- 7 Eyl 2019
- 88
- 300
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhaba bende aslı hanım ile tanışma fırsatını yakalayanlardan oldum, birkaç randevu iptalimiz den sonra her işte bir sevişme var diyerek
Aslı hanım ile buluşabildik. Uzun bekleyişin sonu inanılmaz bir kavuşma oldu. Uzun yıllardır ziyaretlerde bulunduğum benim için anlamı sonsuz büyük olan bir yerin bu kadar yakınında bulunan bir güzellik ile tanışmak sanırsam oranın verdiği enerji sayesinde oldu. Aslı hanımın delici bakışları eşliğinde güler yüzle ve ikramları ile karşılaması beni çok memnun etti. Aşk ilişkileri,ekonomi, istiklal caddesinin durumu, çeşitli bilgi alışverişi derken sohbetinden inanılmaz keyif aldım. Zamanı aslı hanımın ellerine bırakarak duşumu aldım ve kendimi onun sıcak kollarına bıraktım. Ziyaretimi sonladırdığım da gerçekten mutlu ayrıldım ve çıkışta aslı hanım ile konuştuğumuz rakı muhabbeti aklıma geldi ve zaten mutluydum ve bunu taçlandırmam lazım dedim ardından Kendimi çiçek pasajına attım. Bana yaşattığın sıcak dakikalar ve inanılmaz keyif aldığım sohbetin için çok ama çok teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek dileği ile.