Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nefes almayı öğrendik

taskin00

Normal Üye
9 Eyl 2025
21
47
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tantra seanslarına uzun zamandır ilgiliyim,
Daha önce defalarca farklı kişilerden nuru-tantra hizmeti almışımdır ve çoğunda yaşadığım şeyin gerçek bir Tantra seansı olmadığının farkındaydım ama ne yapalım elde bunlar var felsefesiyle ve arada kamikaze dalışlar yaparak farklı zevkler aramaya devam ederdim,
Umay hanım sonunda aradığımı buldum dedirtti,
Diğer pembişlerden aldığınız gibi bir hizmet beklemeyin dostlar burası başka bir dünya, zaten profilinde yazdığı ve sesli aramada da belirttiği gibi cinsel birliktelik yok (NO ENTRY)
Tantranın ne olduğunu bilen ve yaşamak isteyen, veya bilmeyip öğrenmek isteyenler buyursunlar,
Bana nefes almayı öğreterek başladı, daha yolumuz uzun kendisiyle, ellerine sağlık tekrardan görüşmek dileğiyle

mrt589594

Normal Üye
19 Ağu 2024
4
1
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha önce defalarca farklı kişilerden nuru-tantra hizmeti almışımdır ve çoğunda yaşadığım şeyin gerçek bir Tantra seansı olmadığının farkındaydım ama ne yapalım elde bunlar var felsefesiyle ve arada kamikaze dalışlar yaparak farklı zevkler aramaya devam ederdim,
Diğer pembişlerden aldığınız gibi bir hizmet beklemeyin dostlar burası başka bir dünya, zaten profilinde yazdığı ve sesli aramada da belirttiği gibi cinsel birliktelik yok (NO ENTRY)
Tantranın ne olduğunu bilen ve yaşamak isteyen, veya bilmeyip öğrenmek isteyenler buyursunlar,
Bana nefes almayı öğreterek başladı, daha yolumuz uzun kendisiyle, ellerine sağlık tekrardan görüşmek dileğiyle
Acaba kendisi oral yapıyor mu? Yapıyorsa cimcif uygulamalarına izin veriyor mu

taskin00

Normal Üye
9 Eyl 2025
21
47
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Acaba kendisi oral yapıyor mu? Yapıyorsa cimcif uygulamalarına izin veriyor mu
Seans esnasında tantrik dokunuşlarla yükselterek boşaltıyor, diğer dostların da referansları da bahsettiği gibi bu boşalma daha yüksek enerjili oluyor patlama denebilir, öyle ki ben kendisine seans sonunda senin boşaltamayacağın erkek var mı diye sormuştum

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

mrt589594

Normal Üye
19 Ağu 2024
4
1
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seans esnasında tantrik dokunuşlarla yükselterek boşaltıyor, diğer dostların da referansları da bahsettiği gibi bu boşalma daha yüksek enerjili oluyor patlama denebilir, öyle ki ben kendisine seans sonunda senin boşaltamayacağın erkek var mı diye sormuştum
Anladığım kadarıyla oral yapmıyor👍🏻

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

TANTRIC UMAY Çevrimdışı
10 Şub 2026
208
960
Öncelikle yorumların ve düşünceler için çok teşekkür ediyorum 🤩 bu konuyu bu kadar araştırmış ve bilgili olarak bana hazır geldiğin için o anı yakalayabilmek yaşayabilmek konusunda özellikle çok yardımcı oldu diyebilirim ... Bu arada no entry 🚫 detayı 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar