Eda söylenildiği gibi tam kıvamında balık etli bir güzel. Harika bir öpüşmesi var. Ve onun deyimiyle güzel bir öpüşme uyumu yakaladık. Oralı da muhteşemdi. Bu sefer çok detaya girmeyeceğim. Çünkü kendisinin bu görüşmelerde açık detay verilmesinden hoşlanmadığını anladım. Ona saygımdan bu sefer böyle.
Ama çok memnun kaldığımı belirtmeliyim. Ben biraz daha aktif olmalıydım o ayrı. Eda'da dile getirdi zaten. Daha ilk tanışmamız olmasından kaynaklanabilir.
Ayrıca beni 'karizmatik bir yüzün var' diyerek ciddi havaya sokmuş olabilir:ROFLMAO::ROFLMAO:
Eda geç de olsa iyi ki tanıştık. Eğer sen de istersen yeniden görüşmeyi çok isterim. Sevgilerimle...

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,336
2,282
Guzel bakışlı, karizmatik yüzlü adam... Geç oldu ama çok güzel oldu tanışmamız.😍
Tanıdığım adam çok çok iyi ve başarılı biriydi. Hayran olmamak elde değil. ❤️
İyi ki geldin... Herşey için teşekkür ederim. Güzel sözlerin ve beni utandıran referansın için öperim çok ❤️
Her zaman kapım açık, seninle daha çok eglenecegiz 😈

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
388
442
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için her iki tarafada teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,727
11,020
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler, uyum sağlamanıza sevindim (y)

nevsm Çevrimdışı
20 Tem 2019
9
29
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Guzel bakışlı, karizmatik yüzlü adam... Geç oldu ama çok güzel oldu tanışmamız.😍
Tanıdığım adam çok çok iyi ve başarılı biriydi. Hayran olmamak elde değil. ❤
İyi ki geldin... Herşey için teşekkür ederim. Güzel sözlerin ve beni utandıran referansın için öperim çok ❤
Her zaman kapım açık, seninle daha çok eglenecegiz 😈
En kısa zamanda görüşeceğiz... Unutma bana içki sözün var:giggle: kendine dikkat et. Hayat sana, senin gibi hep güzel baksın...

19 Eyl 2017
1,336
2,282
En kısa zamanda görüşeceğiz... Unutma bana içki sözün var:giggle: kendine dikkat et. Hayat sana, senin gibi hep güzel baksın...
Sözümün arkasındayım ;)
Herşey için çok teşekkür ederim canım 😘

19 Eyl 2017
1,336
2,282
Paylaşımı görünce hafif bir tebessüm oluştu😀 Bugün bende prenses ile tanışma şerefine nail oldum.😀 @nevsm arkadaşımın dediklerine katılmamak elde değil.☺ Güzel paylaşımınız için teşekkürler...😀
Yaa çok tatlısın 😘😘 seninle de iyi ki tanıştık. Güzel insanlar biriktiyorum. Çok teşekkürler 😍

m2020 Çevrimdışı
18 Ağu 2020
91
152
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eda ile görüşmeye 1.5 yıl önce karar vermiştim. Neden bu kadar uzun sürdü derseniz size sadece 'kısmet' diyebilirim. Arada birçok kadın arkadaşla tanıştım. Ama o süreçte aklımda hep Eda Parlar vardı. Bir keresinde randevu bile oluşturduk. Ama benden kaynaklanan bir sebepten dolayı iptal ettik. Bir defasında da hiç tarzım olmamasına rağmen aynı gün şansımı denedim o müsait değildi. Ve o süreçte konuşmalarımız hep olumlu geçti. Çok pozitif bir insan. Neşeli ve enerjisi çok yüksek. Beni bunlar ve forumda verdiği cevaplar, yazım dili çok etkilemişti zaten. Ayrıca forumda referanslarına güvendiğim birkaç kişiyle de dirsek teması yaptım hepsi olumlu döndü. İş sadece görüşmeye kalmıştı.
Sonunda geçen hafta başında cuma için randevulaştık. Evin konumundan falan bahsetmeye pek gerek yok sanırım. Gayet sakin bir konumda ve güvenli bir sitede kendisi. Evi de kendisi gibi gayet temiz...
Kapı açılınca güzel bir kadınla karşılaşacağımı az çok tahmin ediyordum ama bu kadar tatlı ve güzel bir yüz beklemiyordum açıkçası. Tarz olarak samimiyetin dozajını iyi ayarlıyor. Ki benim için çok önemlidir. Uzun bir süre keyifle sohbet ettik. Gerek yaptığı spordan, izlediği dizilere, beslenmesinden, hayatının bir ucuna kadar... Ve ben bu sohbetten ciddi keyif aldım. Onunla uzun bir yolculuğa çıkmak isterdim.
İkimizin de ilgi odağı olan yabancı dizilerden çokça konuşma fırsatımız oldu. Benim projelerimden bahsettik...
Hepiniz "Asıl konuya girsene be adam" diyorsunuz sanırım. Tamam başlıyorum...
Eda söylenildiği gibi tam kıvamında balık etli bir güzel. Harika bir öpüşmesi var. Ve onun deyimiyle güzel bir öpüşme uyumu yakaladık. Oralı da muhteşemdi. Bu sefer çok detaya girmeyeceğim. Çünkü kendisinin bu görüşmelerde açık detay verilmesinden hoşlanmadığını anladım. Ona saygımdan bu sefer böyle.
Ama çok memnun kaldığımı belirtmeliyim. Ben biraz daha aktif olmalıydım o ayrı. Eda'da dile getirdi zaten. Daha ilk tanışmamız olmasından kaynaklanabilir.
Ayrıca beni 'karizmatik bir yüzün var' diyerek ciddi havaya sokmuş olabilir:ROFLMAO::ROFLMAO:
Eda geç de olsa iyi ki tanıştık. Eğer sen de istersen yeniden görüşmeyi çok isterim. Sevgilerimle...
paylaşım için teşekkurler sevişmenize sağlık

serdarc Çevrimdışı
31 Ağu 2020
119
168
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@EDA gerçekten hoş sohbet ve keyifli birisi. Terapiye girmek gibi onunla geçen zaman :)

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,062
1,307
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler 2 tarafa da Eda ya ulaşmak çok zor oldu özlüyoruz kendilerini

Egelim Çevrimdışı
22 Haz 2020
49
39
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler

Melez Prens Çevrimdışı
15 Şub 2021
14
4
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
392
595
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. @EDA doğal ve deli dolu, neşeli cevapları ile hemen farkındalık yaratıyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar