- 30 May 2019
- 19
- 25
- Cinsiyetiniz nedir?
Öncelike kızımız , kızımız diyorum çünkü henüz 19 yaşında
bundan emin olabilirsiniz
Yüz Güzelliği
Burda dikkat etmeniz gereken şey yüzü çok güzel gözleri falan aman aşık olmayın dikkat
Vücut
Manken gibi bir vücudu var hani yolda giderken öküz gibi baktığımiz kızlardan
Giyim tarzı
Çok seksi giyiniyor buluşma öncesi bu sizi oldukça ateşler
90 60 90
Bu ifadeye katılmıyorum çünkü 90 70 90 ifadesi bizde s400 füzelerini akla getiriyor halbuki bu şeftaliler o seviyede değil özellikle uçlarında piercing var ki hiç sevmem ama sevenler gidebilir ufak ve piercing li
Sohbet
Her türlü konuyu konuşabilirsiniz muhabbet etmeyi kendisi çok seviyor
Sevimli
Oldukça güler yüzlü şakacı ve sevimli cana yakın kendisi
Akrep
Akrep burcu aman dikkat
Spor
Kendisinin spor yaptığı zaten vücudundan belli ekstradan boks yapıyor o yüzden maça iyi hazirlanin
Yatak performansı
Kendisi naif ürkek bir ceylan gibi yatak performansı size kalmış bence çünkü sizin yönlendirmenizi bekliyor. Ilerleyen yıllarda tecrübe kazanıp daha da denetlenecektir bence
Öncelike kızımız , kızımız diyorum çünkü henüz 19 yaşında
Yüz Güzelliği
Burda dikkat etmeniz gereken şey yüzü çok güzel gözleri falan aman aşık olmayın dikkat
Vücut
Manken gibi bir vücudu var hani yolda giderken öküz gibi baktığımiz kızlardan
Giyim tarzı
Çok seksi giyiniyor buluşma öncesi bu sizi oldukça ateşler
90 60 90
Bu ifadeye katılmıyorum çünkü 90 70 90 ifadesi bizde s400 füzelerini akla getiriyor halbuki bu şeftaliler o seviyede değil özellikle uçlarında piercing var ki hiç sevmem ama sevenler gidebilir ufak ve piercing li
Sohbet
Her türlü konuyu konuşabilirsiniz muhabbet etmeyi kendisi çok seviyor
Sevimli
Oldukça güler yüzlü şakacı ve sevimli cana yakın kendisi
Akrep
Akrep burcu aman dikkat
Spor
Kendisinin spor yaptığı zaten vücudundan belli ekstradan boks yapıyor o yüzden maça iyi hazirlanin
Yatak performansı
Kendisi naif ürkek bir ceylan gibi yatak performansı size kalmış bence çünkü sizin yönlendirmenizi bekliyor. Ilerleyen yıllarda tecrübe kazanıp daha da denetlenecektir bence