Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Naif, Güzel, Ateşli (Oral master)

hardboy81

0
Normal Üye
2 Mar 2012
15
137
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba Arkadaşlar,

Dün gece Ecem ile bir görüşme gerçekleştirdik. Sıcağı sıcağına yazayım istedim.

İletişim çok rahat oldu. Kısa sürede cevap döndü. Gece biraz geç saatte müsaitliğim vardı sağolsun beni kırmadı. Ayrıca teşekkür etmek isterim bu konuda.

Evi rahat erişilebilir bir konumda. Park problemi yaşamadım.

Sağolsun rica ettiğim liseli kıyafeti ile beni karşıladı. Kahve hazırlarken gözlerimi uzun bacaklarından ve yarım açık kalçalarından hiç alamadım :)

Erkek psikolojisinden çok güzel anlıyor. Bu da partnerini çok rahatlatıyor. Naif ve iyi niyetli bir partner.

Yatağa geçtiğimizde çok uyumlu ve hiç kaprisiz bir partner cidden. Size çok güzel uyum sağlıyor. Oramı elleme, buramı sıkma demiyor. Aynı şekilde size karşılık veriyor. Çok güzel ve ateşli öpüşüyor.

Kendi elleri ile sevişerek kıyafetlerimi çıkarttı ve yatağın kenarına oturdum. Doggy pozisyonunda oral yaparken çapraz aynadan izlemesi çok keyifliydi ve manzara uzun süre aklımdan çıkmayacak sanırım.

Çok uzun soluklu seviştik, oynaştık. Vücut hatları çok güzel. İnce bir vücut ve olgun göğüsler en çok ateşleyen şeyler oldu beni. Dakikalarca göğüsleri öpmeye doyamadım.

Oral konusuna ayrıca değinmek istiyorum. Özellikle yavaş olmasını rica ettim. Hiç aceleye getirmedi sağolsun. Dilini çok güzel kullanıyor. Bir yumurtalara gidiyor dilini hiç çekmeden bir baş kısmına doğru gidiyor. Arasında gidip geliyor. Tabi bu esnada bütün kaslarınız kasılıyor. Çok çok keyif aldım ve uzun soluklu olunca resmen kendimden geçtim. Cim olmayıpta bu kadar keyif alacağımı hiç tahmin etmiyordum ne yalan söyleyeyim. Bir oral sever olarak benden 10 puan aldı.

Duş aldıktan sonra biraz daha sohbet ettik ve ayrıldık.

Çıkışta çok içten, uzun uzun sarıldı ve öptü. Kesinlikle unutmayacağım ve İzmir'e tekrar geldiğimde ziyaret etmek için can atacağım bir partner oldu.

Her şey için çok teşekkür ederim Ecem. ( Hanım demiyorum artık :) )

Sergio35 Çevrimdışı
24 Eyl 2025
772
606
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız için teşekkür ederiz. @Ecem Arslan Hanım gerçekten çok farklı bir kadın. Herkesin yaşaması ve tecrübe etmesi gerekiyor.

Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Arkadaşlar,

İletişim çok rahat oldu. Kısa sürede cevap döndü. Gece biraz geç saatte müsaitliğim vardı sağolsun beni kırmadı. Ayrıca teşekkür etmek isterim bu konuda.

Sağolsun rica ettiğim liseli kıyafeti ile beni karşıladı. Kahve hazırlarken gözlerimi uzun bacaklarından ve yarım açık kalçalarından hiç alamadım :)

Erkek psikolojisinden çok güzel anlıyor. Bu da partnerini çok rahatlatıyor. Naif ve iyi niyetli bir partner.

Yatağa geçtiğimizde çok uyumlu ve hiç kaprisiz bir partner cidden. Size çok güzel uyum sağlıyor. Oramı elleme, buramı sıkma demiyor. Aynı şekilde size karşılık veriyor. Çok güzel ve ateşli öpüşüyor.

Kendi elleri ile sevişerek kıyafetlerimi çıkarttı ve yatağın kenarına oturdum. Doggy pozisyonunda oral yaparken çapraz aynadan izlemesi çok keyifliydi ve manzara uzun süre aklımdan çıkmayacak sanırım.

Çok uzun soluklu seviştik, oynaştık. Vücut hatları çok güzel. İnce bir vücut ve olgun göğüsler en çok ateşleyen şeyler oldu beni. Dakikalarca göğüsleri öpmeye doyamadım.

Oral konusuna ayrıca değinmek istiyorum. Özellikle yavaş olmasını rica ettim. Hiç aceleye getirmedi sağolsun. Dilini çok güzel kullanıyor. Bir yumurtalara gidiyor dilini hiç çekmeden bir baş kısmına doğru gidiyor. Arasında gidip geliyor. Tabi bu esnada bütün kaslarınız kasılıyor. Çok çok keyif aldım ve uzun soluklu olunca resmen kendimden geçtim. Cim olmayıpta bu kadar keyif alacağımı hiç tahmin etmiyordum ne yalan söyleyeyim. Bir oral sever olarak benden 10 puan aldı.

Çıkışta çok içten, uzun uzun sarıldı ve öptü. Kesinlikle unutmayacağım ve İzmir'e tekrar geldiğimde ziyaret etmek için can atacağım bir partner oldu.

Paylaşımınız için teşekkürler
@Ecem Arslan çok tatlıdır.. Sizde çok güzel anlatmışsınız

Ecem Arslan Çevrimiçi
4 Tem 2025
859
2,779
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba Arkadaşlar,

Ne kadar tatlı anlatmışsın ( ben de artık sen diyorum 🤗) ben teşekkür ederim güzel bir geceydi💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar