Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mükemmel ötesi

Alexarda10

Normal Üye
9 Eki 2024
3
24
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ecem hanımla bir kaç kez yazışsıktan sonra sonunda denk gelebildik. Evin konumu gayet kolay bulunabilir. Eve girdiğimde sıcak bi kadın karşıladı beni. Keyifli bir sohbet ardından tarif edilemez anlar yaşadık. Tamamen sevgili tadında, bitmesini istemeyeceğiniz anlar. Keşke koca bir gün o yataktan çıkmasak diye düşündüm. Zevk verirken zevk de aldığını hissettiriyor. Ayrılmadan önce kesinlikle bi kez daha görüşmek için söz aldım ve ayrılmak istemedim. Keşke aramızdan ayrılacak olmasa da müsait oldukça görüşebilsek @Ecem Arslan

Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ecem hanımla bir kaç kez yazışsıktan sonra sonunda denk gelebildik. Evin konumu gayet kolay bulunabilir. Eve girdiğimde sıcak bi kadın karşıladı beni. Keyifli bir sohbet ardından tarif edilemez anlar yaşadık. Tamamen sevgili tadında, bitmesini istemeyeceğiniz anlar. Keşke koca bir gün o yataktan çıkmasak diye düşündüm. Zevk verirken zevk de aldığını hissettiriyor. Ayrılmadan önce kesinlikle bi kez daha görüşmek için söz aldım ve ayrılmak istemedim. Keşke aramızdan ayrılacak olmasa da müsait oldukça görüşebilsek @Ecem Arslan
Güzel referansınız için size ve sevgili
@Ecem Arslan a çok teşekkürler…
Ecem’i daha şimdiden çok özledik💘.. umarım ada’ya veda etmeden bir kez daha görüşürüz 😇

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
1,842
1,842
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel yorum referans için teşekkürler

Ecem Arslan Çevrimdışı
4 Tem 2025
860
2,780
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tşk ederim güzel mesajın için. bazı duygular karşılıklı olunca çok daha keyifli çok daha güzel oluyor🫶💋💋💓

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar