- 30 Tem 2022
- 44
- 67
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhabalar konuya nasıl nereden başlasam bilemiyorum Imge’yi anlatmaya ne kelimeler yeter nede cümleler su gibi dupduru bir güzellik ay gibi bembeyaz bir ten; kendisiyle bugün 2. Görüşmemizi gerçekleştirdik çok güzel ve özel mükemmel ötesi 3 saat yaşadık yaşadık diyorum çünkü eminim İmgede böyle düşünüyordur kendisinin misafirine olan ilgisi alakası harikulade yanında zaman nasıl geçiyor farkına varmanız imkansız sohbeti muhabbeti o kadar güzel ve iyi geliyor ki insana o kadar sıcak kanlı samimi kültürlü yanında canınızın sıkılması imkansız o sohbet hiç bitsin istemiyorsunuz kendi hatırlatmasa orada neden olduğumu unuturdum odaya davet etmesiyle ise bambaşka bir imge ile karşılaşıyorsunuz özel anlara girmeyi tercih etmiyorum ama kısaca şöyle diyebilirim beklentinizi fazlasıyla karşılayacağından şüpheniz olmasın yanında geçen her saniye size özel olduğunuzu hissettiren biri imge bazı arkadaşlar ikramlara takılıyor okuduğum referanslarda kendisinin ikramları masası oldukça zengin evinin konumu hem toplu taşıma hem şahsi aracınızla gidebileceğiniz bir yerde evi salonu banyosu tertemiz sizin için her detay en ince şekilde düşünülmüş imge hanım tarafından giderken kafanızda bir soru işareti olmasın kendinizi imgenin kollarına bırakın gitsin bu ikinci görüşmemiz ama son olmayacağı kesin o gözlerinde ki ışıltı yüzündeki tatlı tebessüm hiç eksik olmasın tekrar görüşmek dileğiyle…