- 3 Ağu 2025
- 1,171
- 3,945
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vay vay vay diyebildim sadece
Kıvrak, çekici, yine merak uyandırıcı bir içerik
Seni hissetmek daha güzel olacak tümüyle sana bırakıcam kendimi ve herşeyi
Güzel cümlen için çok teşekkür ederimeda hanım çok klas bir hanımsınız
müziği kulağıma fısıldamak istersen ben hazırım
Sen müzikten daha fazla hissettirirsin kendini.
Ne güzel seksi kıvrak haz dolu
yakın zamanda misafiriniz olmayı isterim şahsen bizzat kendim
Seni hissetmek daha tutkulu olur
Seni hissetmek sana bırakmak istiyorum kendimi
Kesinlikle en kısa zamanda@Ahmet07121995 uygun zamanda görüşelim![]()
Senin olduğun her yerde hisler seninle
BeklerimKesinlikle en kısa zamanda![]()
Neden böyle dedin merak ettimVay vay vay diyebildim sadece![]()
Bu güzel dans karşısında dilim tutuldu @Eda Brunette Hanım.Neden böyle dedin merak ettim![]()
@ghostxx görüşmek dileğiyleSeni hissetmek daha güzel olacak tümüyle sana bırakıcam kendimi ve herşeyi
Deneyimlemek dileğiyleSen müzikten daha fazla hissettirirsin kendini.![]()
Teşekkür ederimNe güzel seksi kıvrak haz dolu
Görüşmek dileğiyleGünlerdir @Eda Brunette hanımı ziyaret mı etsem diye içim içimi yerken sen kop gel diyiyorsunher zaman zarif ve harikasınız
![]()
ÖyleyimdirÇok iddialısın![]()
Görüşmek dileğiyle
Uygun zamanda görüşmek dileğiyleBüyüleyici bu güzellik bundan mahrum kalmak en büyük cezaa
@destinymastertr görüşmek dileğiyleÇok iyi... Davetkar ve kışkırtıcı.. En kısa zamanda görüşmek şart oldu
EvetDüşündüm de![]()
Aynı şeyi düşündük demek ki
Görüşmek dileğiyleVideoyu izlerken bile insanın kalp atışı hızlanıyor insanı yaninizdayken kalpten götürürsünüz Eda hanım Kıbrıs'tan selamlar yıl sonuna doğru sırf sizi tanımak için gelicem
Sevgili @Hasan4141 güzel sözlerin için çok teşekkür ederimSadece bir kadın değil çok ötesi bir duruşu olan kibarlık ve naifliği kendinde barındıran bir güzellik.
EvetMüzik harika olsa da belli bir zaman sonra müziği duymak imkansızlaşıyor. Buradan anlatması çok zor. Yaşayan bilir....
Tabiki mola yok
Sağol cnm
Görüşmek dileğiyleSağol cnm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!