Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Nelida

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 Nis 2026
65
72
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Az önce görüşme fırsatım oldu. Eve geldiğimden beri halsiz davranıyordu. Duş vs odaya geçtik. Işığı açmak istedim hayır sevmiyorum dedi eyvallah dedim. Öpüşme ön sevişme yapmadan direkt kondom takmak istedi. Ön sevişme sırasında 2-3 defa hadi kondom takalım dedi daha 10dk olmuş ben eve gireli. Böyle bir birliktelik bana göre değil. Oral yap dedim. Ben oral yapmıyorum dedi. Halbuki standart servislerinde yazıyor. Ona bile eyvallah dedim. Bir iki dakika misyoner yaptıktan sonra bari arkanı dön de boşalayım dedim. Ben doggy sevmiyorum yapamam hemen boşal uyuyacağım dedi. Bu kadarına da dayanamadım madem öyle paramı ver gideyim dedim. O konuda sıkıntı çıkarmadı. En son ben çıkarken ben senin karınmıyım senle öpüşeceğim sen geleli yarım saat oldu dedi halbuki odaya geçeli 10 dk oldu. Nora şahit. Hanımefendinin normalde böyle olduğunu düşünmüyorum ama şuan kötü bir zamanına denk geldim. Keşke yapmadığı şeyler hakkında dürüst olsaydı. Kötü niyetine vermiyorum o yüzden nötr görüşme açtım. Umarım en yakın zamanda daha iyi hisseder. Not: temizlik vs herhangi bir konuda sıkıntım yok, sigara içmem tıraşımı yaparım, evdede güzelce duş aldım.

CapedCrusader Çevrimdışı
22 Tem 2019
52
33
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun kardeşim. Böyle hanımefendilerin forumda barınmaması lazım. Bende nora ve arkadaşı ece ile görüşmüştüm. Nora yine iyi ilgili ama büyük ihtimal arkadaşlarının hepsi böyle.

10 Ocak 2025
55
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Standart servislerinde yazanları yapmıyorsa bu nötr değil,gayette olumsuz bir görüşmedir bence.Kötü ya da zor bir gün geçiriyor olabilir; o zaman da o gün içerisinde görüşme almaması gerekirdi.Kötü bir deneyim olmuş, geçmiş olsun

11 Nis 2026
65
72
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun kardeşim. Böyle hanımefendilerin forumda barınmaması lazım. Bende nora ve arkadaşı ece ile görüşmüştüm. Nora yine iyi ilgili ama büyük ihtimal arkadaşlarının hepsi böyle.
Hayır dostum, Aya Afra Ece Nora yla görüştüm. Hepsinden çok memnun kaldım. Ama bu hanımefendinin sağlığı pek iyi değildi. Bir bardak su dolduracak durumda değildi. Ben öyle söyleyeyim. Daha fazla detay veremiyorum tahmin edersin

11 Nis 2026
65
72
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Standart servislerinde yazanları yapmıyorsa bu nötr değil,gayette olumsuz bir görüşmedir bence.Kötü ya da zor bir gün geçiriyor olabilir; o zaman da o gün içerisinde görüşme almaması gerekirdi.Kötü bir deneyim olmuş, geçmiş olsun
Görüşme sırasında bile ben yapamayacağım. Sonra görüşelim deseydi tabiki derdim. Nora da vardı başka partnerler de müsait bulurdum. Baya tatsız oldu. Olumsuz açmama sebebim tahminen hanımefendi çok “bilinçli” değildi. Töhmet altında bırakmadan daha nasıl anlatırım bilmiyorum.

nolor12 Çevrimdışı
11 Eki 2024
72
162
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@kibarbeyefendi geçmiş olsun , bilgi için teşekkürler , bence " nötr görüşme " olarak açmanız bile bu kişiye fazla iyimser , herşeye tamam diyorlar ama görüşme de oldu bittiye getirip seans doldurmaya çalışıyorlar , yatak odalarını simsiyah cezaevi hücresi gibi yapıyorlar , bunlara dikkat etmek lazım , elden geldiğince yaşananları dürüst ve net bir şekilde anlatıp bilgilendirme yapılmalı , kimseyi zevkinden , parasından , vaktinden etmeye hakları yok

gaucho4

Normal Üye
9 Şub 2022
13
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle çok geçmiş olsun.Yakın zamanda ben de Aya ve Nelida ikilisiyle duo görüşme yaptım.Aya ilk dakikadan itibaren ne kadar sıcakkanlı, sevecen ve esprili ise Nelida da tam tersine o kadar soğuk ve vurdumduymazdı.Hatta defalarca kez onu da sohbetimize dahil etmeye çalışsak da hiç kendine gelmedi.Hakeza yatakta da aynı şekilde soğuk ve isteksizdi.Oral hiç yapmadı.Öpüşme desen birkaç saniye anca sürmüştür.Ama burada da Aya beni yalnız bırakmadı sağolsun.Sohbet muhabetteki sıcaklığını yatakta da gösterdi.Ben Aya ile güzel anlaşabildiğim için çok sıkıntı etmedim ve programın geri kalan kısmına onunla devam ettim diyebilirim.Belki o gün için farklı bir durum vardır, canı bir şeye sıkkındır diye dert edip burada yazıp paylaşmak istemedim.Ama aynı durumu siz de yaşayınca ben başımdan geçeni yazmak istedim.Umarım kendisine güzel bir uyarı olur yoksa "bu tavrıyla" yaptığı işte pek başarılı olabileceğini ya da görüşme için tercih edileceğini pek düşünmüyorum.Tekrardan belirtmek isterim.Yazdıklarımdan sevgili Aya tamamen hariçtir.

idea

Normal Üye
29 Eyl 2025
33
39
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Skandal resmen

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,444
1,445
Cinsiyetiniz nedir?
Sizin için zaman kaybı hanımefendi için de kötü bir referans olmuş, büyük bir eksi yazar bir durum. Umarım duo arkadaşları da forumun gerekliliklerini kendisine izah eder 👍

Nelida Çevrimdışı
3 Tem 2025
109
517
Az önce görüşme fırsatım oldu. Eve geldiğimden beri halsiz davranıyordu. Duş vs odaya geçtik. Işığı açmak istedim hayır sevmiyorum dedi eyvallah dedim. Öpüşme ön sevişme yapmadan direkt kondom takmak istedi. Ön sevişme sırasında 2-3 defa hadi kondom takalım dedi daha 10dk olmuş ben eve gireli. Böyle bir birliktelik bana göre değil. Oral yap dedim. Ben oral yapmıyorum dedi. Halbuki standart servislerinde yazıyor. Ona bile eyvallah dedim. Bir iki dakika misyoner yaptıktan sonra bari arkanı dön de boşalayım dedim. Ben doggy sevmiyorum yapamam hemen boşal uyuyacağım dedi. Bu kadarına da dayanamadım madem öyle paramı ver gideyim dedim. O konuda sıkıntı çıkarmadı. En son ben çıkarken ben senin karınmıyım senle öpüşeceğim sen geleli yarım saat oldu dedi halbuki odaya geçeli 10 dk oldu. Nora şahit. Hanımefendinin normalde böyle olduğunu düşünmüyorum ama şuan kötü bir zamanına denk geldim. Keşke yapmadığı şeyler hakkında dürüst olsaydı. Kötü niyetine vermiyorum o yüzden nötr görüşme açtım. Umarım en yakın zamanda daha iyi hisseder. Not: temizlik vs herhangi bir konuda sıkıntım yok, sigara içmem tıraşımı yaparım, evdede güzelce duş aldım.
Canım çok özür dilerim moralim bozuktu bu ara aile sorunları yaşıyorum 🙏 birdahakide telafi edicem. Eskidende burdayım çoğu kişi tanır beni. Tekrardan özür 😘

11 Nis 2026
65
72
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım çok özür dilerim moralim bozuktu bu ara aile sorunları yaşıyorum 🙏 birdahakide telafi edicem. Eskidende burdayım çoğu kişi tanır beni. Tekrardan özür 😘
keşke bunu görüşme öncesinde veya sırasında söyleseydin. emin ol para umrumda değil kalsın derdim. müsait olduğun bir zamanda görüşürdük illa. ama hakkında bu kadar pozitif referans olan, bu kadar güzel bir hanımefendiden böyle tepkiler beklemiyordum. sonuçta ben size zevk almak için geliyorum. ve sizden isteklerim absürt, extra istekler değildi. ben hiç bir görüşmemden geç ayrılmam hep erken çıkmışımdır saatimi doldurmadan. kimseye de yapmak istemediği bir şeyi yaptırmaya çalışmam. benim için hayal kırıklığı oldu. hem siz hem ben boşuna zaman kaybettik. umarım tüm sorunların yakın zamanda çözülür ve kendini çok iyi hissedersin.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hanım edendi özür dilemiş
Ve geçmiş olsun başka bir şey demek yersiz olacak belki ama ..

anlamadığım konu şu sanırım evet insanız hepimizin kendisine göre sorunları da olabilir . Ancak keşke bu sorunları görüşme öncesi söylese idi ..
bizlerin de bir hazırlık süreci vs var
Yol için geçirilen süre belki bu zamanı tekrar ayarlamak için çaba . Ve en önemlisi hayal kırıklığı ve moral bozukluğu

Çok geçmiş olsun ...
en azından sorunu olduğunu kabul etmiş , söylemiş bu da bir erdem . Diyelim ..

slm

3 Ağu 2022
84
159
41
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Hanımefendinin kabul edip özür dilemesi çok kibar ve medeni bir cesaret örneği . Telafi edeceğini ve nedenini izah etmiş . Bence beyfendi iletişime geçip telafi edilmesine şans vermeli . İki tarafa da kibarlıkları ve düzgün üslupları İçin tebrikler 👏🏻👏🏻

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,573
9,055
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
keşke bunu görüşme öncesinde veya sırasında söyleseydin. emin ol para umrumda değil kalsın derdim. müsait olduğun bir zamanda görüşürdük illa. ama hakkında bu kadar pozitif referans olan, bu kadar güzel bir hanımefendiden böyle tepkiler beklemiyordum. sonuçta ben size zevk almak için geliyorum. ve sizden isteklerim absürt, extra istekler değildi. ben hiç bir görüşmemden geç ayrılmam hep erken çıkmışımdır saatimi doldurmadan. kimseye de yapmak istemediği bir şeyi yaptırmaya çalışmam. benim için hayal kırıklığı oldu. hem siz hem ben boşuna zaman kaybettik. umarım tüm sorunların yakın zamanda çözülür ve kendini çok iyi hissedersin.

Nezaketinizi çok takdire şayan bulduğumu belirtmek isterim.
Nickinizin hakkını vermişsiniz...
Hanımefendi de özürlerini sunmuş, umarım tatlıya bağlarsınız.

11 Nis 2026
65
72
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nezaketinizi çok takdire şayan bulduğumu belirtmek isterim.
Nickinizin hakkını vermişsiniz...
Hanımefendi de özürlerini sunmuş, umarım tatlıya bağlarsınız.
teşekkür ederim Aylin Hanım, ben forumda objektif olmak için bu referansı açtım. Asla ve asla amacım hanımefendiye şikayet etmek değil. zaten iyi hissetmediği belliydi ama ben acemilik vs diye düşünmüştüm ve kesinlikle hiçbir partner kendini kötü hissederken bu işi yapmamalı bence. Çünkü bu iş keyif ve zevk işi. Zaten hanımefendinin bir çok olumlu referansı var. Umarım bir gün tekrar deneme fırsatımız olur.

Dalgic34 Çevrimdışı
21 Ara 2021
83
147
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle referans açan arkadaşın iyi niyetine hayranım şöyle söyliyim bir hanımefendiye giderim o esnada bir şey olmuştur moralı keyfi yerinde değildir emin olun ücretini takdim eder çıkar giderim para hiç önemli bir konu değil her iki tarafta insancılsa sonrasında bu olay tabii ki telafi edilirbu konudan bağımsız söylüyorum ama nezaketimle bir hanfendinin yanındaysam o da beni sallamamayıp sebep dahi belirmeden bir an evvel göndermenin telaşi icindeyse bu kabul edilebilecek davranış değil ve nitekim isim de verebilirim hatta Forum’dan bir hanımefendi ile 2 saat görüşme planlamışımdır ilk seansı ardından olumsuz bir durum oluşmuştur hanımefendinin kendi iç meselesi görüşme ücretini almak istememe rağmen ısrarla 1 saatini takdim etmiştir böyle muhteşem insanlar da var tabii ki oysaki beni sallayıp affedersiniz diyorum yalapşap iş yapıp gönderebilirdi de i hangi ortamda olursak olalım bu herkes için geçerli her yerde dürüst candan ve samimi olmak çok zor olması gerek

Okoronkwo

Normal Üye
27 May 2026
6
4
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bazı partnerlere iyi niyetle ve nezaketle yaklaştığınız zaman, maalesef iyi niyetinizi suistimal edebiliyorlar. Bazı orta asya kökenli partnerlerde buna benzer sıkıntıları bende yaşamıştım. Sizin iyi niyetinizi zayıflık ve pasiflik olarak algılıyorlar ve baskın taraf olup taleplerinizi yapmayı reddediyorlar.

11 Nis 2026
65
72
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bazı partnerlere iyi niyetle ve nezaketle yaklaştığınız zaman, maalesef iyi niyetinizi suistimal edebiliyorlar. Bazı orta asya kökenli partnerlerde buna benzer sıkıntıları bende yaşamıştım. Sizin iyi niyetinizi zayıflık ve pasiflik olarak algılıyorlar ve baskın taraf olup taleplerinizi yapmayı reddediyorlar.
genelleme yapmamak lazım üstat. bu durum ekstrem bir durumdu ama başkaları da benzerini yaşamış. Mesaj doğru yere ulaşmış ve bence konuyu daha fazla uzatmanın manası yok. Umarım forumda olumsuz görüşmeler yaşanmaz. burası hem pembiş hem mavişler için güvenli, kaliteli bir ortam olmaya devam eder.

27 Nis 2022
674
540
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Arkadaşlar tmm hizmetin karşılığını veriyoruz eyvallah ama sonuçta onlarda insan onlarında kalbi var duyguları var aileleri var kendilerine göre sıkıntıları var böyle şeylerin yaşanılması çok normal bu arada nötr görüşme için arkadaşımı tebrik ederim gerçekten nickine layık bir açıklama yapmış @Nelida Sanada geçmiş olsun umarım hersey yolundadır

zerre Çevrimdışı
20 May 2025
379
709
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
onlarda insan onlarında kalbi var duyguları var aileleri var kendilerine göre sıkıntıları var böyle şeylerin yaşanılması çok normal
Hocam ben bu yorumunuzu anlamadım.

Söylediklerinizde kesinlikle haklısınız, tabii ki olabilir de, böyle durumlarda görüşme almamak gerekmez mi?

Standart servislerinde yazan hizmetleri bile vermemiş ve berbat bir elektrik vermiş karşı tarafa. Normal mi diyeceğiz bu duruma? O zaman tüm hanımefendiler "sıkıntısı var" diye böyle yapabilir ve bu size göre normal, öyle mi?

Kusura bakmayın, elbette ki sıkıntıları olur insanın, hepimiz insanız ama bu durumda görüşme almayacaksın, karşındakine de aynı sıkıntıları yaşatmayacaksın. Keyif almaya gidiyor insanlar, bunun için emek, zaman ve para harcıyorlar, sıkıntı çekmek için değil.

Burada açık bir haksızlık var normalleştirmeyelim lütfen bunu.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Söylediklerinizde kesinlikle haklısınız, tabii ki olabilir de, böyle durumlarda görüşme almamak gerekmez mi?

Standart servislerinde yazan hizmetleri bile vermemiş ve berbat bir elektrik vermiş karşı tarafa. Normal mi diyeceğiz bu duruma? O zaman tüm hanımefendiler "sıkıntısı var" diye böyle yapabilir ve bu size göre normal, öyle mi?

Kusura bakmayın, elbette ki sıkıntıları olur insanın, hepimiz insanız ama bu durumda görüşme almayacaksın, karşındakine de aynı sıkıntıları yaşatmayacaksın. Keyif almaya gidiyor insanlar, bunun için emek, zaman ve para harcıyorlar, sıkıntı çekmek için değil.

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻

Painkiller84 Çevrimdışı
14 Ocak 2025
486
958
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

👍👍👍

kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
486
451
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nötr referans olduğu halde düzeyli ve güzel iletişimi olan bir konu olmuş... fakat hala arada hemen yargısız infaza geçen tipler var... sanırım bunlardan kurtulamayacağız :)

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
821
829
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstadım geçmiş olsun. Yaşamış olduğun olumsuzluğu burada bizlerle paylaşmandan dolayı teşekkürler.

@Nelida 'yı ise hatasını kabul etmesi ve özür dileme erdemi göstermesinden dolayı tebrik ediyorum. Fakat tanıtım kısmını ve sağladığı hizmetleri en kısa sürede gözden geçirmesi ilerideki referansları konusunda kendisine fayda sağlar.

16 Şub 2026
154
75
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun hocam. Nelida hanımın özür dilemesi güzel ama bu referans cidden çok olumsuz kendisi için

27 Nis 2022
674
540
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Oda doğru tespitiniz için teşekkür ederim

@relaxx

Normal Üye
8 May 2026
19
16
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Adam gibi adam edebini adabını bozmadan ne eksik ne fazla yazmış herşeyi. Malesef bazı kadınlar bunu yapıyor özellikle "orta Asya" dan gelenler. Senin adına üzgünüm. özrü kabahatinden büyük olanları normalleştirmeyin yanlışa yanlış demezsek bütün halsiz olan yarın kapı dışarı eder diyersi gün söver sayar. Forum ailesine ve ekibine saygılar sevgiler

kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
486
451
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hala şu olayı haddinden fazla abartanlar var... Güzel kardeşlerim, güzel arkadaşlarım evet bir olay yaşanmış ve bitmiş. 2 taraf ta durumu izah etmiş uzlaşmış. Evet keşke en başta hiç yaşanmadan bazı şeyler konuşulsaymış ama insanların bazen eşref bazen eşşek saatleri olabiliyor :) bazı duygusal bozukluklar, ilaçlar yada haddinden fazla içilen içkiler, insanı başka biri yapabiliyor ve yaşanan olayların sonradan farkına varılabiliyor... sanki ömür boyu hiç yaşamamış yada yaşamıyacakmışsınız gibi konuşup hala yargılama yapmayın...
ayrıca bu işin asyalısı avrupalısı veya afrikalısı olmaz sapla samanı karıştırmayın...
Karşı taraf özrünü dilemiş, demek ki kabahatinin farkında hala yargılamak yersiz ve gereksiz... Çok mu takıldı bu konu kafana, için içini mi yiyor, gece uykularını mı kaçırıyor gitmezsin olur biter... :ROFLMAO::ROFLMAO: konu sahibi üzerine alınmasın...

ayrıca şuna eminim ki karşı taraf (pembişler) referans yazacak olsa, sitede bulunan yüzlerce/binlerce adamın onlarca olumsuz referansı olurdu :ROFLMAO::ROFLMAO:

Okoronkwo

Normal Üye
27 May 2026
6
4
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hala şu olayı haddinden fazla abartanlar var... Güzel kardeşlerim, güzel arkadaşlarım evet bir olay yaşanmış ve bitmiş. 2 taraf ta durumu izah etmiş uzlaşmış. Evet keşke en başta hiç yaşanmadan bazı şeyler konuşulsaymış ama insanların bazen eşref bazen eşşek saatleri olabiliyor :) bazı duygusal bozukluklar, ilaçlar yada haddinden fazla içilen içkiler, insanı başka biri yapabiliyor ve yaşanan olayların sonradan farkına varılabiliyor... sanki ömür boyu hiç yaşamamış yada yaşamıyacakmışsınız gibi konuşup hala yargılama yapmayın...
ayrıca bu işin asyalısı avrupalısı veya afrikalısı olmaz sapla samanı karıştırmayın...
Karşı taraf özrünü dilemiş, demek ki kabahatinin farkında hala yargılamak yersiz ve gereksiz... Çok mu takıldı bu konu kafana, için içini mi yiyor, gece uykularını mı kaçırıyor gitmezsin olur biter... :ROFLMAO::ROFLMAO: konu sahibi üzerine alınmasın...

ayrıca şuna eminim ki karşı taraf (pembişler) referans yazacak olsa, sitede bulunan yüzlerce/binlerce adamın onlarca olumsuz referansı olurdu :ROFLMAO::ROFLMAO:
Zaten referanslar bunun için yazılıyor, olumlu veya olumsuz gördüğümüzü yazalım ki gitmeyi düşünenler de ona göre değerlendirmesini yapsın. Yine de partnerle görüşmek istiyorsa görüşür zaten. Ayrıca bayan partnerler de hatasını düzeltmesi gerektiğini fark eder.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar