Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ne Güzel Şeysin Sen Yaşın Hep 19

Samurayx

0
Normal Üye
30 May 2019
19
25
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelike kızımız , kızımız diyorum çünkü henüz 19 yaşında 😁 bundan emin olabilirsiniz

Yüz Güzelliği
Burda dikkat etmeniz gereken şey yüzü çok güzel gözleri falan aman aşık olmayın dikkat

Vücut
Manken gibi bir vücudu var hani yolda giderken öküz gibi baktığımiz kızlardan

Giyim tarzı
Çok seksi giyiniyor buluşma öncesi bu sizi oldukça ateşler

90 60 90
Bu ifadeye katılmıyorum çünkü 90 70 90 ifadesi bizde s400 füzelerini akla getiriyor halbuki bu şeftaliler o seviyede değil özellikle uçlarında piercing var ki hiç sevmem ama sevenler gidebilir ufak ve piercing li

Sohbet
Her türlü konuyu konuşabilirsiniz muhabbet etmeyi kendisi çok seviyor

Sevimli
Oldukça güler yüzlü şakacı ve sevimli cana yakın kendisi

Akrep
Akrep burcu aman dikkat

Spor
Kendisinin spor yaptığı zaten vücudundan belli ekstradan boks yapıyor o yüzden maça iyi hazirlanin

Yatak performansı
Kendisi naif ürkek bir ceylan gibi yatak performansı size kalmış bence çünkü sizin yönlendirmenizi bekliyor. Ilerleyen yıllarda tecrübe kazanıp daha da denetlenecektir bence

LaughTale Çevrimdışı
19 Mar 2021
231
313
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Böyle sade ve alt başlıklı referansları beğeniyorum. Gayet güzel.

Yalnız şu başlığı düzeltebilirsen harika olur. Forum kuralları gereği tüm karakterlerin büyük olmaması gerekiyor. Sadece baş harfleri büyük şekle getirebilirsin.

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,246
2,648
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler.. ama akrep burcu aman dikkat denmesi yakışmadı akrep candır🦂😅😅

TADIM Çevrimiçi

TADIM

Forum Destekçisi
30 Mar 2021
2,011
11,080
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelike kızımız , kızımız diyorum çünkü henüz 19 yaşında 😁 bundan emin olabilirsiniz

Yüz Güzelliği
Burda dikkat etmeniz gereken şey yüzü çok güzel gözleri falan aman aşık olmayın dikkat

Vücut

Giyim tarzı

90 60 90
Bu ifadeye katılmıyorum çünkü 90 70 90 ifadesi bizde s400 füzelerini akla getiriyor halbuki bu şeftaliler o seviyede değil özellikle uçlarında piercing var ki hiç sevmem ama sevenler gidebilir ufak ve piercing li

Sohbet

Sevimli

Akrep
Akrep burcu aman dikkat

Spor
Kendisinin spor yaptığı zaten vücudundan belli ekstradan boks yapıyor o yüzden maça iyi hazirlanin

Yatak performansı
Kendisi naif ürkek bir ceylan gibi yatak performansı size kalmış bence çünkü sizin yönlendirmenizi bekliyor. Ilerleyen yıllarda tecrübe kazanıp daha da denetlenecektir bence
Teşekkür ederim beni böyle gördüğünüz için umarım memnun kalmışsınızdir en kısa zamanda görüşmek üzere iyi bakın kendinize 😘😘😘

TADIM Çevrimiçi

TADIM

Forum Destekçisi
30 Mar 2021
2,011
11,080
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben genç tecrübesiz yerine olgun tecrübeli sevdiğim için bir daha gitmem ayrıca büyük şeftali seviyorum piercing olmayan ama tabi genç sevenler rahatlıkla gidebilir
Pirsingler isteğe bağlı çıkıyor mesajınıza geç cevap verdiğim için özür dilerim fakat buraya alışıyorum yeni yeni bilmiyorum referans bölümünü

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşeküler ikinizede tebrikler

Biroll Çevrimdışı
2 Mar 2021
141
320
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Yüz Güzelliği

Vücut

Giyim tarzı

90 60 90

Sohbet

Sevimli

Akrep
Akrep burcu aman dikkat

Spor

Yatak performansı
Paylaşım için teşekkürler. Sevişmenize Sağlık 👏

8 Mar 2021
125
138
38
Ben genç tecrübesiz yerine olgun tecrübeli sevdiğim için bir daha gitmem ayrıca büyük şeftali seviyorum piercing olmayan ama tabi genç sevenler rahatlıkla gidebilir
Ben referansta adressiz bir soğukluk sezdim. Bu yüzden sordum aslında.

Ama anladığım kadarıyla temel problem olgun severken forumun en genç pembişini seçmeniz.

Birgün müdavim olduğumuzda detaylar için Dm atarım.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar